Så fint :)

Det här hittade vi i våra skåp idag! Skåpen står på jobbet (duh) och vi är ett par stycken i rummet. Det var gulliga Linda som gav bort påskpresenter! Tihi :) Hon kunde tydligen inte låta bli när hon såg korten eller hur det nu var. Snällt i vilket fall! Precis sånt här som behövs en tråkig tisdag.


xoxo

21års firandena!

Självaste födelsedagen, fredagen, firade med Mackebabe. Vi åkte till Linköping och åt på Thai Coconut. Blev förrätt och huvudrätt, supergott! Efter maten blev det bio! Var lite fram och tillbaka med det. Först skulle vi gå med Johan och Frida men filmen vi tänkte se hade inte haft premiär så det sket sig. Sen skulle vi gå själva men hittade ingen film vi båda ville se så vi lade ner. Precis innan vi åkte in så kollade jag SFs hemsida och ser det nya schemat och då hittar vi en film vi kan tänka oss och bokar :) Det blev I Love You Phillip Morris, och den var bra :) Sen åkte vi hem och sov haha

På lördagen kom lite släkt hem till mor och far (enklast att fira där, mer plats). Vi åt supergoda smörgåstårtor och en massa, massa chokladbaserat fika! haha Trevligt :) Macke spelade match men kom senare. Han var tydligen skitduktig så det var synd att jag missade den, men, men..

Vid 14hugget på söndagen kom Mackes föräldrar, syskon plus en pojkvän hem till mig för lite smörgåstårta (tårtorna var enorma så det blev en hel del över) och mer chokladbaserat fika :) haha Mycket trevligt!

En bra födelsedagshelg :) Fullrulle.

Fick fina presenter;
tre berlocker från Tomas Sabo; en pusselbit av Josse, mitt stjärntecken (vädur) och Markus (tvillingarna) av Markus,
nya tofflor,
dubbelvåffeljärn och våfflor,
en canvastavla med stenar,
grytvantar + kökshanddukar,
ljuslyktor,
pocketböcker,
ett ljus som ändrar färg när det brinner,
en tulpanvas och tulpaner och en annan slags blomma i en vas,
typ en träskylt som är ordet kärlek i skrivstil,
och en trisslott och pengar.
Har säkert glömt något :P Brukar ju det haha

Så var det :)


xoxo

Fyra av.. några stycken

Nu ligger fyra av bilderna jag redigerat uppe på Hon&Han.se! Titta gärna.

Ytterligare bilder kommer dyka upp så fort jag är färdig med dom haha :P Duh. Blev nöjd med resultatet, faktiskt :) Och jag hoppas det var till belåtenhet för dom små penntrollen också, men det verkade det som :P

Jaa.. Bara så ni vet ;)


xoxo