Dom två sista dagarna i februari 2012

Hemma två dagar i rad.

Igår kväll blev det musikquiz på Hugos i Norrköping!

Jag och Macke tog tåget in när han slutat, vi fick springa sista biten för att hinna. Jag hade glömt bort tiden när jag satt hemma med skoluppgifter. I alla fall mötte vi upp Willy och hans arbetskamrat Micke. Så tog vi varsinn seglartoast (jättefint upplagt med ett salladsblad som stod upp som ett segel) med dricka till och snackade. Killarna drack en massa öl men jag nöjde mig med två cider.

Quizet var ganska svårt men vi gjorde rätt bra ifrån oss ändå :) Tyvärr hann inte jag och Macke höra alla svar då vi var tvugna att ta tåget hem, lite synd men inte hela världen. Trevlig kväll, ingen vanlig tisdag där inte :)

Två skumma grejer dock:
1. Toaletterna - dom var ASSMÅ! Jag har aldrig någonsin varit på en så trång toalett, det var enbar en toastol inne, handfat och så utanför. Mina knän slog nästan i dörren när jag satt ner, jag lovar, det var en centimeter ifrån. Sjukt.
2. Tydligen hade dom en likör/sprit/något sånt som hette rohyphenol, jag dog lite när jag hörde det. Det hade i alla fall en härlig blå färg och luktade rätt gott. Micke provade men gillade det inte, fast han tyckte inte det luktade gott heller så.. Ja, jag undrar jag om det verkligen hette så. Men det var det bartendern sa så :P


Idag har jag suttit med en inlämningsuppgift som ska lämnas in imorgon. Det har gått sådär, känner mig lite trög. Men sen är en del saker ganska luddiga och en grej har vi inte ens gått igenom vad jag kan minnas. Inte så himla lätt att gissa sig till hur man ska göra. Ska i alla fall åka in imorgon och jämföra svaren med andra i klassen och prata med läraren, se om det ger någon klarhet i det hela..

Tränat har jag gjort också, high energy och jag kan nu konstatera att det inte är min grej riktigt. Får prova något annat nästa gång.

Nehe.. Mitt hår har torkat alldeles lagom så ska ha i lite Moroccan oil (rekommenderas!) och sen sätta mig och läsa i min bok. Myskväll! :)


xoxo

Tick, tack

Shopping!

Jag har köpt en klocka! Och Markus har ÄNTLIGEN köpt en stol till datorn, det var på tiden minsann. Men den får han inte förens nästa vecka.


Jag har däremot min klocka redan nu :) Sista dom hade kvar, den som hängde i butiken. Vet inte om dom skulle få in mer eller inte men jag slog till direkt ;) Blev den stora modellen, en meter i diameter. Asfin!!

Har kollat efter klocka ett tag, den här kändes absolut bäst. Frågan är bara vart vi ska ha den. Först hade jag tänkt köket, men då letade jag efter en med vit botten. Den ser bäst ut med den gråa tapeten i hallen, men jag hade ju som sagt inte tänkt ha den där.. Hm. Får fundera på det hela. Ingen panik :)


xoxo

Bra humör!

G L A D !


Sedan träningen igår har jag varit på bra humör, känt mig glad. Jag orkade att göra nästan alla övningar och blev inte alls lika slut som förra veckan, kanon! Mådde så bra efteråt och kände mig hur duktig som helst :)

Blev lite down i skolan, segt och lite tråkigt var det men det känns bättre nu när jag är hemma :) Ska äta lite mat och kolla PB innan jag sätter igång med att göra övningar i löneprogrammet. Sista veckan i kursen, nästa vecka börjar affärsengelskan, yey! :)


xoxo

Bastukväll och dagen såhär långt

Igår var det bastukväll i Böttestad!

Åkte till min böna Jennifer för en myskväll :) Blev bastu, mat, lite film och massa, massa prat! Så härligt att ses, saknar att inte träffas varje dag som när vi jobbade. Vi får bli bättre på att ses :) Älskar deras hus alltså, så himla fint och mysigt! Ja, värsta mysfredagen blev det helt enketl.

Är ensam hemma. Igen. Macke har åkt till Lund för att träffa en kompis eller nåt. Börjar kännas som att jag bor själv. Tråk. Men jag har ju Albus. Myskissen sov hos mig i natt :) Nu när vi ställt upp hans bädd på byrån i sovrummet så har han mest legat där eller i en tvättkorg om det stått någon där. Kanske ibland vid mitt huvud, men i natt låg han mot min arm och sov. Han har varit supermysig hela morgonen och förmiddagen. Fina kisse, härligt att han vill vara nära :)

Vad jag ska göra med dagen är jag inte helt säker på. Ska nog börja med en promenad och så lite städ och tvätt. Så får vi se sen. Troligtvis blir det mer Prison Break och kanske läsa i nya boken jag fick igår, Cirkeln hehe :) Borde väl öva på löneprogrammet också, men ja.. Vi får väl se :)


xoxo