För övrigt...

Åkte till Markus runt klockan 1 på lördagsnatten :) Han ringde och frågade om jag inte ville sova över i alla fall och att han skulle sakna att ha mig där bredvid sig.. vem är jag att säga nej då? haha Kunde inte motstå så åkte dit :)

Första advent åkte jag och Macke och handlade på City Grossen. Behövdes. Sen svängde vi förbi mina päron där jag plockade upp en adventsstake i trä jag gjorde på Lindblad, en matlåda och en elektrisk adventsstake som en gång i tiden tillhörde pappas mormor, den är stor och fin :) Efter det åkte vi hem och lämnade allt och vidare till Macke där det gjordes mat. Chillade i soffan resten av kvällen. Ensam hemma och Bones var på TV, såg en snutt av Troja också innan jag åkte hem. Blev inte att tända ljus och lussebullarna glömde vi bort.. Ska ta igen det på tisdag när vi ses igen :)

Idag gick det fort på jobbet. Skönt. Dock är det ju väldigt underligt att man ska komma på en massa saker som man ska göra när man är där, för att glömma bort dom i samma stund man kliver ut genom dörren till den lediga eftermiddagen/kvällen. Störigt. Jag vet att jag har glömt något.

För övrigt...
... har huvudvärken lagt sig. Jag misstänker visdomständerna som förövare.
... visste ni att 50öringen upphör att gälla som betalningsmedel den 1 otobker 2010? Nu vet ni, kom ihåg!
... har jag glömt vad jag mer skulle tala om :S så  jag ska nog torka ur badkaret och fylla upp det med en massa varmt vatten och chilla :)

Ha en göddig kväll!


xoxo

Jag ser det snöar..

Jag har julpyntat här hemma med det jag har, vilket inte är så mycket. Ska väl hem till mor och far och hämta mer grejer någon dag, just nu har jag bara det jag köpte nytt på Ullared; gardiner, en adventsstake, röda jul-strutar och en tomte. Just, jag har ju några små tomtar också hemifrån, men det är det enda. Kanske blir att köpa en ljusslinga till balkongen, får se..

Tänkte julpynta bloggen också :) Blev lite snö, finns ingen i verkligheten så försöker hitta lite stämning virituellt i stället :P haha Får se om jag orkar pynta mer. Tycker att det kanske räcker med snöflingorna :)

Cupen gick bra - Södra kom till semifinal. Synd att dom inte gick hela vägen men, men.. Jag och Jonna hade trevligt där på läktaren :) hehe Kul att komma ut och kolla folk, och att Södra-matcherna var bra skadade ju inte :P Dom andra var väl sådär, berodde kanske på att jag inte var så intresserad då haha Snackade lite med Jennifer, Elin och svärfar också :) Trevligt. Behövde inte känna mig så ensam när jag skulle se första matchen hehe Satte mig vid Håkan och sen kommer Jennifer och hennes kille så vi snackade lite. Skönt :P

Nu ska jag se Dark Angel och bara chilla. Blev inte mycket att greja, orkar inte :P haha Visste jag egentligen redan när jag skrev det, så typiskt mig ;) Ska bara ligga i soffan och mysa :)


xoxo

Så här en lördag

Julbaket med mami gick bra :) Vi gjorde lussebullar. Dom blev gigantiska och goda :P Dock glömde jag ta med till Macke så han kunde smaka.. men, men.. En annan dag.

Tordagen och fredagen rullade på bra. Hade träningsvärk efter pilatesen, uppskattat! Skönt att känna att man tar i och gör övningarna ordentligt. Blev god macka hos Markus efter :) Och fredagen gick snabbt. På kvällen blev det taco och the Simpsons :D Hade inte sett filmen, vilket Macke tyckte var katastrof, så vi såg den. Kul film :P

Idag har jag varit hos Mania för en behandling, gick snabbt och lätt. Efter det nu har jag, Markus och Johan varit i Lagmanshallen och kollat på är ett av Södra-lagen mötte MAI. Gick väl sådär. Macke ska spela sen så ska titta på :) Jonna kommer och joinar mig också, hoppas jag :P Vill inte sitta där själv haha Fast får jag göra en liten stund, HU! Men jag klarar väl mig ;P

Kvällen vet jag inte vad den består av.. Ska ju kolla på fotboll och jag vet inte alls hur länge jag orkar med det :P  Eller hur länge det håller på.. hehe Macke hade planer för kvällen så jag ska väl passa på att ta tag i lite saker som behövs göras. Typ kolla upp lite om julklappar, maila folk, pyssla. plocka hemma.. Ja lite smått och gott. Finns alltid att göra =)


xoxo

Julbak med mami

Har precis betalat alla mina räkningar denna månaden. Eller ja, jag har lagt in dom så dom kommer dras lagom till förfallodagen :P Klart är det i varje fall och det är ordning i kassaboken. Skönt. Har dock inte kollat över ordentligt om hur jag kommer klara mig denna månaden på det som är kvar. Lade inte över alltför mycket på sparkontot dock så tror jag klarar mig bra :) Kanske till och med kan bli julklappar till fler än jag räknat med, fårsefårse :)

Anledningen till att jag inte tittat över det hela ordentligt är för att jag ska hem till mina päron och julbaka med mamma! :) Bjuds på pizza görs det också för dom hade tydligen fått en rabattlapp från någon pizzeria här i stan :P Gött. Känner jag mig värd efter en så slitig vecka HAHA Äsch, det åker bort imorgon på pilatesen.

Nehe, nu måste jag skynda mig! :)


xoxo

Huvudvärk

Den kommande och gående huvudvärken är inne på sin andra vecka. Tror jag. Håller inte räkningen, men något sådant. Skitjobbigt. Jag har aldrig huvudvärk. Eller ja, väldigt sällan. Oerhört sällan. Så detta är piss. Idag har det varit för jävligt, har haft så ont i huvudet att jag varit lite illamående. Tror det var därför i alla fall. Annars är det prima. Inte ens lite förskyld.

Skulle helst av allt vilja ligga ner i soffan och se mer Dark Angel (andra säsongen nu..) MEN jag masar mig ändå iväg till yogan. Måste åka nu. Ska plocka upp mami on the way..

Hoppas ni och era huvuden har haft en trevligare dag än vad jag och mitt huvud har.. Håll tummarna för att det går över för mig! Ok? Eiwor på jobbet frågade om jag hade en hjärntumör. Jag sa "kanske det". Sen kom vi överens om att man inte ska skoja om sådant. Det är inte roligt. Hemska tanke. Nåväl, I guess it will pass.

Have a nice one..


xoxo