Inget hallgolv


Vi har rivit hallgolvet idag. Det gick faktiskt väldigt fort. Det som tog tid var att bära ner det till bilen, Macke fick bryta av en del bitar så dom skulle gå in i bagagen. Efter det var nere dammsög jag och Macke bar upp det nya golvet från källaren.

Det luktade lite illa när vi rivit upp det.. Typ fis. Vi satte på köksfläkten och nu känner jag inget. Har väl kanske vant mig. Nåväl..

I veckan nu ska det nya golvet läggas så det ska väl vara färdigt till helgen om inget oväntat händer. Sen ska vi flytta in! WOHO! hahahha

Så äre...


xoxo

Lördagskvällen

Igårkväll åkte vi hem till min familj för att fira pappi. Han fick ingen present då för den hade jag skickat hem till honom på fredagen. Beställde ett presentkort hos CDON från presentkortstorget, tog med en hälsning också och det var jättefint :)

Vi fick supersmarrig mat, både förrätt och huvudrätt! Lyx ;)

Så såg vi på bilder och pappa berättade om när han varit med sitt arbetslag i Dublin, sen blev det lite Melodifestival. Sen kom det lite efterrätt och filmen i Rymden finns inga känslor, kanske den bästa svenska film jag sett! Brukar inte gilla svenska men den här var riktigt bra, rekommenderas! Efter den såg vi slutet på Die Hard II.

Jag skrev ut lite papper och så lämnade vi tillbaka saker vi lånat och lånade lite annat och sen åkte vi hem. haha

En mycket bra kväll! Kul och massa gott att äta och dricka och ja.. Det var gött helt enkelt :)


xoxo

"dom låtsas dom är snälla fast dom lurar inte mig!"

Det har inte hänt något särskilt det är därför jag varit snål med uppdateringarna. Hm.

Nu har jag i alla fall varit lite duktig och kollat över ekonomin för den här månaden. För första gången på länge fick jag faktiskt en hel lön, hurray! Har ju varit tjänsteledig innan för matten och sen varit ledig och sånt, men nu så! Inte jättemycket att hurra för egentligen men ja.. Jag unnade mig själv en bok i alla fall. L.A. Candy av Lauren Conrad, hoppas den är bra. Fanns bara på engelska så hoppas att hjärnan min inte är alltför torr så jag klarar av den :P höhö

Markus spelar match så jag är själv hemma. Har hittills roat mig med att köra en maskin tvätt, dammsuga och damma lite, duscha och pilla med ekonomin då.. Är lite hungrig nu så ska ta en macka eller nåt. Maskinen är färdig så ska väl hänga upp den.. Slänga in en till kanske. Humdidum..

Fy fan va tråkig jag är. Någon som är mindre tråkig är Trolle. Jag har varit lite nostalgisk och lyssnat lite på klipp från Trolles Trafikskola, dock finns det inte alltför mycket på YouTube men lite i alla fall. Min favorit är nog Russinlåten. Den har jag som ringsignal när pappa ringer, för han gillar inte russin :) Jag lägger upp Russinlåten här, vill ni höra annat så klicka här. Bra grejer äre :)
xoxo