2011 Sugarcult, London?

Det är konsertdags! Åtminstone önskar jag att det var det.. Är sjukt sugen på lite livemusik men vet inte vad eller vart eller när. I tre år har jag sett en konsert per år, och alla har varit i början av året!

2008 var det KoRn i Scandinavium, GBG.
2009 var det Danko Jones i Folkets park, Huskvarna.
2010 var det Kent i Cloetta Center, LKPG.


Jag blev superglad när jag fick höra att System of a Down ska återförenas och spela i Sverige! Dock var det på Metaltown, och festival är inte riktigt min grej. Visserligen ska KoRn också dit och biljetterna hade, för mig, varit värda dom 1500kr om dom spelat samma dag men det vet jag inte om dom gör. Dessutom är det nog rätt slutsålt nu.

Foo Fighters och My Chemical Romance kommer också hit, men jag har inte lyssnat på dom tillräckligt för att känna att jag vill se dom live. Jag tror inte det i alla fall..

MEN, idag surfade jag in på mitt gamla favvobands hemsida och såg att dom faktiskt ska ut på turné. Jag är sjukt sugen på att se dom. Jag lyssnar inte lika mycket på dom längre, men jag vill fortfarande se dom live innan det är försent. You never know liksom.. Det är ett litet krux men det hela dock:

Det gamla favvobandet är Sugarcult och dom spelar i London om några månder. Någon som vill åka med mig till UK och gå på konsert? ;) En konsertbiljett går loss på typ £18 vilket är ungefär 180kr, låter oförskämt billigt så jag är inte hundra. Att flyga till London och bo hotell kostar ju inte möe i dessa dagar så.. Någon? Intresserad? :) Skulle ju vara en drömweekend för min del; få se Sugarcult live OCH besöka London, vilket jag också alltid velat!

För er som inte vet vilka Sugarcult är slänger jag in en video:Dom är inget annat än asgrymma! Att se dom live kan inte vara annat än underbart. Åk med mig! :)

Tipsa gärna om andra band som kommer hit i år!!


xoxo

How wonderful life is..

Jag har inget vettigt att skriva. Det händer liksom inget. Orkar inte se till att det händer något.

Måste ju ändå skriva något.. höh.

Utvecklingssamtal på jobbet, förvånande nog odramatiskt.

Badrummet är inte färdigt, saknas duschdörrar, spots i taket, lamplist på spegelskåpet, rör till handdukstorken, dimmer och knapp till golvvärmen. Färdigt nästa vecka, pepparpeppar.

Jag har roat mig med att städa, är äntligen tomt på grejer i hallen. Någorlunda i varje fall så jag har dammat av hyllor och bord och dylikt och sedan dammsugit. Fantastiskt. Macke tränade första gången med sitt nya lag idag (MAI) så jag kunde stöka fritt.

Tycker om den här låten:Ellie Goulding - Your Song

Puss och godnatt.


xoxo

Va, onsdag?

Tänk att det redan är onsdag! (sarkasm) Den här veckan har gått så segt. Uscha-an. Men nu är det ta mig tusan bara två dagar kvar. Och det ska man väl klara av.

Idag när jag kom hem var det en hantverkare här, han håller på att fixa med badrumsinredningen (det tar sig!) och bad nästan om ursäkt för att han inte var färdig! Jag blev helt paff, sa att det var lugnt. Det bådar ju gott, får bara se vad det är som kommer skita sig, för det känns ju som att något kommer att göra det. Antingen är det något med badrummet eller så är det "tvättstugan", återstår att se.

Efter det lilla snacket åkte jag till Motala och hämtade duschblandaren vi beställde i måndags. Hade tänkt behålla den gamla men vi ångrade oss i helgen.

Jag var hemma någon gång efter 17 och då hörde Jonna av sig och sa att hon skulle greja lite och sedan börja gå mot stadshuset klockan 18. Det gjorde att jag hann äta lite innan vi skulle ses. Jag missuppfattade dock och trodde hon menade rådhuset höhö Det ligger ju vid Swedbank och jag skulle ändå dit, jag var nämligen snäll och gick och aktiverade Mackes kontokort (tror bestämt jag nämnde att vi har ett gemensamt konto som vi beställt kort till). När jag väl varit snäll tyckte jag mig se en figur som liknade Jonna men figuren svängde av och då fattade jag att jag missuppfattat så jag knatade efter. Mötte upp henne där vi sagt och sen gick vi härs och tvärs genom Mjölet och snackade om allt möjligt. När Jonna var alldeles för frusen sa vi hej då. Får ses snart igen, gött med promenader såhär på kvällskvisten. Dock skulle det ju kunna vara lite varmare ute förstås..

Nu har jag tagit mig en dusch och sitter och chillar i sängen. Kulkul.. Macke nördar dator så jag ska nog göra det samma. Fast surfa då och inte spela som han.. höhö Ska ha utvecklingssamtal på jobbet på fredag så ska väl också kolla igenom frågorna vi ska gå igenom då. Fick ett blad som man ska skriva ner svar på, ska bli spännande att se hur dom reagerar på mina svar ;) Jaja, det är på fredag det.


xoxo