The darkest hour never comes in the night

Så hände det där man aldrig trodde skulle hända.

Det hände i tisdags och vände uppochner på hela min värld. Vi gjorde slut.

Känslorna har åkt bergochdalbana så jag stängde av för att klara av allt. Har delat upp grejer och flyttat i helgen. Allt är inte klart, men det är inte så jättemycket kvar känns det som. Imorgon har vi möte med banken för att se hur det blir med bostadsrätten och lån och så.

Så nu bor jag och Albus i Skänninge hos mamma, pappa, Josefin och Bubben. Fullt hus alltså. Grejer överallt! Men det kommer bli bra. Får se när jag börjar leta lägenhet, blir antingen till våren eller sommaren. Beror på hur det blir med praktik och jobb och lite, men det är framtidsplaner.

Just nu handlar allt om att hålla ihop och få fatt i en vardag. Imorgon börjar jobbet och jag får klara mig i två veckor utan Jennifer, men jag ska väl överleva. Har saker att sysselsätta mig med i och med flytten och skolan, har dessutom så himla fina vänner som lovat att hitta på saker med mig.


xoxo

Woho!

Oh yeah!Bara för vi är så jävla bra - Josefine och jag ;)

Avslutningen

Fantastiskt trevlig avslutning igår!

Tappade bort tiden och blev därför lite sen in till Linköping. Var också tvungen att gå upp till skolan i värmen för att lämna LIA-avtalet. Pernilla var där så pratade lite med henne också och hon berättade att dom andra var på Stångebrofältet.

Jag har ingen jättebra koll på Linköping, men man har ju en smartphone så kollade maps ;) Dessutom ringde jag upp Evelina och pratade med henne så hon förklarade vart dom var. Blev cirka en timme sen, ups :P

När jag kom fram hade dom kört brännboll ett tag, men inte tagit poäng så jag som inte villa vara med blev domare hehe Perfekt! Dock satt jag på samma sida hela tiden och hade inte smörjt in mig så brände axeln, skitsnyggt :P

Efter brännbollen följde jag med Evelina hem. Vi satt och tog det lugnt ett tag innan vi började göra oss i ordning, hon gjorde mitt hår. Fint :)


Dom andra var redan på restaurangen när vi kom dit så vi fixade med betalningen så kom maten ganska snart. Riktigt trevligt! Var även två killar från försäljar-ettan med. Tanken var att båda klasserna skulle firat ihop, men det blev lite strul så, så det blev som det blev. Vi var i alla fall totalt 15 pers tror jag och vi hade det super!

Efter maten gick vi hem till Michels mamma (!) allihop. Jättekul att alla följde med och att vi fick komma hem till henne :) Satt där ett tag innan vi gick ner på stan. Där delade vi på oss och jag, Evelina och Michel satt på Storan och snackade tills dom stängde.

Vi vandrade bort till Hakepi för lite fyllekäk (inte för mig dock), sen plockade Evelinas kille upp oss och så skjutsade vi hem Michel till Vikingstad. Jag hängde med Evelina hem och sov där. Sista tåget gick typ tjugo över elva hem och det var för tidigt, och ingen kunde ju hämta då dom jobbar idag. Snällt av henne!

Så idag har jag fått se hela deras morgonrutin med barn och grejer heheh Intressant :P

Superkul kväll! Hoppas att vi kan styra upp något i sommar också :)


xoxo