Fina vän

Jennifer ringde och sa att hon var sugen på minigolf. Så när hon ringt på dörren och vi hejat så promenerade vi ner mot banorna. På vägen börjar det regna, vi tittar lite förvånat på varandra "börjar det regna?" och sen är det bara att springa! Himlen öppnade sig och det vräkte ner! haha Vi hade tänkt söka skydd på Gusto men det var för långt, så det blev att vi väntade ut regnet på en scen med tak i gästis haha Satt där och snackade ett tag. När regnet lugnat ner sig en aning skyndade vi över till Gusto och fortsatte snacket där. Sen slutade regnet helt och vi vandrade hem igen och så sa vi hejdå och Jennifer åkte för att träna.

Massa, massa kul prat och mycket skratt! Så himla härligt att ses, vi måste definitivt bli bättre på det :P

Nu har jag duschat bort regnet och ska nog mysa i soffan. Ska se om Mackebabe vill göra mig sällskap :)


xoxo

Grattis till mig!

 

Just det! Glömde berätta att jag fått ett antagningsbrev!

 

Fick ju ett mail där jag fick tacka ja till platsen på skolan, nu fick jag en bekräftelse på posten att jag är intagen och har accepterat. Känns bra, känns mer på riktigt. Inte för att det inte gjorde det innan men nu är jag ju verkligen 1000% säker så att säga.

 

Bara att vänta på augusti. Skolan börjar den 22a och innan dess ska jag ha fått hem information om första kursen och ett schema.

 

:)

 

 

xoxo

En ljummen kväll

Det känns bra nu. Riktigt bra :)

Det blir varmare och varmare på jobbet men än så länge går det ganska bra. Resorb gör susen.

Svårare är det att sitta ute och njuta efter jobbet, har inte gått ner och lagt mig någonstans och balkongen är det omöjligt att vara på då det blir stekhett där ute. Borde gå ut och lägga mig, jobba på den obefintliga brännan liksom.

Tog en promenad med Jonna idag, blev direkt till donken när vi möttes. Hon hade bara ätit paj idag och var hungrig som ett troll och jag behövde något i magen. Blev en liten meny, räckte gott åt mig. Kan ju inte äta ordentligt heller, jävla visdomständer. Det var trevligt i alla fall, mycket snack blev det! Som vanligt ;) Blev en rätt skaplig promenad efter maten också. Himla härligt när det är ljust och inte så farligt kallt på kvällarna. När Jonna började frysa sa vi hejdå och vandrade åt varsitt håll.

Nu sitter jag här och uppdaterar er. Vet inte vad jag ska skriva, händer inte mycket. Men allt känns bra, nedräkning pågår! Har ju totalt 4 veckor och 2 dagar kvar på jobbet nu :)

Imorgon ska jag träffa Jennifer, var ett tag sen nu igen! Blir kul :) Får se vad vi hittar på, det vet jag inte nu. Gissar på promenad haha


xoxo

Läslusen bet mig

Det lönar sig att vara morgonpigg ibland! Jag var ju duktig i lördags och städade undan midsommaraftonen, igår var det Markus tur att vara duktig; Jonna hörde av sig och ville gå en promenad och Macke sa att han kunde ta hand om panten och återvinna allt skräp. Hurray!

När vi väl hittade varandra promenerade Jonna och jag i Mjölet i lite mer än en timme. Stannade för glass och en dricka och satte oss ner på en gräsplätt också i och för sig ;) Massa snack blev det och det var så härligt att bli varm av solen!

Vid femhugget åkte jag och Macke till Skänninge där det bjöds på korv och fika hos hans mormor&morfar. Det var trevligt och vi blev kvar länge :)

Svängde förbi hos mina päron så jag kunde lämna tillbaka Strindbergs stjärna (bra och läsvärd bok!!) som jag lånat av pappi. Passade på att låna en ny när jag ändå var där ;) Närmare bestämt Mons Kallentofts nya; Den femte årstiden. Ska sätta tänderna i den nu tänkte jag! Mot balkongen! :D
xoxo