Tjugonionde oktober

Ja, ja, ja!! Jag har hittat en present till Josefin äntligen! Och jag tror hon kommer gilla den :) Kanske till och med älska den! ;) Tjoho!

Igår fyllde min lillasyster år, 18 bast är hon numer! SJUKT! Snart har hon körkort och tar studenten och allt det där.. Jösses.
Grattis Josefin :) Megamycket grattis!

Så jag var hemma med henne och mamma. Blev en lugn kväll, skräpmatade och gjorde matte där :)

Idag stannade jag kvar i Mjölby efter matten, tanken var att jag skulle åkt till lkpg men behövde inte det när det kom till kritan. Tur det, sparade lite bensin höhö Träffade på Linn som jag inte sett på evigheter! Supertrevligt! Hon har ju flyttat och allt så vi sa att vi skulle ses snart så jag kan checka in boet ;) Ska bli kul. Vi snackade hur länge som helst, tillslut började vi röra på oss och kollade in JC innan vi gick skilda vägar. Och efter det gav jag mig på jakt efter en present. Hittade en ganska snabbt efter det, så skönt! Så dyr blev den inte heller. Hoppas bara färgen och storleken blir bra nu.. Hon vet vad det är, var ju tvungen att ringa och fråga haha Så ingen jättehemlis. En tröja alltså.

Nu är jag hemma och myser i mjukisbrallor. Ska göra lite matte och sen redigera bilder. Macke kommer hit efter jobbet så är vi här i helgen. Imorgon ska vi fara runt lite och fixa med grejer till lägenheten, köpa kakel och fixa stolarna bland annat. På söndag firar vi 18åringen :)

Jaa, så är det :)


xoxo

Ditt och datt och så det där också, ja!

Idag har jag känt mig stressad. Lönen kom ju äntligen igår men det stressade bara upp mig mer. Jag är fortfarande fattig, på grund av matten så får jag ju inte full lön och det suger just nu. Det är asskönt att känna att jag jobbar för ett bättre yrke men med lägenheten och den kommande flytten och dessutom jul så blir det faktiskt påfrestande. Förutom det fyller också min syster år i veckan så hon ska ha present och mitt matförråd har sinat så det ska också fyllas på. Hurra. Eller fattig och fattig, jag har mindre pengar än vanligt. Och det säger en del med tanke på vad jag har i full lön. Bah.

Jag och Macke åkte till Motala idag för att hämta tapeter, badrumsmöbler, duschdörrar och mosaiken vi beställt. Blev också att vi köpte en blandare till handfatet, bottenventil och ett duschset. Det lugnade faktiskt ner mig lite. Efter att vi packat allt i bilen vill säga, att välja blandare är inte helt lätt kan jag ju säga! Men för varje gång vi gör något så känns det som vi bockar av mer på våran långa lista, det är skönt.

Det är mindre än en vecka kvar tills lånet tas och lägenheten tillslut blir vår! Då kan vi sätta igång att greja på riktigt. Vi får göra vårat bästa för att hålla helgerna så öppna som möjligt så vi hinner färdigt med allt till december. Förhoppningsvis får hantverkarna arslet ur vagnen och skickar oss offerter denna veckan så vi kan bestämma vilka som ska göra badrummet så blir förhoppningsvis också det klart innan december. Håll tummarna!!

Som ni förstår är det mycket att tänka på just nu och det tär lite på en. Har fått i mig lite gröt nu och ska ta en varm dusch. Får se vad jag gör resten av kvällen.. Behöver ta hand om tvätten, göra matte, redigera bilder som ska ges bort på söndag och packa för imorgon då jag ska till Macke. Som sagt; mycket att tänka på och göra!


xoxo

the Saturday Loser

Jag är en riktigt loser som sitter hemma själv en lördagskväll.. Särskilt då jag faktiskt hade partyplaner. Eller?

Jag är fattig så jag stannade hemma. Hade packat ihop en massa grejer, hade tagit mig till Macke men sen så föll allting. 47 kronor kommer man inte långt på och ärligt talat har jag inte varit 100% den här veckan så jag avbokade. Fick packa ihop allt och åka hem igen då killarnas förfest skulle hållas hos Macke. Fick i alla fall se honom och hålla om honom idag.. Hm..

Så nu sitter jag här i min soffa framför Greek och stickar. Som sagt; är jag en loser or what? ;)

Men det är skönt. Hade tänkt att vara duktig och kanske ta hand om tvätten, göra lite matte, redigera bilder men.. Nääh. Det är alldeles för skönt att bara vara. Plus att jag måste komma igång ordentligt med stickningen ju! Ligger efter på grund av alla gånger jag fått börja om, men nu känns det bra. Får inte vara för snabb bara för jag har ingen aning om hur man byter garnnystan.. :O

Trevlig lördagskväll på er! :)


xoxo

Instant karma

Fick precis höra ett rätt kul fall av instant karma från min far;

En av hans arbetskamrater hade åkt på motorvägen och passerat en hönsfarm med frigående höns. På sidan av motorvägen ligger en räv med en höna i munnen.

That's instant karma for you, hahaha.

And that's all.. bye, bye.


xoxo

Whaaaaahaat's this?!"Wow" var min första reaktion. "Oh, va jobbigt" var min andra.

Lyssnade på Nightmare Revisited och orginal soundtracket till the Nightmare Before ChristmasSpotify igårkväll. Har ni inte sett filmen så gör det omedelbums! Det är en Halloween/Jul-film så den passar ju bra nu ;)

Men tänkt att det skulle komma snö redan nu. Jag var inte riktigt beredd på det trots alla varningar och prat om det. Såg lite snö i onsdags, mest snöblandat regn men det kom. Och igår kom det många stora snöflingor som virvlade runt över motorvägen utanför jobbet.

Nog för att det ska bli mysigt med vinter igen men inte alla redan? Kunde det inte vara lite höst först? Känns inte som det blev någon ordentlig.. men vad vet jag? Jag spenderar ju alla mina dagar inomhus, bah. Jaja. Hoppas det inte lägger sig mycket redan nu, vi vill ju inte tröttna innan december är här ;)

Snart dags för matte!


xoxo