Dessa telefoner

Sitter just nu hemma hos Mackebabe. Lyssnar på Kents nya och väntar på att klockan ska ticka på. Ska hämta honom när han slutar och så ska vi åka till Motala för han ska hämta sin mobil han köpt. Jajjemen, han har köpt ny telefon. Igen. Snart har han tamigfan haft fler olika mobiler under tiden varit tillsammans än jag någonsin haft. Jag överdriver inte!  H e r r e g u d .  Helt sjukt. Men, men.. Det är hans pengar :P Sen hade han visst redan blivit av med sin gamla så nu använder han en osäljbar gammal goding, haha.

Vilket för mig smidigt in på dagens problem. Ett sådant där I-landsproblem ni vet? Det är nämligen så att jag struntade i att ladda min mobil igår för jag tänkte "det kan jag ju göra hos Macke", yeah right. Han har ju sålt alltihop så det sket sig ju ganska rejält. I alla fall dör telefonen när jag ska ringa Macke efter jag slutat, "shit, äsch jag laddar den i bilen" tänker jag, för Macke fick med en laddare att ha i bilen när han köpte sin senaste Nokia och den ligger bra i min bil ;) Sagt och gjort, jag sätter ihop allting och startar bilen MEN tror ni min mobil tar åt sig strömmen? Tror ni den laddar sig så jag kan ringa? NEJ! Det gör den inte. "Äsch, jag åker så kanske det hinner hända något, brukar ju ta ett litet tag innan mobilen vill starta". Funkade den idén? NEJ! Jag blev väldigt ful i munnen när jag väl kom hem till Macke och fann att hans hemtelefon inte heller fungerade och sprang ut än en gång till bilen för kanskekanskekanske så fungerar det den här gången, men nej. Förbannad gick jag upp igen till lägenheten för att prova hemtelefonen innan jag tänkte sätta på burken och hoppas på att få tag på Macke via MSN. Jag hade tur. Hemtelefonen funkade. Jiihaaaaa! Antagligen funkade den inte för att Internet inte var igång, satte igång modemet så det tog väl bara ett tag innan allt hoppade igång. Så jag fick tag på Macke tillslut. Och han ville ju bara fråga om vi kunde åka till Motala :P haha Jösses.

Annars har dagen varit lugn. På jobbet hände inget speciellt, lite flum. Tog en sväng efter jobbet och utredde ett intressant ärende men hur det blir med det vet jag inte förens i augusti så jag återkommer då. haha Kul jag är va? Säger A men inte B! Mohahaha ;)


xoxo

Namnproblemet löst!

Idag i Corren kunde man läsa om namn, jag läste inte artikeln så jag vet egentligen inte riktigt vad den handlade om. Det roliga var att det fanns två listor i samband med artikeln; namn som man får heta och namn man inte får heta. Anledningen till att det är roligt är för att listan med namn som är okej såg ut såhär:Sist kan ni läsa namnet, som pilen pekar på, Sputnik. Hanna på jobbet (eller ja, hon är mammaledig nu i väntan på att bebbe ska komma) och hennes sambo har inte fått reda på könet på deras knodd. Den ville inte avslöja det i förväg och av någon anledning har dom då börjat kalla bebisen för just Sputnik :D haha! Så jag var ju bara tvungen att fota tidningen och mms den till Hanna för att tala om att dom inte behöver välja något annat namn :)

Det var mitt roliga idag höhö =)


xoxo

Senaste dagarna i ord

Helgen har varit lugn :)

I lördags sov vi rätt länge och vid tre hämtade vi upp Josse på stationen och åkte mot Residenset. Stannade dock på ÖoB innan, skulle ha vaniljglass men det hade dom inte så fick åka till Coop :P Sen kom vi tillslut fram till vår destination. Vi blev bjudna på grillat, mumma! Efterrätt fick vi också, jordgubbar och glass :) Var en jätteskönt och slapp kväll.
Åkte hem innan fotbollen började för annars sa Macke att han skulle fastna vid den :P Så vi åkte hem till honom och satte på en film, She's Out of My Leauge, den var bra :) Sen blev det inte mycket mer av den kvällen.

I söndags tog vi en promenad och köpte glass. Kulglass på Nyfiket, mycketmycket gott! Tog Polka och After Eight ;) Blev min frukost för Markus hade ju ingen hemma, buhu. Han är verkligen sämst på det, dock har han lovat att bättra sig. Får hoppas på det, får hjälpa till att påminna honom.
Vi strosade också in på en lägenhetsvisning men den var inget att ha.. Har en annan på span så hoppas på den just nu.
På eftermiddagen åkte vi till Mackes mormor där det var lite släkt och vi blev bjudna på korv och fika.
Kvällen var lugn, surfade lite innan läggdags. Såg lite på en film för att hitta tröttheten, får se om man se färdigt den någon gång eller inte :P

Idag har det varit alldeles för varmt för att jobba men jag gjorde det ändå. Snartsnartsnart är det semester! Så skööönt. Tanken på ledighet och sol och bad håller igång mig, jag går lite på sparlåga känns det som. Måste få ladda batterierna snart!
Josse ringde upp mig efter sin körlektion och tackade ja till att se fotboll med mig. Så kvällen har spenderats sittandes på gräset på Södra för att se match. Mackebabe var så duktigt i målet! :) Josse och jag flummade på som vanligt haha "Bullen""Raka biffen" tahahaha ;'D
Riktigt flyt hade vi också så vi hann till Hemköp innan det stängde så jag kunde handla lite. Gött att slippa det imorgon.

Nu är klockan sovdags!


xoxo

Midsommar i Normlösa 2

Markus

Ullis och Angelika

Emelie och Frida

Långbordet

Grillen

Midsommar var mysigt!

Blev en version 2 av förra året; vi var i Normlösa, vi var skapligt många, vi spelade kubb, vi lekte lekar och vi grillade. Dock undvek vi pinnar med spik i så inga sådana olyckor hände. Dessutom slapp vi ju regn! Så jäkla nice :) Var en skön stämning, trots att alla inte kände alla så var alla avslappnade och snackade på :)

Hoppas ni hade det gött också!


xoxo

KubbkvällenDet blev mer än en match i torsdagskväll! :) Kul och trevligt. Josse drog ut dator och högtalare så vi hade musik en stund också. Dock blev jag fruktansvärt myggbiten! Usch, hela benen fulla. Jag brukar ha turen att slippa myggbett men inte i år verkar det som.. Jaja, jag vann ju mest matcher i alla fall! ;) haha


xoxo