26 mars 2012

Födelsedag!

Hittills har dagen varit bra, inget särskilt har hänt. Började med fördjupningskursen i redovisning idag. Mest repetition såhär i början så man kommer in i det igen. Åkte hem, mös lite med Albus, åt mat och såg ett avsnitt Once Upon a Time och så har jag tittat på födelsedagspresenten på kontot (tack!!).

Tänkte nu använda presenten jag fick av Markus medans jag väntar på att han ska komma hem :)


En videokurs i Photoshop från Moderskeppet.se!Ikväll blir det lugnt. Jag fick bestämma vad vi ska göra så jag har tänkt promenad, lite övningar, hamburgare och Grey's. Så får vi se om jag kanske hinner läsa lite i boken jag fick igår :)


xoxo

Våffeldagen

Idag har det varit ännu ett födelsedagsfirande. Den här gången för mig :)

Min familj var dock sen. Gjorde mig nervös och när dom väl kom lite pissed off. Meeen så satte vi igång med att göra och äta våfflor, prata och äta lite andra godsaker så då blev det bättre :)

Jag fick vita rosor, en fin och riktigt bra rosvas, diskborst-refiller, boken En dag och små gafflar. Mycket bra grejor. Oh just det, fick pengar också. På kontot. Har inte kollat hur mycket än, lämnar en överraskning till den faktiska födelsedagen :)

Vi spelade Skip-Bo och Cluedo och hade det trevligt. Albus var tråkig och sov i ett annat rum nästan hela dagen. Pappa var tråkig och låg på soffan. Annars så var alla vakna och med ;)

En bra dag har det varit! :)Blev en lite finare bild idag, har en beta-version av Photoshop CS6! Längtar efter den riktiga, hoppas på att man kan köpa den till studentpris :)


xoxo

Den här gången valde jag svarta

Orkade inte blogga igår.

Sov ganska länge igår, tog det lugnt och njöt av att inte ha något skolarbete hängandes över mig. Josefin plockade upp mig efter lite om och men, haha helt mitt fel! Uppskatta tid är inte min grej så att säga.. :P, och vi åkte in till Linkan. Vandrade runt flera varv inne på H&M för att prova grejer från nya katalogen men mycket var redan slut! Jag kom hem med bikinin jag spanat på i varje fall :) Gött. Josse fick ihop lite grejer hon också. Sen blev det ett par nya Converse till mig och en skitsnygg jacka till Josse. I am jealous. Sen tog jag tåget hem då Josse skulle jobba. Macke och jag gjorde tacopaj och hade en lugn kväll :)


Nu ska jag snart iväg på kalas! Håkan och Agneta ska fylla/har fyllt år så det ska firas. Håkan fyller 50 en dag efter mig ;) och Agneta har fyllt 70. Ska bli trevligt :)


xoxo