Hurra, hurra!

I helgen har det varit två kalas!

Igår firade vi Agneta som fyllde 60 i september. Hon var i Turkiet över sin födelsedag och planerade inte alls att fira.. men sen ändrade hon sig :) Tur det, för vi fick sjukt god smörgåstårta!

Idag firade vi Josefin som fyllde 19 i fredags.

Det har blivit mycket god mat och trevligt sällskap. Jag har agerat lektant och underhållt mina kusinbarn, charmtrollen :) hehe


En av tårtorna idag. Chokladbokstäverna räckte inte till något vettigt att skriva så vi fick hitta på lite :) haha Blev rätt bra ändå ;) Btw så är det jag som varit duktig och spritsat grädden! Första gången ever och det blev helt okej måste jag säga, rätt kul :)

Jag har även träffat Jennifer, som åker iväg på backpacking på tisdag! Kul att vi hann ses innan hon ger sig iväg, blev en promenad och massa snack. Hoppas det går bra för henne och att hon kommer ha kul :)


xoxo

Gaze

En egobild såhär vid midnatt...


Jag har roat mig med kameran ikväll.. Längesen jag bara fotade. Dumt, det är ju rätt kul ;)

Nu ska jag göra popcorn för jag är sjukt sugen på det! Egentligen borde jag sova för jag ska upp rätt tidigt imorgon.. meeeeeen jag bara känner inte för det :P


xoxo

Confident

Tentan är gjord.

Åkte med ett tidigare tåg in imorse och det var skönt faktiskt, bara lite tråkigt att det var så mörkt.. Kom till skolan i lagom tid och kunde ta en plats i klassrummet, några fick sitta i ett av grupprummen i källaren.

Jag tog det lugnt och allt kändes bra. Tills jag lämnat in allt och insåg att jag gjort ett fel, skitstörigt. Annars gick det finimang, känns inte alls bra att det känns så bra. Det brukar ju gå bra när det känns skit och skit när det känns bra. Men å andra sidan så kan man det eller så kan man det inte. Och jag kan det, det vet jag. Nu är det bara vänta på resultatet, men den här gången blir jag jävligt förvirrad om jag inte blir godkänd. Lugna puckar alltså :)

Det här var troligtvis den roligaste och lättaste kursen vi kommer ha, kommande kurser är tydligen rätt jobbiga. Nu blir det ekonomistyrning och affärssystem i sju veckor. Ljuspunkten är ju dom lediga fredagarna.. förbereder mig för en hel del plugg..

MEN, i helgen ska jag inte tänka särskilt mycket på skolan. Helgen efter en tenta kan man unna sig det, inget att förbereda sig för och inget att öva på - skönt! I stället blir det kalas i helgen :)


xoxo

Pluggdag

Nervositeten smyger sig på.

Imorgon är det inte bara Josefins födelsedag utan också dags för tenta! Jag har inte varit lika hispig inför den här tentan som förra, men det beror väl på att kurserna är så pass olika. Imorgon ska vi göra tentan på våra datorer, vi får tentan utskriven och så ska vi bokföra. Jag tror jag har koll på allt, det är lite svårt att plugga till det här.. Ska läsa igenom lite grejer en sista gång. Att arbeta med programet har jag gjort idag så det får räcka. Puuh.. bara hålla tummarna för att det ska gå bra!

Idag har jag alltså pluggat. Har känt mig väldigt duktig. Har gjort färdigt en massa uppgifter som vi fått och kollat med facit. Började till och med göra om en av dom större uppgifterna men jag orkade inte, kändes så tråkigt när jag visste hur det skulle vara.. Jaja.

Nu ska jag plocka i ordning min väska och se till att allt är framme tills imorgonbitti!


xoxo