Albus och snodden

När jag pratade med mamma sist tipsade hon mig om en väldigt bra grej. Hon har en kompis som har två stycken Ragdolls (raskatt) och dom gillar att leka med hårsnoddar, dom typ apporterar. Mamma föreslog alltså att jag skulle prova med Albus och se om han tycker det är lika kul.

Guess what? Det är förmodligen den skojigaste leksaken han har nu! haha Jag hittade en gamal snodd med bra spänst i och visade den för honom. Sköt i väg den och han var efter som ett skott!


Nu har det gått ett par dagar och han tycker den är superskoj! Han kommer tillbaka med den oftast, antingen lägger han den vid fötterna eller så lägger han sig och biter på den precis intill ens fötter. Ibland jamar han om man inte är uppmärksam på att han kommer. Vissa gånger struntar han i att komma tillbaka med snodden utan tar den och går och busar själv.


Tack mamma för tipset! :)


xoxo

Tack och lov att den är fejk

Jag är ju rätt ny på det här med att vara kattägare. Men jag antar att det här är en såndär titta-så-duktig-jag-är-matte!- eller du-får-den-för-att-jag-tycker-om-dig-så-mycket!-grej.

 

Albus har lagt en leksakmus i mina tofflor. Tack och lov en leksakmus, det hade inte varit lika gulligt annars...

 

 

xoxo

Byebye phone!

Är på bra humör just nu! =)

Varför då undra ni? Jo, för att jag säljer saker och det är KUL! hahah

Har lagt ut saker på Blocket, en gammal telefon, ett objektiv och min matte C-bok.

Otroligt nog var det telefonen som var mest intressant. Max en timme efter annonsen kom upp ringde det en kille och ville köpa den, pang på bara! Han prutade inte eller något! Så jag lovade telefonen till honom. Dock visade det sig att fler var intresserade, en ringde, två smsade och fem mailade! hahah Jag trodde objektivet skulle gå först :P Hur som haver så sålde jag telefonen till den första killen som ringde.

När jag kollade mailen för en stund sen hade en tjej mailat om matteboken så jag hoppas på att få skicka den imorgon! KUL :D Och nu är det någon som skrivit om objektivet! Hejja!


xoxo