Kolmården

Igår var jag och Macke på utflykt! Det var dags för honom att få sin julklapp, vilken var att jag skulle bjuda honom på en heldag på Kolmården :)

Vi kom upp skapligt och åkte mot destinationen vid halv tio. Först var vi tvugna att stanna till hos mig för jag hade glömt lite grejer.. hehe. Ungefär en timme senare var vi framme och väl där kände vi oss en bit underklädda. Vi hade jeans-shorts båda och hoods båda två medans alla omkring oss gick i vindjackor och långbyxor. Hm. Men det gick bra ändå, blev inget värre väder så vi klarade oss fint. Efter lite köande kom vi i alla fall äntligen fram och kunde köpa biljetter och så började dagen :)

Vi promenerade runt och kikade på djuren och jag fotade som en galning :P haha Nevers, men jag tog en kanske 900 bilder. Vi hade skaplig tur med vädret, första gången det började regna så hade vi satt oss för att äta. Käkade inne på Tiger World, god mat men dyr såklart. Andra gången började det regna när vi gick in på Delfinariet för att se showen. Och sista gången hann vi äta upp våra glassar precis och fick faktiskt ta upp ett paraply, men det regnade aldrig särsklit mycket eller länge någon av gångerna.

Vi hade också en rätt bra timing under dagen. När vi kom till både Delfinariumet och Rovfågelshowen så var det dags för visning om bara några minuter. Så vi stannade ju såklart kvar och kollade :)

Det blev mycket promenader under dagen och vi hade väldigt trevligt. Dom mest minnesvärda sakerna var väl att se dom tre björnungarna busa runt, elefanterna som badade, showerna.. Ja, skulle nog säga det :)

Skulle gärna visa bilder men nu är det så att jag fotade i raw-format (hade systemen med mig) och Macke har inget program på sin dator som stödjer det och jag orkar inte ladda ner något så det får vänta :)

På kvällen sen blev det kräftor (räkor för min del) hos Mackes föräldrar. Bra avslutning på en bra dag!


xoxo

Samla?Fick mitt paket ifrån Discshop idag! Hade fått mail ifrån dom där det stod att dom saknade mig för att jag inte handlat på länge, så dom gav mig 50kr i rabatt så jag skulle köpa något. Och det gjorde jag!

Kikade in för att se om dom hade några Tim Burton-filmer billigt, och det hade dom. Blev Sleepy Hollow och Kalle och chokladfabriken! Så nu har jag sammanlagt 6 filmer av Burton. Han gör ju så jäkla bra så det är kul att ha dom. Den enda jag sett av honom som var sådär är väl Mars attacks!.. Ingen höjdare haha

Dom andra jag har är;
the Nightmare Before Christmas, Edward Scissorhands, Big Fish och Corpse Bride.

Så om ni ska köpa present till mig någon gång kan det vara något att satsa på ;)


xoxo

Ny väg och sommarregn

Nu är jag hemkommen från jobbet.

På vägen hem funderade jag lite över vägbygget som dom förbereder inför och insåg att jag kommer sakna 32an lite grann. Det kommer verkligen bli annorlunda. För er som inte har en susning om vad det handlar om kan jag tala om att väg 32, 90 vägen mellan Mjölby och Skänninge och som går vidare mot Motala, ska byggas om. Väg 50 ska det heta och det är ett ordentligt bygge. Fyrfilig väg mellan Mjölby och Skänninge och mellan Skänninge och Motala 2+1-väg. Blir intressant, blir en massa skuma rondeller och grejer så får se om vi kommer köra rätt sen haha Ligger en ritning på hur det kommer se ut på jobbet, blir en del att komma ihåg. Jisses. Vill ni veta mer kan ni läsa på Vägverkets hemsida, eller numera Trafikverket, länk. Dom ska börja bygga i år och så blir det klart 2013. Räknar dom med alltså.

När jag parkerade utanför huset började det regna. Det luktade sommarregn, härligt :) Hoppas molnen tömmer sig idag så jag och Macke slipper regn på våran utflykt imorgon! Vore skönt att slippa det..

Jag har fått brev också! Någon har visst gjort en kreditupplysning på mig. Swedbank står det så antar det har med lånelöftet att göra, det enda jag kan tänka mig. Bra att dom skickar ut så man får veta om någon snokat på en ;)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och packa. Ikväll äter jag mat hemma och sen åker jag till Macke. Imorgon är det som sagt utflykt och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig :S :P haha Blandad packning och ryggsäck blir det alltså! haha

Godkväll!


xoxo

Färdig!

Jag pusslade färdigt idag. Alla tusen bitarna fanns och passade ihop ;) Här är resultatet:Det gör en lite sugen på att åka iväg någonstans. Tycker ni inte?