Albus och snodden

När jag pratade med mamma sist tipsade hon mig om en väldigt bra grej. Hon har en kompis som har två stycken Ragdolls (raskatt) och dom gillar att leka med hårsnoddar, dom typ apporterar. Mamma föreslog alltså att jag skulle prova med Albus och se om han tycker det är lika kul.

Guess what? Det är förmodligen den skojigaste leksaken han har nu! haha Jag hittade en gamal snodd med bra spänst i och visade den för honom. Sköt i väg den och han var efter som ett skott!


Nu har det gått ett par dagar och han tycker den är superskoj! Han kommer tillbaka med den oftast, antingen lägger han den vid fötterna eller så lägger han sig och biter på den precis intill ens fötter. Ibland jamar han om man inte är uppmärksam på att han kommer. Vissa gånger struntar han i att komma tillbaka med snodden utan tar den och går och busar själv.


Tack mamma för tipset! :)


xoxo

Tack och lov att den är fejk

Jag är ju rätt ny på det här med att vara kattägare. Men jag antar att det här är en såndär titta-så-duktig-jag-är-matte!- eller du-får-den-för-att-jag-tycker-om-dig-så-mycket!-grej.

 

Albus har lagt en leksakmus i mina tofflor. Tack och lov en leksakmus, det hade inte varit lika gulligt annars...

 

 

xoxo

Byebye phone!

Är på bra humör just nu! =)

Varför då undra ni? Jo, för att jag säljer saker och det är KUL! hahah

Har lagt ut saker på Blocket, en gammal telefon, ett objektiv och min matte C-bok.

Otroligt nog var det telefonen som var mest intressant. Max en timme efter annonsen kom upp ringde det en kille och ville köpa den, pang på bara! Han prutade inte eller något! Så jag lovade telefonen till honom. Dock visade det sig att fler var intresserade, en ringde, två smsade och fem mailade! hahah Jag trodde objektivet skulle gå först :P Hur som haver så sålde jag telefonen till den första killen som ringde.

När jag kollade mailen för en stund sen hade en tjej mailat om matteboken så jag hoppas på att få skicka den imorgon! KUL :D Och nu är det någon som skrivit om objektivet! Hejja!


xoxo

Varit i Linköping och handlat

Den här helgen har det blivit väldigt mycket Linköping och en del shopping!

I fredags efter skolan stannade jag kvar för jag behövde nya skor. Mina Converse har gett upp och är redo att kasseras så jag var på jakt efter nya sneakers, nya Converse får vi ta till våren om det blir några ;) Hittade ett par på Intersport i alla fall, sänkt pris var det också! Kanoners.

I lördags var Macke shoppingsugen så vi åkte till IKANO, trots 80-tals helg var det inte mer folk än vanligt. Tyckte inte det i alla fall. Förvånande nog var det jag som kom hem med den enda köpet för dagen; tre par strumpor! hahah
På kvällen åkte vi in igen för att gå på bio.

(Sköna och snygga!)

På söndagen ville Macke in igen till IKANO för han ångrade att han inte köpte något (antar jag) så vi åkte. Blev mer shopping då, Macke kom hem med en skinnjacka och två par skor! Och han som klagar på att jag köper skor! Jösses liksom, tror han har mer skor än vad jag har ärligt talat. Jag köpte ett till par skor i alla fall, ville ha ett par vardagsklackar nu till hösten. Blev inte riktigt som jag tänkt utan bättre :) Yey! Funderade på en skinnjacka jag med men nej, inte just nu.

(Albus ska vara med överallt så han fastnade visst på min skobild :P)

Förutom det har vi ätit gott, tagit det lugnt och gullat med Albus såklart! :)


xoxo

(r)Evolution!

I lördags använde vi dom sista två av dom biobiljetter som Macke tjänade ihop en dag på jobbet :)


Vi såg Apornas Planet: (r)Evolution. En riktigt bra film, helt klart värd att se. Bra story, bra skådespelare, bra animation och effekter, ett bra flow och lagom lång film (1h 45min).

Så om ni ska gå på bio tycker jag ni ska se den. Man behöver inte ha sett någon av dom tidigare filmerna för dom har inget med varandra att göra direkt, bara lite indirekt vilket man förstår i slutet av den här filmen. Om man då inte kopplar direkt av den engelska titeln Rise of the Planet of the Apes. Fast dom tidigare filmerna är bra också, eller jag kan väl egentligen bara rekommendera originalet; Planet of the Apes (1968) för det är den enda jag sett. Finns en remake av den från 2001 och så två andra från 70-talet som jag inte visste fanns förens alldeles nyss.

Men blaha-blaha, se Apornas Planet: (r)Evolution på bio om ni ska gå, då får ni valuta för pengarna ;)


xoxo