Mitt-i-veckan-tisdag!

Idag är det mitt-i-veckan-tisdag och bara det är ju helt fantastiskt, sen blir det inte sämre av att det är riktigt härligt väder ute! Äntligen sommar :) Hoppas det håller sig!

Tyvärr är det inte lika härligt att jobba när vädret så fint, och det beror inte bara på att man är instängd när man hellre vill vara ute och götta. Det beror också på att vi har heltäckande kläder på oss som inte andas för fem öre, så är det varmt är man varm, är det kallt kyler kläderna ner en ännu mera. Skönt det där, sen att vi inte får öppna fönster, ha på fläktar eller det faktum att huset helt saknar ett vettigt kylsystem till ventilationen gör inte saken bättre. 27 grader har det varit i rummet idag, det säger inte alls mycket för det är verkligen inte samma sak som 27 grader utomhus eller i vilket annat hus som helst. Usch, usch.. men det är för tidigt att börja klaga - förra året visade termometern på 32 grader i vårat rum..

Tog en rask promenad hem, inte helt skönt att gå i lugn takt i den stekande solen iklädd jeans och långärmad t-shirt svettas hellre och kommer hem snabbare! haha Kastade av mig allt och hoppade i bikini nu och har även lagt ner en tablett Resorb i ett glas med kallt vatten. Ska sätta mig på balkongen och lyssna på lite podcasts med Breitholtz och Berg :) Har missat några stycken så har lite att ta igen :)


xoxo

Glorious wednesday

Igår var det en härlig dag! :)

Det började med att den påtvingade sommarfesten/kick-offen blev inställd! Tjoho :)

Mamma stannade kvar i Mjölby efter jobbet för att fixa lite studentgrejer och jag gjorde henne sällskap. Sen gick vi hem hit och pratade. Jag hade fått ett väldigt bra brev! Det meddelade att jag var beviljad, och hade fått, ersättning för mitt fula, hemska ärr mitt på ryggen! Jag blev så glad :) Skickade en skadeanmälan för några månader sen eller så, ville inte skriva om det i fall det inte skulle bli något. Men, det blev och jag är sjukt glad!! :) Ärret är så hemskt fult (det läkte inte alls bra!) och jag har mått/mår så dåligt av det så känns skönt att få pengar för det. Tanken är att jag ska göra en behandling för att få bort det, kanske dom andra också. Men det är ett senare projekt så pengarna får sitta på sparkontot ett tag.
Ni som inte hänger med kan läsa kategorin leverfläckar.


Macke och jag handlade och lämnade av mamma på ICA. Sen åkte vi hem och fräschade till oss innan jag bjöd på hämtmat :) Blev kebab till Macke och mat från Thai Hoa till mig :) Mumma!

Vid åttahugget åkte vi in till Linköping för bio. Vi såg premiären av Baksmällan del II :D Jag var lite skeptisk innan, hur bra brukar uppföljare vara liksom? Men den var överförväntan :) Ni som sett första ska se den här också, det tycker jag allt!

Som ni ser, en riktigt bra dag! :)


xoxo

Walking tuesday

Har varit otroligt seg och trött idag! Usch, jobbet var verkligen inget hit idag.. Börjar ramla in massa ordrar också så vi måste höja tempot. Kommer vara full rulle fram till semestern, baah.. Jaja, bättre det än att sitta och glo. Som vi fick göra idag. Blev strömavbrott typ tjugo i åtta imorse. Ventilationen slog av och vi satt i slussen i mörkret. Strömmen återvände men ventilationen var det stopp på, den kom igång lite efter nio. Annars hände det inte mycket annat speciellt.

Tog en ordentlig promenad med Jonna efter jobbet! Gick upp till Skogssjön och tillbaka. Kul att ses och snacka lite :)

Somnade lite när jag kom hem.. Sen förflyttade jag mig från sängen till bäddsoffan som blir en riktig myshörna med dom stora kuddarna plus ett täcke ;) Gjorde mig lite käk och en matlåda och så såg jag några avsnitt av the Big Bang Theory.

Ikväll skiter jag i BB, pallar inte vara uppe. Blir sängen nu! Nattinatt.


xoxo