Mina är lite längre, gillar det så

Det sägs ju att man lär sig något nytt varje dag. Hurvida det stämmer eller inte har jag aldrig riktigt reflekterat över. Idag har jag å andra sidan faktiskt lärt mig något, och det tänker jag dela med mig utav!

Det handla om naglar (inget äckligt). Sedan innan idag vet jag att man inte ska klippa ner naglarna ända ner, alltså bort med allt det vita. Gör man det är det lättare att få självsprickor och fula fingertoppar. Det är ju dom som tar stryk då och inte naglarna.

Vad jag lärde mig idag är att en bra längd på naglarna är 3 millimeter. Är naglarna så långa, eller korta om man så vill, så blir det inga bakterier under.

Lite info såhär på torsdagskvällen ;)


xoxo

Ööööhhhäähh.. nej.

Vilken uschig dag det har varit. Det fortfarande är.

Bläääääää.

Känner mig så.. dålig. Svårt att förklara.

Borde ta tag i livet nu. Se till att det blir bättre liksom.

En positiv sak: katten har blivit hämtad. Mamma ringde nyss och berättade att det var en jobbarkompis sons katt. Och att han tackade för omtanken. Liten värld.


xoxo

Påkörd katt

Usch, jag kan bara tänka mig hur det skulle kännas om mitt husdjur försvann utan att någonsin få veta vad som hänt.

Idag upptäckte vi att en katt blivit påkörd på motorvägen utanför jobbet. Vi ser motorvägen från rummet vi jobbar i så vi spanar ut där ibland.. Det var lite svårt att se om det var en snöhög eller en katt då katten var svartvit, men Erika såg att det var en katt. Efter några timmar kom det en gubbe från något företag med en skyffel och "skottade" undan katten från vägrenen. Vi tittade på och då såg Erika att katten hade halsband. Gubben åkte bara därifrån. Jag fick ont i magen och blev upprörd. Va fan?!?! Kollar dom inte sånt? Skulle inte dom vilja att någon hörde av sig om det gällde deras djur? Det skulle jag vilja. Så jag kollade efter jobbet.

Det var lite läskigt att gå fram till den döda katten men jag kände att jag var tvungen. Jag hade dubbla handskar på mig när jag kollade halsbandet. Tyvärr fanns det inga kontaktuppgifter på det, inte ens på insidan, jag tog faktiskt av det och kollade. Blev lite sorgsen och gick in för att kasta handskarna när jag mötte Kinna som sa att jag kunde kollat efter öronmärkning, så jag gick ut igen. Tyvärr kunde jag inte tyda tecknen i örat så det gjorde ingen skillnad.

Jag har dock inte kunnat släppa det här så jag mailade polisen i Mjölby nyss. I fall någon skulle höra av sig till polisen så har dom nu den lilla information om katten jag kunde ge.

Det var väl det minsta jag kunde göra känner jag. Önskar jag kunde ringt ägaren direkt, kan inte vara kul att inte veta.. Katten såg inte särskillt gammal ut heller. Usch, ledsamt.


xoxo

En liten rundtur

Har varit runt och fotat i lägenheten.

Här är en bättre bild på tvmöbeln:Här ser ni även blommorna vi fick idag! ;)Soffan och lite annat.Matbordet. Macke använder en av finstolarna till datastol.. hrm.. Måste ta och fixa en annan stol åt honom alltså.Köket.Köket igen.En del av tredjerummet (sitter där nu bredvid min vän Bobby hähä).Bilden jag tog på badrummet nu blev suddig så här är en lite äldre. Är ju ingen större skillnad där inne så whatevs liksom ;)Hallen.Hallen igen.... och igen..Sängen dårå..

Och det var det. Tänkte ni kanske skulle tycka det var kul att se hur vi har det :) Sen är det ju självklart roligare att se det in real life så att säga och det är vi inte helt främmande för. Så ni vet ;)


xoxo

Födelsedagar och fika

Det var trevligt igårkväll! :) Kul att träffa folk, lite nya ansikten var det. Lugnt och sansat skulle jag vilja kalla det, var väl kanske någon som var lite överförfriskad men inga problem direkt. Många som sa grattis till mig igår, dom till och med sjöng för mig ett par stycken! Det var trevligt :)

Det var nyktert både för Macke och mig. Macke hade match idag och så hade vi ju gäster idag också. Samma med mig då, gästerna alltså, sen är det så att det verkar som att jag inte tål alkohol längre. Dom senaste gångerna jag druckit har jag blivit dålig på kvällen och fått upp mitt maginnehåll. Drack ett glas vin igår och mådde illa efter det, hoppas att det var vinet och inte min "överkänslighet"(?) (vet inte vad jag ska kalla det), det gick över rätt fort som tur var. Vill ju kunna dricka mer än ett glas av något med alkoholhalter i innan jag kastar upp. Jaja, vi får väl se hur det är med det där vid ett annat tillfälle. Vi hade kul ändå :) När dom andra drog ut på krogen åkte vi hem så det blev inte alltför sent. Skönt.

Macke spelade alltså match idag och jag sprang runt här hemma och städade och fixade. Är verkligen hemtrevligt nu. Ska dock bli kul att piffa upp det efter Ullared sen :) Få upp gardiner och så, behövs! Sen är det lite annat småfix som ska göras också såklart men det känns så bra nu! Har nästan glömt hur jobbigt det var ett tag.

Lite efter tre kom Macke hem från matchen, samtidigt kom hans föräldrar plus Alice (hund). Ännu en stund efter kom min familj. Firade inflyttning och min (26e) och Håkans (27e) födelsedag. Så det blev presentöppning, smörgåstårta, glass och kaffe och en massa snack. Trevligt, trevligt :)

Inflyttningspresenter: fritösen(stora lådan), handtvålarna, den lilla silverkorven längst ner (bra att städa ugnen och spisplattor med tydligen).

 

Födelsedagspresenter: Tupperware-burkar, godisskål i rött glas som nu innehåller den påse med M&M (bara choklad) som jag också fick, 1000kr, presentkort på Ullared, Digital fotorafi och en Svampbob-mugg.

 

Och så fick vi fina blommor också!

 

Tack för dom fina presenterna!xoxo