Plastparty!

Dagen började med en slapp morgon, lite tv och dusch och sådär. Runt 14 åkte jag hem till skge och plockade upp mamma och vi begav oss upp till Annica för Tupperwareparty! haha :) Massor med grejer fanns det och många var vi. Typ 15 pers eller nåt, vi satt uppradade som i en biosalong haha :P Fika bjöds det på också, kul upplevelse. Handlade gjorde jag såklart :P Ett set kannor och en burk, svårt att förklara så struntar i det. Mamma köpte en födelsedagspresent till mig också, en burk/låda som man lägger mat i efter man stekt det så den ska hålla värmen. Sen var det en gåva med också, en liten grej man kan göra små pajer med. Fast får inte grejerna förens om två veckor ungefär, ska komma ihåg att betala innan dess också :P Jaja..

Efter paryt satt jag hemma och mor&far ett tag också. Pratade om allt möjligt, var ett tag sen nu.

Kom hem för inte så länge sen. Har plockat upp grejer ifrån helgen, bäddat ihop soffan till en soffa igen (Macke och jag sover på bäddsoffan när han är här) och så har jag surfat lite. Ska göra något att äta, har inte ätit mat idag så det är väl dags. Dock har det gått så länge att jag inte längre är hungrig, men något måste jag ju få i mig.

Blir väl att sätta på tvn och se om det finns något som är värt att se. Har ju läst ut boken nu. Kan rekomendera den förresten; Alla var där av Lauren Weisberger, hon skrev Djävulen bär Prada. En lagom bok, tjejig, handlar om inget egentligen, en tjejs liv i New York som festfixare, underhållande :P haha


xoxo

Snygga och sexiga

Diggar Foo Fighters just nu! Hög volym! Såg en tvreklam för deras Greatest hits så jag var bara tvungen att lyssna på dom nu. Dom är ju så bra! Varför har jag inte lyssnat på dom mer??

Det känns som denna lördagen kommer bli bra. Trots att det inte finns några planer. Min snygga sexiga pojkvän spelar match idag och om det inte hade varit ett sådant pissväder hade jag följt med och kollat. Snygga sexiga jag sitter och kollar runt på restauranger i Linköping, kanske blir att åka och äta ikväll. Vem vet?

Ska surfa vidare på bloggar och restaurangsidor nu och så ska jag lägga över en massa göddiga grejer på Jennifers USBminne samtidigt ska jag bara asdigga Foo Fighters och njuta av att jag känner mig så jävla snygg och underbar idag!

Ha en göddig lördag alla ni andra snygga och sexiga där ute! It's a good, good day! KISSES!


xoxo

Special onsdag

Jag har varit duktig i eftermiddag!

Jag gjorde en riktigt seriös matlåda: sprödbakad torsk (färdig, seriös är jag inte) och pressad potatis. Första gången jag äter fisk i matlåda på hur länge som helst. Och potatis.
Jag har dammat av hela lägenheten, dammsugit och tvättat toaletten! Himla fräscht här nu :)
Jag har dessutom sprungit ner till förrådet med en kartong och en adventsstake som stått halvt ivägen här uppe.

Sen har jag inte varit mer duktig. Egentligen skulle jag stryka lite tvätt också men det skiter jag i :) Och så skulle jag lägga över grejer på ett USB till Jennifer, får se om jag orkar med det sen.. hehe

Blev ingen Macke&Johanna-onsdag idag för hans träning blev flyttad från igår till idag eller nåt sånt. Gör inget, vi sågs igår och vi ses imorgon. MYS!

Nu ska jag fira min anställning med att för kvällen upphäva mitt strikta förbud angående sötsaker på vardagar! Det blir bulle och saft! Tjoho! Ska antingen läsa en bok eller se Greek också, har inte bestämt mig än. =)


xoxo