The darkest hour never comes in the night

Så hände det där man aldrig trodde skulle hända.

Det hände i tisdags och vände uppochner på hela min värld. Vi gjorde slut.

Känslorna har åkt bergochdalbana så jag stängde av för att klara av allt. Har delat upp grejer och flyttat i helgen. Allt är inte klart, men det är inte så jättemycket kvar känns det som. Imorgon har vi möte med banken för att se hur det blir med bostadsrätten och lån och så.

Så nu bor jag och Albus i Skänninge hos mamma, pappa, Josefin och Bubben. Fullt hus alltså. Grejer överallt! Men det kommer bli bra. Får se när jag börjar leta lägenhet, blir antingen till våren eller sommaren. Beror på hur det blir med praktik och jobb och lite, men det är framtidsplaner.

Just nu handlar allt om att hålla ihop och få fatt i en vardag. Imorgon börjar jobbet och jag får klara mig i två veckor utan Jennifer, men jag ska väl överleva. Har saker att sysselsätta mig med i och med flytten och skolan, har dessutom så himla fina vänner som lovat att hitta på saker med mig.


xoxo

Avslutningen

Fantastiskt trevlig avslutning igår!

Tappade bort tiden och blev därför lite sen in till Linköping. Var också tvungen att gå upp till skolan i värmen för att lämna LIA-avtalet. Pernilla var där så pratade lite med henne också och hon berättade att dom andra var på Stångebrofältet.

Jag har ingen jättebra koll på Linköping, men man har ju en smartphone så kollade maps ;) Dessutom ringde jag upp Evelina och pratade med henne så hon förklarade vart dom var. Blev cirka en timme sen, ups :P

När jag kom fram hade dom kört brännboll ett tag, men inte tagit poäng så jag som inte villa vara med blev domare hehe Perfekt! Dock satt jag på samma sida hela tiden och hade inte smörjt in mig så brände axeln, skitsnyggt :P

Efter brännbollen följde jag med Evelina hem. Vi satt och tog det lugnt ett tag innan vi började göra oss i ordning, hon gjorde mitt hår. Fint :)


Dom andra var redan på restaurangen när vi kom dit så vi fixade med betalningen så kom maten ganska snart. Riktigt trevligt! Var även två killar från försäljar-ettan med. Tanken var att båda klasserna skulle firat ihop, men det blev lite strul så, så det blev som det blev. Vi var i alla fall totalt 15 pers tror jag och vi hade det super!

Efter maten gick vi hem till Michels mamma (!) allihop. Jättekul att alla följde med och att vi fick komma hem till henne :) Satt där ett tag innan vi gick ner på stan. Där delade vi på oss och jag, Evelina och Michel satt på Storan och snackade tills dom stängde.

Vi vandrade bort till Hakepi för lite fyllekäk (inte för mig dock), sen plockade Evelinas kille upp oss och så skjutsade vi hem Michel till Vikingstad. Jag hängde med Evelina hem och sov där. Sista tåget gick typ tjugo över elva hem och det var för tidigt, och ingen kunde ju hämta då dom jobbar idag. Snällt av henne!

Så idag har jag fått se hela deras morgonrutin med barn och grejer heheh Intressant :P

Superkul kväll! Hoppas att vi kan styra upp något i sommar också :)


xoxo

Första året avklarat!

Så kan jag tillslut säga att skolan är slut för detta läsår!

Den här sista veckan blev inte alls vad vi förväntat oss. På schemat har det ju bara stått "examensarbete" och vi har inte fått något information om det mer än att det var bra att dyka upp. Så vi dök upp. Till våran förvåning hade vi en annan lärare än vad som stått på schemat, har aldrig haft honom förut. Så gick vi igenom en mall för rapportinlämning och läraren gav tips och råd och berättade hur vi ska göra och gå tillväga.

Sen kom bomben; på fredag ska vi lämna in en planeringsrapport på två sidor om vad vi tänkt arbeta om. Say what?!? Så det var bara att fundera ut vad man ska skriva om och knåpa ihop den där jädra rapporten. Inte det lättaste.

Idag blev jag i alla fall färdig med rapporten och har skickat in den. Nu är det bara att hoppas på att det blir godkänt, men det får jag inte veta förens i augusti. Pfff... Dock tyckte ju läraren att mitt ämne var "klockrent" så det är väl ett bra tecken i alla fall.


Något annat kul skolrelaterat som jag sagt jag ska berätta om är det att jag fått LIA-plats! Så i höst i 9 veckor (egentligen 10, men sista veckan är lagd vecka 52 så ja, det blir inget med den :P) ska jag upp till Stockholm och praktisera på Accurate Nordic :) Ska bo hos fina Natta under tiden, kommer bli så kul! Häftig upplevelse och spännande med miljöombytet. Berättar nu då jag fick hem LIA-avtalet i veckan.

Ska snart in till Linköping för att möta upp en del av klassen, det blir brännboll (eller något sånt) nu på dagen och sen middag ihop ikväll :) Ska bli kul, behöver komma hemifrån och tänka på annat och ladda upp inför helgen... Mer om det när jag känner för det...


xoxo

Långhelg

En liten sammanfattning om helgen kommer här! :)

I onsdagskväll var det supertrevligt! Jag mötte ju upp Sylvia och så tog vi tåget till Vikingstad. Kändes jätteskumt att gå av där, som att kliva in i en bild man bara tittat på. Eller nåt :P När alla anlänt gick vi in på ICA och handlade mat och snacks, det blev lite tjafs i kassan om vem som skulle betala - vi eller Hans hahah Vi vann i alla fall ;) Så gick vi hem till Michel. En riktigt trevlig kväll! Mat och en massa prat, hel skönt gäng alltså :)

Torsdagen var lugn, David och Becca kom hit och fikade. Jag och Markus skrev vittnade när dom skrev under sitt testamente, fick oss att fundera på om vi kanske också skulle göra något sånt. Kan ju vara vettigt. På kvällen åkte Macke in till Linkan och åt med David och Willy och jag tog med Albus hem till Skänninge. Blev kebab och prat och TV på Josses rum :) Myskväll.


På fredagen gjorde vi inte heller något särskilt vad jag kan minnas, njöt mest av att vara lediga ;) Vid halv sex mötte jag upp Jonna på Coop där vi köpte massa snacks innan vi traskade bort till Ann. Det blev tjejkväll med oss tre och senare kom även Moa. Härligt att bara sitta och vara och prata :) Blev inte jättesent för min och Jonnas del, Ann och Moa tog sig till parken och vi gick hem. Jonna hade plugg och jag var en snäll syster och lovade att hämta Josse. Vid 2 var jag alltså inne i Linköping och hämtade hem Josse som var lagom på lyset ;) Lade till med dialekt och grejer, haha roligt! :)

Igår var det ännu en slappar dag. På kvällen åkte babe och jag in och såg the Hunger Games, den var bra. Faktiskt, inte lika bra som boken men ändå bra :)

Idag har det varit slappt också, fast jag tog mig ner och tränade ändå som varje söndag. Är ganska imponerad av mig själv att jag faktiskt går dit varje söndag. Blir ändå ett pass i veckan, bättre än inget :) Men idag var det jobbigt, fy fan. Tror jag inte ätit och druckit ordentligt innan plus att det var varmt, trots det gick det hyfsat. Kunde gått bättre men, men.. Jag var ju där :)

För övrigt har jag skaffat mig Instagram, Pohanna heter jag där om ni är intresserade och så får ni säga till om ni är finns där så jag kan följa er! Utöver det har det väl inte hänt något speciellt vad jag kan komma på :)


xoxo