Plastparty!

Dagen började med en slapp morgon, lite tv och dusch och sådär. Runt 14 åkte jag hem till skge och plockade upp mamma och vi begav oss upp till Annica för Tupperwareparty! haha :) Massor med grejer fanns det och många var vi. Typ 15 pers eller nåt, vi satt uppradade som i en biosalong haha :P Fika bjöds det på också, kul upplevelse. Handlade gjorde jag såklart :P Ett set kannor och en burk, svårt att förklara så struntar i det. Mamma köpte en födelsedagspresent till mig också, en burk/låda som man lägger mat i efter man stekt det så den ska hålla värmen. Sen var det en gåva med också, en liten grej man kan göra små pajer med. Fast får inte grejerna förens om två veckor ungefär, ska komma ihåg att betala innan dess också :P Jaja..

Efter paryt satt jag hemma och mor&far ett tag också. Pratade om allt möjligt, var ett tag sen nu.

Kom hem för inte så länge sen. Har plockat upp grejer ifrån helgen, bäddat ihop soffan till en soffa igen (Macke och jag sover på bäddsoffan när han är här) och så har jag surfat lite. Ska göra något att äta, har inte ätit mat idag så det är väl dags. Dock har det gått så länge att jag inte längre är hungrig, men något måste jag ju få i mig.

Blir väl att sätta på tvn och se om det finns något som är värt att se. Har ju läst ut boken nu. Kan rekomendera den förresten; Alla var där av Lauren Weisberger, hon skrev Djävulen bär Prada. En lagom bok, tjejig, handlar om inget egentligen, en tjejs liv i New York som festfixare, underhållande :P haha


xoxo

Snygga och sexiga

Diggar Foo Fighters just nu! Hög volym! Såg en tvreklam för deras Greatest hits så jag var bara tvungen att lyssna på dom nu. Dom är ju så bra! Varför har jag inte lyssnat på dom mer??

Det känns som denna lördagen kommer bli bra. Trots att det inte finns några planer. Min snygga sexiga pojkvän spelar match idag och om det inte hade varit ett sådant pissväder hade jag följt med och kollat. Snygga sexiga jag sitter och kollar runt på restauranger i Linköping, kanske blir att åka och äta ikväll. Vem vet?

Ska surfa vidare på bloggar och restaurangsidor nu och så ska jag lägga över en massa göddiga grejer på Jennifers USBminne samtidigt ska jag bara asdigga Foo Fighters och njuta av att jag känner mig så jävla snygg och underbar idag!

Ha en göddig lördag alla ni andra snygga och sexiga där ute! It's a good, good day! KISSES!


xoxo

Special onsdag

Jag har varit duktig i eftermiddag!

Jag gjorde en riktigt seriös matlåda: sprödbakad torsk (färdig, seriös är jag inte) och pressad potatis. Första gången jag äter fisk i matlåda på hur länge som helst. Och potatis.
Jag har dammat av hela lägenheten, dammsugit och tvättat toaletten! Himla fräscht här nu :)
Jag har dessutom sprungit ner till förrådet med en kartong och en adventsstake som stått halvt ivägen här uppe.

Sen har jag inte varit mer duktig. Egentligen skulle jag stryka lite tvätt också men det skiter jag i :) Och så skulle jag lägga över grejer på ett USB till Jennifer, får se om jag orkar med det sen.. hehe

Blev ingen Macke&Johanna-onsdag idag för hans träning blev flyttad från igår till idag eller nåt sånt. Gör inget, vi sågs igår och vi ses imorgon. MYS!

Nu ska jag fira min anställning med att för kvällen upphäva mitt strikta förbud angående sötsaker på vardagar! Det blir bulle och saft! Tjoho! Ska antingen läsa en bok eller se Greek också, har inte bestämt mig än. =)


xoxo 

Jag är fast

Så företaget har blåst oss, mig och Jennifer, big time.

Jag och Jennifer gått på visstidsanställningt på Cenova sedan oktober 2008. Det är 16 månader nu.

Sista februari går våran senaste förlängning ut och det har blivit diskussioner om hur mycket det ska förlängas med. Personalansvarige hade lovat oss två en tillsvidareanställning efter februari men berättade förra veckan att det inte var möjligt då koncernen bestämt sig för att uttnytja det faktum att man kan visstidsanställa folk i upp till två år. Han erbjöd oss 4 månader i sätllet för 3 som dom andra två skulle få. Vi ville ha 6, för då hade vi hamnat vid sista september och hade fått ta en ny diskussion om tillsvidareanställning då.

Pilla som är en av dom andra två tröttnade på allt och kollade upp kollektivavtalet för att se om det verkligen var möjligt för företaget att hålla på såhär. Det var det inte. 12 månader max.

Så vi har diskuterat som fan. Jag och Jennifer gick med i facket idag bara för att kunna få hjälp. Det har varit väldigt mycket fram och tillbaka om hurvida det stämmer eller inte med att visstidare får förlängas i 24 månader. Fackombudet på jobbet är inte den duktigaste eller den som bryr sig mest, säger bara okej till allt så allt blev bara ok:at så fort företaget sa något. Inga invändningar, gick med på allt utan att prata med oss det rörde, jävla sätt. Personalansvarige försökte sedan bullshita oss igen med att kollektivavtalet avsåg ett annat slag visstid än det vi hade men vi gav oss inte. Pushade och pushade. Vi ville ha på papper att det verkligen går att hålla på så i 2 år.

På slutet av dagen så kom personalansvarige + fackombudet tillslut in och sa att alla fick en tillsvidareanställning :D haha Han orkade inte tjafsa helt enkelt antar vi.

Så nu har jag en tillsvidareanställning på Cenova, jag är alltså fast. Det gör mig både glad och lite rädd. Nu är jag ju fast.

Vilken jäkla soppa alltså. Fatta att jag och Jennifer har gått 4 månader utan att veta att vi egentligen skulle ha en tillsividareanställning. Sjukt. Men blir det missförstånd så blir det. Alla har sagt 2 år, det var en som till och med ringde och frågade. Antar att vi missade att det är något i stil med att man ska jobba sammanhängande i ett år under en två års period. Eller nåt. Skönt att det är löst nu för i april (eller vad det var) kommer ett nytt kollektivavtal :P


xoxo

Desktop pic

Jag har absolut inget att berätta om idag. I vilket fall inget spännande.

Jag har jobbat, ringt boservicen angående den lilla plastbiten till duschen, läst bok, läst bok och badat, bokat in två träningspass nästa vecka, läst mail och rensat i inkorgen, skrivit kassabok, glömt bort att göra matlåda, gjort matlåda, ätit, surfat. Tror det är det jag har sysslat med.

Den här veckan verkar inte bli mer spännande än den förgående. Hade det varit ett trevligare väder kanske man hade orkat hitta på någonting, men som det ser ut nu vill man bara ligga inne under ett varmt täcke. Och läsa. Jag har börjat läsa igen :) Alla var där av Lauren Weisberger fick igång mig. 50 spänn på ÖoB. Kul.

Annars vill jag bara visa mitt otroligt fina och roliga skrivbordsunderlägg :)Pussochgodnatt;)


xoxo