Nemen hej

En liten uppdatering..

Förra veckan hände inte mycket mer än skolan. För att väga upp den här veckans lediga dagar gick vi fyra dagar i sträck, måndag till torsdag. Det i sig är inte är så farligt, men kursen har varit väldigt intensiv och vi stannade kvar i skolan nästan alla dagar. Allt koncentrerat arbete tog ut sin rätt och jag var rätt död.

Lyckades ändå hitta ork för en shoppingrunda med Ann i fredags, handlade mer än jag borde och inget av det som jag tänkt. Typiskt. På kvällen skulle jag egentligen firat Linn som fyllde år men jag orkade inte. Blev en lugn hemmakväll i stället.

Har mest tagit igen mig efter veckan så helgen har varit lugn. Igår åkte vi allihop till Markus föräldrar och åt. Det var trevligt och gott och det var rätt lugnt med Albus och hundarna.

Idag har jag legat ute i solen och läst ut dom sista sidorna i Hungerspelen trilogin. Dom två sista böckerna var inte riktigt lika bra som den första, men det är en bra story och jag rekommenderar dom fortfarande :)

Ikväll ska vi hem till mina föräldrar och äta, ska bli gott :) Får se om vi tar oss upp till väder för att se fyrverkerierna och frysa :P


xoxo

Minnen från Thailand 2007

Fem år senare...


Jag är klar! Hör och häpna!

Jag är klar med Thailands-albumet! Såhär 5 år senare. Seriöst, jag skämtar inte. Det är 5 år sedan vi var där, och någon månad eller så. Helt sinnes, men så är det.


Jag började väl inte med albumet direkt, men det är ändå långt över tiden. Vet inte riktigt varför. Hade inte tid, ork eller inspiration till en början. En gång när jag satte mig så tog pennan slut så då kunde jag inte fortsätta för det. I helgen när jag tog tag i det så tog fotofixen slut. Men idag skrev jag dom sista raderna och satte in dom sista bilderna :)


Det är färdigt. Eller ja... det saknas en bild, men den kommer när jag beställt andra bilder. Fast jag kommer i fortsättningen hålla mig till vanliga album. Inget mer klipp och klistra. No, no :P


xoxo

Hungerspelen

Så gjorde jag inte alls som jag tänkt idag. Big surprise.

Vi började en ny kurs idag - bokslut. Kommer bli riktigt intressant att se hur den fortlöper och hur vi kommer klara den. Bra tror jag, vi är smarta jag och Josefine ;)

Köpte grejer efter skolan, en ny präm med register och fotofix till mitt fotoalbum men det blev inget med någonting. Jag hamnade i en helt ny spännande värld..

Markus köpte hem Hungerspelen trilogin  för några veckor sen. Alla tre böckerna i en. Han tyckte jag skulle läsa dom, men jag lät den ligga. Tänkte att jag kanske skulle se filmen först, som omväxling. Men det blev inte så, igår när jag var för pigg för att sova men för trött för att leka med Albus öppnade jag den.

Det tog ett par stycken innan jag vande mig vid formen; skriven i jag-form i nutid fast ändå inte riktigt. Svårt att förklara, och sedan saker personerna pratade om man inte förstod, men precis efter fick förklarat för sig. Men när jag väl kom in i rytmen var det nästan kört.


Jag lyckades hålla mig till att läsa bara första kapitlet innan jag lade mig och sov, jag vet inte hur. Det blev svårare idag när jag kom hem.. Tänkte att jag skulle läsa en liten bit innan jag satte igång med annat, men det slutade med att timmarna försvann och boken tog slut.

Inte för att överdriva, men det här är klart en favoritbok. Den ligger efter Harry Potter, som för alltid kommer vara etta på min lista. Jag älskade den här boken, spännande från första stund i princip. Det var några kapitel i slutet som var lite sega men ändå inte..

Jag hoppas att dom två böckerna som är kvar håller måttet. Jag ska även försöka hålla sinnet öppet inför filmen, den måste jag ju se nu. Kommer dock försöka spara dom två böckerna som är kvar så gott det går - kommer ju ha en del skolarbete att fokusera på.

JAG REKOMMENDERAR VERKLIGEN BOKEN! :)
Om ni inte förstod det ;)

Kent i augusti!

Woho!! Jag fick en snilleblixt förut!

Messade Natta: "Du, om kent spelar i sthlm och om det finns biljetter kvar.. borde inte vi gå på det då? :)"
Och hon svarade: "Du, det borde vi allt göra!! :)"
Så jag köpte biljetter!

HahahhaHAHAHHAhah SÅ JÄVLA KUL! :D

Den 19 augusti på Sjöhistoriska kommer det bli magiskt! Älska, älska Kent!

Ser fram emot skivan som kommer nästa vecka, blir att nöta den och alla andra godingar i sommar!

Dom har släppt några låtar på Spotify redan, lägger in en länk till listan här. Låtnamnen står dock inte utan en massa koder, men dom finns på Kent.nu.

Något att se fram emot :)

Ännu mera ParyLite

Mmmm... :)

Det ringde på dörren förut när jag stod inne på toaletten i underkläder och gjorde mig redo för en dusch. Smög fram och kikade ut genom titthålet, "vem vill något nu?". Kände inte igen personen först men sen.. JENNIFER! Bara att slänga på sig kläder lite snabbt och öppna. Hann precis innan hon försvann ner och ut igen, hahah.

Det var PartyLite leverans. Kul att ses och prata lite, fast det blev verkligen bara lite. Tokigt av mig att glömma bort det när jag sett fram emot att få sakerna :P

Här är då grejerna:


Mina: 3-i-1 glashållare, miniatyrglasljus i doft "På landet" och 12st votivljus i doft "Mullbär".
Mammas: 12st doftfria teljus och refill till en fläktgrej i doft "Svarta hallon".
Allt luktar så himla gott :)


Här är en bättre bild på glashållaren. Kan användas som vas, till doftolja och med teljus då. Tanken är att den ska stå i sovrummet när vi gjort om lite :P


Hahah Nu får jag fasen ta och ge mig med sånt här. Sist köpte jag ju en aromabrännare som jag inte använt än då den ska stå i hallen på en framtida möbel :P Jaja, men det kommer bli så bra. Har ju lite tid på mig nu att tänka ut hur jag ska dekorera i glashållaren hehe Får nöja mig med att bara köpa ljus i fortsättningen ;)


xoxo