26 mars 2012

Födelsedag!

Hittills har dagen varit bra, inget särskilt har hänt. Började med fördjupningskursen i redovisning idag. Mest repetition såhär i början så man kommer in i det igen. Åkte hem, mös lite med Albus, åt mat och såg ett avsnitt Once Upon a Time och så har jag tittat på födelsedagspresenten på kontot (tack!!).

Tänkte nu använda presenten jag fick av Markus medans jag väntar på att han ska komma hem :)


En videokurs i Photoshop från Moderskeppet.se!Ikväll blir det lugnt. Jag fick bestämma vad vi ska göra så jag har tänkt promenad, lite övningar, hamburgare och Grey's. Så får vi se om jag kanske hinner läsa lite i boken jag fick igår :)


xoxo

Våffeldagen

Idag har det varit ännu ett födelsedagsfirande. Den här gången för mig :)

Min familj var dock sen. Gjorde mig nervös och när dom väl kom lite pissed off. Meeen så satte vi igång med att göra och äta våfflor, prata och äta lite andra godsaker så då blev det bättre :)

Jag fick vita rosor, en fin och riktigt bra rosvas, diskborst-refiller, boken En dag och små gafflar. Mycket bra grejor. Oh just det, fick pengar också. På kontot. Har inte kollat hur mycket än, lämnar en överraskning till den faktiska födelsedagen :)

Vi spelade Skip-Bo och Cluedo och hade det trevligt. Albus var tråkig och sov i ett annat rum nästan hela dagen. Pappa var tråkig och låg på soffan. Annars så var alla vakna och med ;)

En bra dag har det varit! :)Blev en lite finare bild idag, har en beta-version av Photoshop CS6! Längtar efter den riktiga, hoppas på att man kan köpa den till studentpris :)


xoxo

Den här gången valde jag svarta

Orkade inte blogga igår.

Sov ganska länge igår, tog det lugnt och njöt av att inte ha något skolarbete hängandes över mig. Josefin plockade upp mig efter lite om och men, haha helt mitt fel! Uppskatta tid är inte min grej så att säga.. :P, och vi åkte in till Linkan. Vandrade runt flera varv inne på H&M för att prova grejer från nya katalogen men mycket var redan slut! Jag kom hem med bikinin jag spanat på i varje fall :) Gött. Josse fick ihop lite grejer hon också. Sen blev det ett par nya Converse till mig och en skitsnygg jacka till Josse. I am jealous. Sen tog jag tåget hem då Josse skulle jobba. Macke och jag gjorde tacopaj och hade en lugn kväll :)


Nu ska jag snart iväg på kalas! Håkan och Agneta ska fylla/har fyllt år så det ska firas. Håkan fyller 50 en dag efter mig ;) och Agneta har fyllt 70. Ska bli trevligt :)


xoxo

Paisley

The Business English is finished!!

Det har varit en lång dag i skolan idag, från kvart över åtta till ungefär tre. Redovisade uppgiften, det blev inte alls som jag trodde men det gick bra. Fick även veta kursbetyget och det blev VG, hurray! :)

Efter skolan var det tänkt att några av oss skulle ta en cider/öl någonstans men det blev inte så. Jag och Sylvia gick in på H&M och jag köpte mig en sjal! Har spanat i katalogen vi fick hem i början av veckan och hittat lite fint. Ska in och kolla på mer saker en annan dag men köpte sjalen idag för att vara säker på att jag skulle få den ;)


Nyfiken katt som vanligt! hahha Paisley-mönstrad är sjalen, och grön! haha Perfekt :)


Nu har Macke kommit hem och vi ska in till Skänninge för att låna ut bilen, jag tänkte gå ett varv på ÖoB och sen får vi se vad det blir med kvällen :) Skönt med helg i varje fall!


xoxo

Musikquiz!

Musikquiz på Hugos i Norrköping.

Det gick bra igår och jag behövde inte stressa alls :) Var en riktigt trevlig kväll! Den här gången var vi många fler, 9 stycken, som sågs och körde quiz. Mat och dricka blev det också såklart, jag nöjde mig med kvällens afterwork, som var en hamburgertallrik med dricka vilken för min del blev en cider. Riktigt gott. För dom andra var det öl på öl. Vi delade in oss i 3 lag och det gick bra för oss alla. Inga pallplatser men vi fyllde i det mesta :)  Utan hjälp från varandra! Alla var förvånansvärt inne i att luska ut vad det frågades efter så det där med att fusk glömdes bort :P Det gick fortare igår och vi hann höra alla svar innan vi tog tåget hem!

Jag somnade på tåget och var jäkligt trött på vägen hem. Idag sov jag till straxt efter 10 innan jag gick upp. Albus tjatade faktiskt inte på mig utan jamade bara någon gång och kom sedan och la sig bredvid mig och så sov vi ihop tills jag gick upp :) Mys.

Har gjort lite träningsövningar, har ju inte kommit i väg på något pass då förkylningen vägrar att ge med sig, duschat, ätit frukost och plockat disk innan jag satte mig med min business english. Är nästan färdig men måste ta en paus. Känner för att krypa ihop under mysfilten och dö lite grann. Täppt i näsan, ont i halsen och lite hosta, hej sjukdom! :( Pratade med mamma i telefon förut och hon tyckte jag skulle ta en promenad. Jag tänker ta mig till apoteket för att köpa den där renässans-grejen till näsan som hon också tipsade om, eventuellt en ny nässprqay och hämta ut tabletterna till Albus, det får räcka. Sen måste jag avsluta engelskan. Efter det kan jag tillåta mig själv att dö lite grann. Det ser jag fram emot.

Nu; mot apoteket!


xoxo