Högsta betyg!

 

JAG KLARADE DEN!!!


Jag klarade tentan! Jag fick VG! Högsta betyg! Så jäkla oväntat!


Det var fler än jag som var oroliga för den saknade bocken, så vi frågade hur det låg till och fick veta att den behövde vi inte bry oss om :)

Nu kan jag verkligen slappna av och helt och fullt koncentrera mig på bokföringen!

FY FAN SÅ GÖTT!!!!!!


xoxo

Resultatet!

"Hej! Har du sett att vi fått tentasvaret på fronter."

Smset kom för några timmar sen. Jag blev helt uppjagad och skyndade upp till lägenheten för att slå på datorn (hade varit och lämnat Macke som skulle hämta en bil dom ska åka i till Tyskland). Fumlade runt på Fronter innan jag hitta det.. Oh herregud. Jag kunde inte tro mina ögon!Nu blir det läsk och choklad och 90210. Jag är inte säker på om jag firar eller tröstäter. Ärligt talat kan jag inte riktigt smälta resultatet och det är en liten detalj med det hela som gör mig nervös. Innan betyget på inlämningsuppgifterna jag gjort sitter en fin bock (√) men framför tentabetyget sitter ett streck (-). Så jag är osäker på om det stämmer eller inte, ska kolla upp det hela imorgon.

Visst är jag hemsk som gör såhär? Säger A men inte B? I know.. men imorgon när jag är säker, då, då ska ni få veta.


xoxo

Josefin - kattmamman

På tal om inget speciellt så kommer här ett inlägg om vad jag drömde i natt.

Jag drömde att Josefin hade köpt två katter! haha Det har antagligen med att göra att hon var här igår och jag visade henne hur det funkar med kattlåda, mat och annat då hon ställt upp som kattvakt framöver.

Egentligen handlade drömmen om mer än katterna men vad minns jag inte, det här är helt klart den bästa delen :)

I alla fall hade hon alltså skaffat sig två katter. Dom var gansa stora, men inte helt fullvuxna. Dom hade lång päls i "vanlig bondkatt-färg" (om ni fattar vad jag menar), fast den ena var lite rödare. Och så var dom lite tillplattade i fejjan, så någon form av Perser handlade det väl om, fast dom såg konstigare ut på någotvis. Det roligaste var deras namn dock. Hon hade döpt dom till Putte och Kaptenen! HAHAHhahAhaha Kaptenen hette egentligen Kapten och sen någonting jag tyvärr glömt bort, men kallades Kaptenen. Fantastiskt!

Ville bara skriva ner det, så random dröm liksom. Vill kunna skratta åt den fler gånger :)


xoxo

Bokföring

Att ha eftermiddagspass är värdelöst.

Vi började en ny kurs idag. Redovisning, och det är KUL! haha Känner igen en del från gymnasiet så den här första lektionen kändes bra, inte helt främmande liksom. Och kul som sagt :) Och läraren verkar bra också. Det tråkiga är ju dock schemat, på onsdagar har vi eftermiddagspass. Vi går från ett till fem, så man är ju hemma ganska sent. Hela dagen blir knas, man hinner inte med något vettigt innan och inget efter. Men det är ju som det är.


Börjar bli lite seg och trött nu men jag ska fortsätta sudda i boken. Fick ju hyra av Heidi och hon har skrivit i den redan, men jag vill ju göra uppgifterna själv så nu är det sudda som gäller ;)


xoxo

Barnet i mig

Igår var jag hos mamma och pappa hela dagen :)

Macke hade samling inför match klockan två så efter jag lämnat honom åkte jag till Skänninge. Skulle hämta en pärm och prata lite tänkte jag. Klockan elva typ var jag hemma. hehehe

Pratade en massa med pappa precis när jag kom, sen hade jag och Josse en liten nostalgitripp och rotade runt bland gamla gosedjur och annat och så kom mamma hem och då bjöds det på mat. Resten av kvällen satt jag, mamma och Josse i köket och pratade om allt möjligt :)

Förutom pärmen fick jag med mig några kassetband hem. Närmare bestämt mina favoritband från när jag var liten; Trolles Kassettradio och Svingelskogen!

 

Kanske blir att stoppa i ett band och lyssna efter skolan idag. För vem lurar jag liksom? "Favoritband från när jag var liten", jag älskar dom ju fortfarande :D

 

 

xoxo