Ett år i lägenheten!

Idag är det ett år sedan jag skrev det här inlägget! Vi har alltså bott i lägenheten i ett år!

Jag minns frustrationen över all skit! Nu är det här fint och beboligt :) Fast vi har så klart lite grejer kvar att fixa, men så är det väl alltid.

Tog några snabba bilder nu för att jämföra hur det ser ut nu jämfört med då!

Idag till vänster - - - Då till höger

Lika slarviga bilder men en del skillnad på motiv :) Komiskt att vi har samma påslakan på dock! hahah

Jaja, vi trivs skitbra i vilket fall som helst! Underbart :)


xoxo

Julhelgen 2011

En sammanfattning av min julhelg. Tyvärr utan bilder då jag helt glömde bort det där med kamera (fy skäms).

Den 23:e december
På dagen bjöds det på julmat samt paketöppning hos familjen Pettersson. Trevligt och gott. Sen var det hem och städa och pyssla inför kvällen då min släkt kom hem hit. Vi åt gröt, skinkmacka och massa gott. Full rulle, härligt som alltid :)

Julafton
Min första julafton utan min familj! Kändes konstigt men inte så länge, allt gick kalas. På morgonen öppnade vi juklappar och vid 12 gick vi till Mackes släktningar här i Mjölby där julfirandet skulle vara. Det var god mat, Kalle (Varför säger man det? Det är ju Musse som sitter och spelar och Benjamin Syrsa som öppnar korten??), tävlingar, paketöppning och prat. Kvällen spenderades i soffan framför the Holiday och efter det Supersugen :) Mys!!

Juldagen
Macke firade jul med en annan sida av sin släkt i Skänninge och jag kokade potatis, morötter och brysselkål! Jag var värd för juldagsmiddagen :) Min familj och min farmor kom hem hit och åt kalkon (mamma gjorde den) och fikade. Trevligt. Farmor är så fin, generös och har alltid någon trevlig historia på lager :)

Annandagjul
Igår var en äkta slappisdag. Vi sov länge, Macke åkte i väg för att dricka öl med några kompisar och jag myste ner mig i soffan och tittade på film.


xoxo

Pepparkakshus

Årets pepparkakshus!

Inte för att det är en grej jag sysslar med årligen, men jag kom inte på något bättre sätt att börja på..

Jag och mamma gav oss på att göra ett hus för ett tag sen. Det slutade inte så bra.. men det var i alla fall gott ;)

Den här gången gjorde mamma grunden och jag och Macke satte ihop det. Vi kunde väl kanske varit lite mer kreativa när det kom till utsmyckningen, men nu var vi inte det. Vi får väl skylla på att vi inte vanligtvis gör sånt här.. hahha Och det faktum att vi gjort en massa annat i dag också som tagit energi. Typ griljerat skinkan och gjort godis :)


Det är snyggare i verkligheten. Lovar!


xoxo