Maraton var det ja...

Igår kom Adam och Linn hit :) Var superkul att träffa dom! Gör ju inte det så ofta.. fyfy. Vi snackade om allt möjligt och sen så såg vi på Underworld. Tanken var att vi skulle ha ett maraton och åtminstone se två filmer men det blev visst inte så :P Det var några som var lite trötta.. hehe Det var Linn och Adam :P Adam somnade till och med en stund i soffan när jag och Linn var i köket och jag skröt om min micro (sarkmark!). Jag var hög på Coca Cola tror jag. Dricker ju inte läsk så ofta och igår drack jag typ tre glas eller något så.. ja :P Jag var inte speciellt trött haha Vi snackade en stund till sen åkte dom :) Vi ska ta en ny kväll och se dom två återstående filmerna. Pratade även om att se den fjärde när den går upp på biograferna. Vore skoj :)

Nu har jag vaknat till, sett lite the Secret Life.. och duschat. Dags för frulle och sen ska jag slänga ihop lite kläder och grejer och dra till Mackebabe <3

Have a nice one!


xoxo

Pyramid

Vid foten av en av pyramiderna. Kommer icke ihåg namnet på den.

Oh, har suttit och tittat lite på Markus och mina semesterbilder. Jag saknar det, brunbrända ben, ledigheten, kulturkicken, solen och värmen. Saknar det speciellt nu, när snön har vräkt ner i stort sett hela dagen. Imorgon kommer jag få gräva fram bilen ur snön, fyfan.

Vet att jag suger bara för att jag aldrig skrev något inlägg om resan till Egypten och för att jag inte visade så mycket bilder. Men jag orkade inte helt enkelt. Vi gjorde och upplevde en hel del och jag har 506 semesterbilder och då har jag inte räknat med bilderna från systemkameran :)

Om ni skulle vilja åka till Egypten kan jag verkligen rekomendera det. Så länge ni inte bara har tänkt sola, bada, lata er på stranden och kanske shoppa för det är inte vad man gör där nere. Då kan ni lika gärna dra till Kanarieholmarna. Åker ni till Egypten får ni räkna med att kulturen är annorlunda och att det inte fungerar som på andra turistorter. Det ni ska göra om ni tar er dit är att göra utflykter! Åk två veckor som jag och Macke så hinner ni med en del. Gör ni inte det kommer ni antagligen bara vara på hotellområdet, mindre kul om man inte ger sig ut.

Jag och Macke åkte till Kairo och såg pryamiderna, sfinxen och besökte Egyptiska museet. Vi var i Luxor och besökte världens största tempel och även Konugarnas dal. Vi åkte också till ett naturreservat och snorklade. På utflykterna till Kairo och Luxor fick vi massor information om Egypten, både dåtid och nutid och vi besökte också ett parfymeri och en alabasterverkstad.

Alltså, vill ni göra mer på semestern än att ligga på stranden och sola så åk till Egypten och få er en liten kulturkick, om inte.. åk någonannanstans. Jag har mer tips om ni ska iväg, maila ;P


xoxo

Äntligen micro!I lördags åkte jag och Macke in till Linköping. Vi kollade inne på Sova på sängar lite, spanade sådär lite grann inför framtida inköp.. ;) Så var vi inne på Elgiganten och snurrade men fann inget intressant så vi slutade på NetOnNet :)

Fräscht! Lagershoppen är stor och välfylld :P haha Det enda jobbiga var att man var tvungen att gå igenom hela alltet för att komma till kassorna. Inte en endaste genväg, minus på det. Men, men. Kom därifrån med en micro och en extern hårddisk :)

Micron invigde jag förut med att värma min vetekudde vilken nu värmer min onda rygg. Sköönt..

Sämre går det med min nya externa hårddisk.. Macke la över lite grejer på den igår men installerade inte drivrutinerna vilket innbär att den inte funkar. Får helt enkelt inte igång den och kan inte heller få upp någon meny så jag kan formatera om den. Great. Macke får lösa det, det är han som har pajjat den. Så går det när man har bråttom. Kan medge att jag är lite pissed.

Jaja.. Ska se det sista på Tough Love sen sussa. Puss och godnatt!


xoxo

 

I torsdags föll det till golvetHahaha :D

Så åkte dom av, dom slitna topparna! Fy fasen så risigt det var. Sjukt att håret klarade Egypten men inte jul/nyår? :P haha Vet inte vad som hände men hejsanhoppsan så såg det förjääävligt ut. Så jag beställde en tid.

Hanna bad mig att lova att inte döda henne och det gjorde jag. Sen bad jag henne ta bort allt slitet. Sagt och gjort! Nu är det kortare än jag är van vid och dessutom har jag mer vanlig-lugg än snelugg. Kul med förändring, dock ännu lite ovant ;)

Men det växer ju tydligen som ogräs mitt barr så det är väl långt på ett kick igen ;P haha


xoxo