Time to go sleepyhead

Jag är så trött så jag tror minsann jag ska lägga mig så fort som möjligt!

Efter jobbet idag åkte jag in till lkpg där jag mötte upp Jennifer. Vi gick på shoppingrunda och letade grejer till Hanna och bebis. Eller ja, bebis. Dom var förövrigt och hälsade på idag på jobbet, trevligt :) Jag och Jennifer rände runt över hela city i jakt på schyssta grejer. Fick ihop rätt bra tycker jag :) Blir en sak som vi beställer via internet, billigats så ;) höhö

Nu hemma har jag duschat, ätit och sett ett avsnitt av the Secret Life of the American Teenager. Är seg i både benen och huvudet! Ska packa inför imorgon (ska träna och sova hos Mackebabe) lite snabbt bara innan skönhetssömnen.

Annars har det inte hänt något spännande. Eller något överhuvudtaget.


xoxo

En såndär vanlig måndag

Jaha, och så var det måndag. En sådandär vanlig måndag. I alla fall för dom flesta av oss... Inte för Jennifer. Hon kom in på socionomprogramet i lkpg! GRATTIS! haha Ni skulle sett hennes min! Så himla överraskad. Det var vi alla, trodde inte hon skulle komma in då hon fått beskedet att dom redan från början tagit in 25 personer extra för att fylla ut eventuella avhopp. Men det gjorde hon visst ändå! Kalaskul :) Kalastråkigt för mig dock, jobbet kommer inte bli det samma utan henne... Men jag är väldigt glad för hennes skull! Dessutom bevisar det att det är fullt möjligt att ta sig ifrån det där stället. Så nu är jag pepp jag också :)

Annars har det inte hänt så mycket mer spännande saker. Jag mötte en Lyxfällan-bil straxt innan elaffären i skge. Är i alla fall till 98,5% säker på att det var en sådan. Och sen har dom tagit bort gallertrappen utanför alla portar här på huset. Ingen aning om varför, service eller utbyte eller nåt.

Det var det. Denna måndag bjuder mig på tvätt och matematik. Eventuellt också en svängom med snabeldraken.


xoxo

Toy Story 3

Den här helgen är en hemma-hos-Johanna-helg, MYS! Det är inte ofta vi är här så det är kul tycker jag :)

Ikväll var vi på bio - Toy Story 3, engelskt tal och 3D! Väldigt bra film :) Lagom kul och snyftig i äkta Disney-stil! Rekomenderas. Följde upp dom två tidigare filmerna oerhört bra.

Så här snygga är vi på bio ;)Nu slappar vi bara framför Bröllopsfotografen. Jag har också skissat lite på tatueringsförslag till en jobbarkompis, hoppas hon kommer gilla dom.. Svårt, har dåligt med inspiration. Men, men..

Nu blir det lördagsmys!


xoxo