Måndagsflöt

Min helg har varit kanon!

God mat blev det till slut och jag hann hem precis till Criminal Minds! Städade och pysslade ju som en tok, kom inte i säng förrens klockan 2! haha Strök och satte upp gardiner det sista jag gjorde.

I lördags var jag och mamma i Vadstena på julmarknad och sen bakade vi pepparkakor :) Ställde upp adventsstakar och annat julpynt på kvällen när jag kom hem.

Igår kom Macke hem och vi slappade mest hela dagen.


Idag har det varit skola, gjorde bara projektarbetet i våra olika grupper, och sen var det studiebesök på Fergas (ett företag i Linköping).

Kvällen har varit lugn och nu ska jag vara otroligt onyttig och äta upp chipsen och dipen från igår. Snart börjar Medium också, efter det blir det sängen.


xoxo

En klapp på axeln

Ensamma hemma.

Äntligen fredag och äntligen lite fart i baken på Johanna! hahah Jag har varit duktig idag, har haft biblioteks-dejt med Jonna idag så jag fick en del plugg ur världen. Skit bra det där med bibblan. Och så har jag städat hela lägenheten. Själv. Har till och med dammsugit bakom sofforna! Pluspoäng till mig. Dessutom har jag plockat i skåp och på hyllor och omorganiserat lite. Finns massa mer att fixa men det får vi ta en annan dag.

Markus är iväg i helgen på DreamHack (jobb) så vi är själva, jag och Albus. Det blir att varva slappandet framför tvn med lite julpyssel :) Advent på söndag som ni vet, dags att börja pynta ju.

Men till att börja med ska jag försöka komma på vad jag ska äta, magen kräver utfyllnad.
xoxo

och Albus säger hej också

En allmän uppdatering.

Jag har drunknat lite i ekonomistyrning i fall ni undrat vart jag varit. Det är mycket att förstå och att lära sig. Men nu har vi i alla fall gjort typ 60% av kursen så slutet närmar sig! Kan inte riktigt säga om det är bra eller dåligt; ska bli skönt på ett sätt, men tanken på tentan får min hjärna att vilja ta en promenad för att lugna ner sig lite grann. Dock har jag och Jonna nu upptäckt (igår) att biblioteket är ett fantastiskt bra pluggställe! Det är närmare och det är inte hemma, tummen upp ;)

För övrigt är jag typ sjuk. Jag är väl inte förkyld, men min näsa har en förkärlek till att täppa igen sig runt läggdags så jag har fått lov att köpa in ny nässpray. Dessutom krånglar halsen, det gör inte ont i den, den bara kliar. Och så hostar jag (riktigt hosta, läääänge sen jag hade det) och är hes. Markus tyckte jag lät som en man igår och bad mig vara tyst. Han "ville inte vara med en Johannes" sa han... Fast idag är det bättre. Tror jag.

Det är så livet är just nu. Delvis. Glad är jag :) Den där lyckan smyger sig liksom på ibland och överfaller en när man minst anar det. Ganska trevligt faktiskt.


xoxo

Halloweenmaskeraderna!

Första maskeraden var ju hos Jennifer och Fredrik :)

Det började med att Jennifers syster och mamma hoppade fram och skrämde oss när vi kom hehehe

Så var det välkomstdrink och lite mingel. När alla dykt upp var det tipspromenad. Jag och Macke kom delad plats med Jennifers storebror Fredrik och Fredriks lillebror Jocke :P Macke och Fredrik fick tävla i Lips för att göra upp, tyvärr förlorade Macke. Men det var kul ändå! :)

Sen var det mer mingel och Jennifer hade gjort riktigt goda muffins/bakelser som vi fick. Buggade gjorde vi också hahah

Macke och jag drog oss rätt tidigt, trötta och sega som vi var. Kul kväll!Jag som Corpse Bride!Macke som Scream!
Trodde Jennifer tagit en bild på oss ihop men tydligen inte.. Synd. Men, men :)


Andra maskeraden var hos David och Becka!

Jag var inte alls på humör till att börja med men det gick bra sen :) Det kom en hel del folk och dom flesta hade tagit det på allvar så det var riktigt kul!

Vi tävlade i massa olika grenar och MITT LAG VANN! Tjohooo :) Fast bara ära.. Men jag fick andra pris för min utstyrsel :)

Jättekul kväll verkligen med massa härligt nytt folk :)

Har ingen helkroppsbild så ni får bara make nr 2. Vi var ju samma även på denna festen.


Hoppas på maskerader även nästa år!!


xoxo