Knasig email

Igår lyssnade vi på P3 på jobbet, Christer närmare bestämt. Riktigt roligt program, dom pratar om så roliga grejer. Igår diskuterades bland annat email-adresser. Programledaren, Morgan, berättade att han hade en adress som ofta ledde till att personer blev irriterade på honom. Han har nämligen; dukanmailamig@hotmail.com :D Haha så när folk frågade om hans adress så svarade han ju: "du kan maila mig at hotmail punkt com", haha frustration :)

 

Men den roligaste historien kom från en lyssnare som mailat in;
Han berättade om en gång då han jobbat i en elektronikbutik och ett äldre par hade kommit in och handlat. Han hade hjälpt dom att lägga en beställning och när dom kom till stället där dom skulle fylla skrev dom i gerdroger at någonting punkt com. Killen skrattade till och sa att det var en lite annorlunda adress för ett lite äldre par. "Ger droger, varför just den adressen?" "Oj, det har jag aldrig tänkt på. Så kan vi ju inte ha det!" sa gubben och talade om att frugan hette Gerd och han Roger..

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Det garvade vi gott åt ska jag tala om :)

Ni kan förresten lyssna själva på avsnittet. Gå in på SverigesRadio.se/P3/Christer och klicka på tidigare program. Det här sändes den andra timmen i går, måndag, så när ni tryckt upp fönstrer får ni klicka på pilen åt höger med ett streck framför. Om ni nu ska lyssna. Haha


xoxo

One in, one out

Jag har köpt mig en ny leksak till datorn! (Okej, jag har inte betalat den än men ändå.. ;) ) Den är fantastisk och jag vill inget annat än att bara pilla och leka med den idag, MEN. Ett stort fett MEN. Nu krånglar min dator. Den stänger av sig när den känner för det. Bara sådär. Otroligt störigt.

Jag införskaffar mig en ny grej och så måste jag byta ut det jag redan har. Jävla skit.

Bara för att jag köpte den här grejen så har jag rensat hela datorn, en omstart för det behövdes verkligen och nu klarar den inte av att vara på för länge. Vet inte vad det beror på. Kanske att fläkten är dålig och att den blir för varm eller nåt. Det går heller inte att starta upp den igen direkt efter, man får vänta en stund.

Så nu orkar jag inte hålla på med datorn mer idag. Inte just nu i alla fall. Jävla skit. Så får ta och blogga om det hela en annan dag. Blaah.

Kan i alla fall tala om vad jag köpt. Det börjar på Wacom och slutar på Tablet. Pusspåer!


xoxo

Nada&Nenny

Jag har träffat Jennifer idag :)


Jag och Jennifer -03 =)

Som vanligt har vi snackat om allt mellan himmel och jord. Vi har också promenerat en del och mumsat på både godis och frukt hehe Känns skönt att kunna ses med sådana mellanrum och ändå ha känslan av att ses oftare, allt flyter på så bra :)

Vi passade på att återuppleva gamla minnen genom att se på biler och videos från högstadietiden, då vi umgicks som mest, blev lite härliga garv! Dessutom såg vi Bring It On som vi såg rätt flitigt ett tag, vi kan nog varenda replik i princip :P

Sen gick vi igenom senaste tiden, vad vi gjort och lite planer inför närmsta framtiden och även lite längre.

Sammanfattat en riktigt göddig lördagskväll! :) Bara så ni vet ;)


xoxo