Inte längre färglös som en tår

Så hände det något fantastiskt.
 
Det var inte bara jag som kände att det var fel, så oerhört fel att inte vara tillsammans. Markus kände det också! Jag tänker inte gå in på alla detaljer och berätta hur eller varför eller när, jag säger bara att nu är det vi igen :)
 
Och en del tycker kanske att det är konstigt och lite bakvänt men ingenting har någonsin varit mer rätt. På ett sätt är det bra att det blev som det blev. Vi båda fick tid ifrån varandra och känna efter hur allt kändes tänka igenom saker och ting. Det gör bara att det nu känns så mycket mer rätt. Det känns ärligare på något sätt. Det är en speciell känsla för en speciell situation. Fast helt lätt är det inte, allt jag kände innan kom tillbaka i en våg som jag inte visste hur jag skulle hantera, men det har blivit bättre med tiden och med hjälp av att vi har pratat om det. Vi har en bättre förståelse för vad som krävs och hur vi ska hantera, bemöta och förstå varandra. Det blir inte heller lättare av att vi båda bor hemma, vi har ingen plats för bara oss, men det är sånt som löser sig. Ett steg i taget, en dag i sänder.
 
Den 25 augusti 2012 frågade jag, efter lite mer än en månads dejtande, om Markus ville bli min pojkvän igen. Det ville han :)
 
Jag kan fortfarande bli bubblig inuti som när vi började träffas igen. Det fanns en känsla av att det var förbjudet i början och att vi bor hemma båda två la en känsla av tonårsförälskelse över hela situationen och man kände sig mysigt nyförälskad!
 
Jag är lycklig nu, bitarna faller på plats igen och någonstans hittade jag en självsäkerhet som får mig att se med glädje och nyfikenhet och en bit längtan på framtiden!
 
 
xoxo

Publicerat i efterhand 0912

Bröllop 120804


Så blev det tillslut dags för den stora dagen! Lite halvt stressad kom jag till Veta kyrka för att se vigseln mellan Jennifer och Fredrik. Jag blev välkomnad av Jennifer bästa vän Hanna och fick ett vigselprogram och såpbubblor som skulle blåsas över paret efter istället för riskastning.
 
Vigseln var jättefin och det var svårt att hålla sig från tårar. Jennifer frisör och vän Kevin sjöng två låtar och det var så fint att man fick gåshud. Vi sjöng några psalmer, vi lyssnade på prästen som berättade lite om Fredrik och Jennifer, det var välsignelser och böner och Bella, Jennifers syster läste ett fint stycke ur Bibeln och vi såg brudparet växla löften och ringar och bli man och hustru! Sjukt fint :)
 
Efteråt var det grattis kramar och fotografering utanför kyrkan innan en limousine hämtade brudparet. Vi andra åkte mot platsen för middagen och festplatsen, en loge/maskinhall cirka 50 meter från Jennifer och Fredriks hus :) Det var jättefint och allt kändes så himla dom, om ni förstår. När man kom fick man ett häfte innehållande bordsplacering och en liten presentation av alla närvarande, det innehöll också intervjuer med Jennifer och Fredrik separat och en sammanfattning från både möhippa och svensexa. Man fick också ett glas champagne/mousserande vin (inte säker på vad) och en liten minipizza. Så var det tipspromenad med frågor om brudparet. Och mingel så klart :) Jennifer och Fredrik dök sedan upp och det blev lite mer fotografering innan middagen.
 
Under middagen hölls det tal, sjöngs sånger, lektes lekar och skojades. Mycket trevligt! När brudparets första dans pågick dök det upp mer folk som var bjudna på själva festen. Det blev prat och skoj och tillslut också tårta! Jennifer hade varit duktig och bakat alla själv!
 
Kvällen avslutades med en massa dans och skratt! Jag hade det riktigt trevligt och vad jag har förstått var det Jennifers bästa dag :)

Publicerat i efterhand 0912