Knasig email

Igår lyssnade vi på P3 på jobbet, Christer närmare bestämt. Riktigt roligt program, dom pratar om så roliga grejer. Igår diskuterades bland annat email-adresser. Programledaren, Morgan, berättade att han hade en adress som ofta ledde till att personer blev irriterade på honom. Han har nämligen; dukanmailamig@hotmail.com :D Haha så när folk frågade om hans adress så svarade han ju: "du kan maila mig at hotmail punkt com", haha frustration :)

 

Men den roligaste historien kom från en lyssnare som mailat in;
Han berättade om en gång då han jobbat i en elektronikbutik och ett äldre par hade kommit in och handlat. Han hade hjälpt dom att lägga en beställning och när dom kom till stället där dom skulle fylla skrev dom i gerdroger at någonting punkt com. Killen skrattade till och sa att det var en lite annorlunda adress för ett lite äldre par. "Ger droger, varför just den adressen?" "Oj, det har jag aldrig tänkt på. Så kan vi ju inte ha det!" sa gubben och talade om att frugan hette Gerd och han Roger..

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Det garvade vi gott åt ska jag tala om :)

Ni kan förresten lyssna själva på avsnittet. Gå in på SverigesRadio.se/P3/Christer och klicka på tidigare program. Det här sändes den andra timmen i går, måndag, så när ni tryckt upp fönstrer får ni klicka på pilen åt höger med ett streck framför. Om ni nu ska lyssna. Haha


xoxo

One in, one out

Jag har köpt mig en ny leksak till datorn! (Okej, jag har inte betalat den än men ändå.. ;) ) Den är fantastisk och jag vill inget annat än att bara pilla och leka med den idag, MEN. Ett stort fett MEN. Nu krånglar min dator. Den stänger av sig när den känner för det. Bara sådär. Otroligt störigt.

Jag införskaffar mig en ny grej och så måste jag byta ut det jag redan har. Jävla skit.

Bara för att jag köpte den här grejen så har jag rensat hela datorn, en omstart för det behövdes verkligen och nu klarar den inte av att vara på för länge. Vet inte vad det beror på. Kanske att fläkten är dålig och att den blir för varm eller nåt. Det går heller inte att starta upp den igen direkt efter, man får vänta en stund.

Så nu orkar jag inte hålla på med datorn mer idag. Inte just nu i alla fall. Jävla skit. Så får ta och blogga om det hela en annan dag. Blaah.

Kan i alla fall tala om vad jag köpt. Det börjar på Wacom och slutar på Tablet. Pusspåer!


xoxo

Nada&Nenny

Jag har träffat Jennifer idag :)


Jag och Jennifer -03 =)

Som vanligt har vi snackat om allt mellan himmel och jord. Vi har också promenerat en del och mumsat på både godis och frukt hehe Känns skönt att kunna ses med sådana mellanrum och ändå ha känslan av att ses oftare, allt flyter på så bra :)

Vi passade på att återuppleva gamla minnen genom att se på biler och videos från högstadietiden, då vi umgicks som mest, blev lite härliga garv! Dessutom såg vi Bring It On som vi såg rätt flitigt ett tag, vi kan nog varenda replik i princip :P

Sen gick vi igenom senaste tiden, vad vi gjort och lite planer inför närmsta framtiden och även lite längre.

Sammanfattat en riktigt göddig lördagskväll! :) Bara så ni vet ;)


xoxo

A good Tuesday night

Ni vet hur det ser ut när man vattnar med en vattenkanna va? Så såg det ut när jag åkte hem från Linn i regnet. Det var precis som en stor gubbe gick baklänges framför bilen och hällde ut vatten på mig ur en vattenkanna. Jag kunde knappt koncentrera mig på att köra för jag försökte se vem det var som faktiskt hällde vatten på mig.. Nevers :P Jag skojar, men det var faktiskt störigt!

Det var trevligt hos Linn! Har inte varit där på typ hundra år tror jag men det var sig likt. Nästan haha Dom hade rednoverat lite men jag såg mest vardagsrummet för vi satt där och snackade och såg film :) Jättetrevligt! Sa att vi ska ta och ses igen när hon fyllt så hon kan få en present av mig. För jag fick en av henne! En sjuktfin röd skål (som Macke tydligen gillade riktigt bra hehe) och två 200g Marabou-choklad, en vanlig mjölk och en Daim. Så snällt :) Skulle lägga in en bild om jag orkat, men jag orkar inte =) Sen sa vi att vi skulle ses och se film igen och så kanske en bio längre fram (Underworld-serien tar vi oss igenom, försöker åtminstone) och kanske käk på det. Låter hur bra som helst!
Sammanfattar: en mycket bra avslutning på en annars oerhört seg tisdag. Tack Linn :)

Nu är det väl dags att göra sig i ordning för sängen. Får se om jag lyckas slita Mackebabe från fotbollen på tv ;) Godnatt på er!


xoxo

Snart elva

Klockan är egentligen alldeles för mycket för att blogga men jag fastnade vid burken och bloggen ändå..

Jobbet och träningen idag har gått bra. Var jättesugen på att strunta i pumpen för jag tycker det är så himla tråkigt. Och jobbigt. Men jag härade ut :P haha

Efter åkte jag hem till Macke för att hämta lite grejer jag glömde och så följde han med ner till stationen. Jag hämtade ut mina tågbiljetter och han ville bara med för att kunna ta en promenad hem :P

Efter jag intagit föda och duschat så åkte jag hem till residens P och besökte far, syster och hund. Passade på att bjuda bort det sista av sockerkakan jag gjorde till fredagsfikat i fredags så nu är jag av med den! haha :) Pappa kollade på min bil som gnisslar och på min deklaration. Jag och Josse snackade dator, internetköp, övningskörning och sen surfade vi :) Göddig kväll.

Nu har jag kollat min Internetbank, upptäckte nämligen att ett företag tagit 40kr från mig i torsdags. Verkar vara ett parkeringföretag men jag parkerade inte på något ställe där man behöver betala för sig i torsdags. Jag använde inte ens mitt kort den dagen. Skumt. Jag skrev till Swedbank och frågade om företaget och dom hade svarat att var registrerat under "parkering" och undrade om jag hade betalat med kort när jag parkerat. Svarade att jag inte hade det i torsdags. Men så plockade jag med mig lite pbiljetter upp från bilen (jo det satt visst några gamla där.. hrm) och jag hittade en som kostade 40kr. Från mars. Den 10 mars. Då var jag på kentkonsert. Så det är möjligt att det är det som dragits nu. Mer än en månad senare. Måste vara det för jag vill minnas att jag betalade, men måste dubbelkolla med Macke, och jag har inte dragit av för parkering i kassaboken och det har heller inte dragits på Internetbanken. Annars är det jävligt suspekt.

Det var måndagen det. Imorgon är det som vanligt tisdag och jag ska träffa Linn =) Ska bli skoj, var ett tag sen nu! Får se vad vi hittar på.

Nu ska jag minsann krypa ner i min sköna säng och få mig lite sömn. Godnatt på er där på andra sidan skärmen!


xoxo