För evigt tacksam

Idag tackar jag min lyckliga stjärna! Tusenfalt!

Jag är så otroligt glad att jag kom in på utbildningen när jag gjorde, vet ni varför? För Linköping har fått avslag på att fortsätta med redovisnings-utbildningen i höst! Dom fick fakitskt bara en ny trots att dom sökt många fler, det var visst likadant för flera orter. Varför vet dom inte än. Jag kan i alla fall inte tänka mig att det beror på att utbildningen är dålig för det är den verkligen inte! Vi har till och med fått höra att vi lärt oss mer i en kurs än dom får i andra orter så det måste vara något annat.. Skittråkigt i vilket fall!

Så jag är så tacksam för att det gick vägen! Vill inte tänka på vad jag skulle gjort annars. Ryser bara av att snudda vid tanken.

Så tack, tack, tack så mycket min fina stjärna! ;)


xoxo

Plugg

Plugg. Plugg är det jag kommer syssla med framöver så kommer förmodligen handla mest om det här..

Idag har jag pluggat sedan jag kom hem från skolan. Ändå känner jag att jag ligger efter och borde gjort mer. Hur jag nu skulle ha hunnit det?

Fast nog kunde det kanske gått lite bättre om man inte haft världens keligaste katt som stört..


Tur för honom att han är så söt ;)

Jaja, det får bli nya tag imorgon! Måste lära mig det här nu innan tentan nästa vecka! Fy fasen alltså...


xoxo

Slut på söndagar med Bones :(

SKIIIT!

Det är säsongsavslutning av Bones ikväll! Säsongsavslutning, hör ni hur löjligt det låter? SÄSONGSAVSLUTNING!!!???!!

Anledning?
Inspelningarna står still i USA. Alltså what the fuck? Vad spelar det för roll? Dom har sänt 4 avsnitt (!!!) här i Sverige och 7 i USA, hur mycket före måste dom ligga egentligen? Det måste ju finnas fler färdiga eller? Det är ju inspelningarna som ligger nere, inte sändningarna.

Skitskitskit.

Nu får jag hoppas att jag märker när det börjar gå igen. Ni kan väl hojta om ni hör något? Thank you.

Bakissöndag

Bakisdag!

Idag borde jag ha pluggat menne det blev inte så :P Jag har tagit det lugnt precis som man ska efter en utekväll! Seg och trött som man blir.

Igår hörde Ann av sig och undrade om jag villa hänga med ut i Linkan, och det ville jag! Lade kalkyleringen åt sidan och gjorde mig i ordning.

Jag gick till biblioteket i högklackat sen bad jag Macke komma och köra mig resten av vägen :P Hade varit smidigare att gå i sneakers, ville ha dom på vägen hem på natten också, dessutom började det snöa lite lätt så han fick lov att komma. Vilket han gjorde, bästaste <3

Så satt vi och snackade i köket hos Ann (eller ja, hos hennes mamma :P). Strumpan dök upp så då blev det prat om gamla fester och grejer, minnen! haha Moa kom och hämtade oss och körde oss till Linköping. Vilket hon ångrade lite, det hade ju varit roligare om hon kunde dricka med oss! Men nästa gång ;)

Det blev Harrys/Sliver och vi hade KUL! Träffade Michel från klassen så pratade lite med honom och så hejade jag på Kim, också från klassen. Vi dansade och snackade och vandrade runt och sådär som man gör. Vi har även en ny dans att addera till katergorin där "plocka äpplen" och "kundvagnen" hör hemma om ni förstår vad jag menar. Pingvinen, så ni kanske kan tänka er hur den ser ut ;) haha!

Trevlig kväll var det i varje fall! Det ska vi göra om. Ann säger nästa helg men jag vet inte det jag, då blir det utgång tre helger på rad och det känns lite väl på en studentbudget. Men man ska aldrig säga aldrig ;)


xoxo

Lärarexamen 2012

Jonna har tagit lärarexamen! Grattis, grattis!

Igår åkte vi ner till Jönköping för att fira Jonnas examen! Tråkigt nog hade hon bara fått ihop ett visst antal biljetter så jag och Amandas pojkvän Jonas kunde inte hänga med till ceremonin i kyrkan. Trodde vi! Visade sig att ingen kollade biljetterna så Macke kom ut och hämtade oss och så fick vi också se ceremonin!

Det var en fin avslutning tyckte jag, kanske lite stela tal och så men det var inte särskilt långdraget. Vi var lite sådär pinsamma och ställde oss upp och tjoade när Jonna blev uppropad och fick hämta sin present :) hähä

Efter kyrkan gick vi hem till Jonna (som bodde löjligt nära) och så fick hon sina presenter och vi fick lov att låna toalett och dricka kaffe/vatten/äta äpple ;)

Vid sexhugget begav vi oss till Pallas Athena där det blev middag. Mysfaktorn var inte särskilt hög och det fanns klart rum för förbättring angående servicen, men maten var bra tyckte jag! Underhållningen var bara creepy, en ensam magdansös som rullade höfter mellan borden och fick hundralappar instukna i BHn av en mustachprydd herre av mellanhavisktursprung (I guess). Men det var en bra kväll annars :)

Grattis till dig Jonna igen och bra jobbat! =)


xoxo