Högsta betyg!

 

JAG KLARADE DEN!!!


Jag klarade tentan! Jag fick VG! Högsta betyg! Så jäkla oväntat!


Det var fler än jag som var oroliga för den saknade bocken, så vi frågade hur det låg till och fick veta att den behövde vi inte bry oss om :)

Nu kan jag verkligen slappna av och helt och fullt koncentrera mig på bokföringen!

FY FAN SÅ GÖTT!!!!!!


xoxo

Resultatet!

"Hej! Har du sett att vi fått tentasvaret på fronter."

Smset kom för några timmar sen. Jag blev helt uppjagad och skyndade upp till lägenheten för att slå på datorn (hade varit och lämnat Macke som skulle hämta en bil dom ska åka i till Tyskland). Fumlade runt på Fronter innan jag hitta det.. Oh herregud. Jag kunde inte tro mina ögon!Nu blir det läsk och choklad och 90210. Jag är inte säker på om jag firar eller tröstäter. Ärligt talat kan jag inte riktigt smälta resultatet och det är en liten detalj med det hela som gör mig nervös. Innan betyget på inlämningsuppgifterna jag gjort sitter en fin bock (√) men framför tentabetyget sitter ett streck (-). Så jag är osäker på om det stämmer eller inte, ska kolla upp det hela imorgon.

Visst är jag hemsk som gör såhär? Säger A men inte B? I know.. men imorgon när jag är säker, då, då ska ni få veta.


xoxo

Josefin - kattmamman

På tal om inget speciellt så kommer här ett inlägg om vad jag drömde i natt.

Jag drömde att Josefin hade köpt två katter! haha Det har antagligen med att göra att hon var här igår och jag visade henne hur det funkar med kattlåda, mat och annat då hon ställt upp som kattvakt framöver.

Egentligen handlade drömmen om mer än katterna men vad minns jag inte, det här är helt klart den bästa delen :)

I alla fall hade hon alltså skaffat sig två katter. Dom var gansa stora, men inte helt fullvuxna. Dom hade lång päls i "vanlig bondkatt-färg" (om ni fattar vad jag menar), fast den ena var lite rödare. Och så var dom lite tillplattade i fejjan, så någon form av Perser handlade det väl om, fast dom såg konstigare ut på någotvis. Det roligaste var deras namn dock. Hon hade döpt dom till Putte och Kaptenen! HAHAHhahAhaha Kaptenen hette egentligen Kapten och sen någonting jag tyvärr glömt bort, men kallades Kaptenen. Fantastiskt!

Ville bara skriva ner det, så random dröm liksom. Vill kunna skratta åt den fler gånger :)


xoxo