Bästaste Markus!

Titta vad Markus kom hem med åt mig idag!!En påse persikor och två externahårddiskar! TVÅ!!

Han är bäst alltså! Persikor är ju sjukt gott och hårddisk behöver jag för en av mina dampar (gissar på att den behöver formateras). Han vet allt hur han ska göra sin flickvän glad - godis och elektronik! ;) HAHA

<3


xoxo

Jag klippte mig idag


Vad tycks? :)

Tanken slog mig ju att jag kanske skulle ta av en bra bit på håret. Har varit så trött på det, det var bara slitet och tråkigt. Färga ville jag inte göra och då finns det ju inte mycket mer att hitta på än att skaffa en ny frill ;)

Känns bra men ovant! Har inte haft så här kort sen.. hm.. ja, jag vet inte? Lågstadiet?

Hanna blev glad när hon fick klippa lite haha Och både hon och Camilla tyckte jag passade bättre i kort. Jag vet inte, tar nog lite tid att vänja sig och ta ställning till det för min del. Markus gillade det också :)

Känner mig så ny och fräsch!

Orkade inte ta några riktigt bra bilder just nu. Ska iväg till Skänninge snart och fixa foton och kolla in ÖoB!

Trevlig fredag vänner! =)


xoxo

För att må bättre


Usch jag känner mig så tråkig. Fy på mig. Inga bilder från London har jag fått från mamma heller. Fått kanske en tredjedel av Josses. Tar hundra år. Får försöka ta mig dit någon dag och lägga över på ett minne eller nåt..

Imorgon är en ny dag. Tyvärr ska den mesta dels spenderas på jobbet. Jag kan fan inte hålla mig från att skriva om det där stället alltså. Finns två ord som jag använder ofta som beskriver all skit - FY FAN! Jag vill därifrån, losing my mind...

Den 26 april har passerat alltså borde man få reda på resultatet av Högskoleprovet typ snart. Vet inte hur man får det, borde väl gå in på studera.nu och se om det står något om det där. Och i och med att den 26 april passerat har också påsken gjort det, vilket innebär att jag snart förhoppningsvis blir kallad till skolan för intervju. Intervju och logiktest faktiskt. Håller tummarna och längtar! Jag ser verkligen mig själv som student i höst. Det finns liksom inget annat alternativ. Tankarna på utbildningen får mig att se positivt på framtiden och får mig att må bättre.

Imorgon blir det yoga med mamma och det ska bli så skönt! Det får mig också att må bättre :)

Och för att må ännu lite bättre bokade jag klipptid förut. I'm in great need - mitt hår är katastrof! På fredag blir det. Får se om det bara blir att fina till det eller om jag får ett ryck och klipper av hela skiten. Troligtvis finas det bara till. As usual.

Jaja, det är allt för idag. Nattinatt :)


xoxo