Bränna

Jag sov länge idag och det var skönt. Efter jag tagit på mig bikini och ätit frukost och borstat tänderna har jag legat i solen hela dagen med Allt för min syster. Det var varmt och skönt. Dock vet alla som någon gång solat med mig att jag är väldigt rastlös. Vilket innebär att jag vill göra något samtidigt, för att ligga still och känna svetten rinna är inte min grej alls. Så jag har läst. Vilket man gör lättast genom att ligga på mage. Gissa om jag har en fin bränna på ryggen! Utomordentligt snyggt. Or not. Nu måste jag sola ännu mer för att jämna ut färgen över hela kroppen. Hurra! Hoppas solen håller sig framme annars får jag se ut som ett miffo ett tag.

Grattis till min underbara mor, och alla andra mödrar, på mors dag!
Ni är fantastiska faktiskt, trots eran otroliga talang att gå era barn på nerverna. Men det är väl så det fungerar I guess. Och jag är faktiskt fullt medveten om att jag antagligen kommer bli likadan mot mina framtida barn om jag får några :P haha

Har inte lekt något speciellt med objektivet idag. Värmen och en intressant bok hejdade mig. Några bilder knäppte jag dock.. Bland annat på en ovillig modell - Bubben:Nu ska jag nog pilla lite på min nya design. Har kommit på hur jag vill ha :) Typ i varje fall, ska bara se till att allt hamnar på plats.. hm.. jaja.. Godkväll på er!


xoxo

Tamron


I Vadstena fanns det mycket vackert uppklädda par och stark, varm sol. Härligt. Jag och Jonna käkade glass efter allt tittande, fotograferande och letande efter baldeltagare :)

Har fotat mer idag med nya objektivet. Blir fina bilder, behöver bara lära mig att hantera det bättre. Lite svårt att lägga skärpan rätt såhär i början. Practice makes perfect.

Hoppas solen skiner på oss imorgon också, kanske kan få lite färg :)

Nu straxt blir det att sussa!


xoxo

Vadstena

Igår hämtade jag äntligen ut mitt objektiv! Det kom i torsdags som jag trodde men jag hann åka till Macke innan jag fick mess om det. På Posten.se stod det att det kom till Coop 16:20 (då åkte jag) och vid typ 17:20, 17:30 kom messet! Irriterande. Men, men.. nu har jag det :)

Blev dock inte att leka så mycket med det igår för Jonn ringde och frågade om jag ville med till Vadstena. Det ville jag så det var bara att slänga på sig kläder och ner med smink och dricka i en väska och åka. Lite stressigt men det gick bra :P Fixa oss hemma hos Jonna och sen köpte vi groggvirke och sen hamnade vi på Bengtssons altan där det var musik och ölspel. Riktigt trevligt! Minns inte vad klockan var när vi började vandra mot Sjömagasinet. Det var 11 pers inne så vi struntade i det och gick till Källan och satt ute och frös en stund. Kvällen dog lite här men mestadels var det ju kul :)

Idag ska jag följa med Jonna in och kika på 90ornas bal. Funderar på om systemis ska få följa med eller inte.. hm.. Jaja.. Det blir trevligt i vilket fall :)

Nu blire att ta något att käka känner jag!


xoxo

Slösa

Äsch. Försökte engagera mig i att ta kort på det jag handlade idag i sann modebloggaranda, men gav upp då det inte blev bra. Orkade inte riktigt lägga ner min fulla energi i det hela..

Ja, alltså. Jonna skickade ett mess precis innan jag skulle börja göra mig i ordning för att duscha och frågade om jag ville med till IKANO. Det ville jag. Så vi drog in, massa snack på vägen om allt och lite till. Blåste gjorde det och vi såg djurskelett och sådär :P Sprang runt ute på Tornby och hade allmänt trevligt. 
Jag inhandlade ett par nya högklackade skor, skitsnygga :P två klänningar och ett par örhängen. Ni får nog se inom sinom tid.. Kanske. Orkade som sagt inte med bilderna. Jonna fick med sig två par skor hem :)
Kul dag. Muntrade upp. Festade till det med kebab när vi kom hem igen också. Perfekt eftermiddag. Livade verkligen upp mig efter jobbet! Tog bort mitt cphumör.

Imorgon är det äntligen torsdag och jag slutar klockan 3 för jag känner för det, förhoppningsvis kommer mitt objektiv och dessutom får jag träffa min Markus! :) Vilken fin dag.

Nu blir det sängen! Och nya boken ;) Nattinatt!


xoxo

Humör

USCH! Är så otroligt lättirriterad, eller så är det för att det är mamma. Hon lyckas på något vis alltid få mig en gnutta irriterad. Jag fattar inte hur hon bär sig åt?! Och egentligen är hon ju inte mer annorlunda än någon annan, hade någon annan sagt vissa grejer så hade det inte varit något men när hon gör det.. Jag vet inte. Irritationen bara kommer. Lustigt och jobbigt. Men, men.. jag är duktig på att svälja den.

Men ärligt talat känner jag mig inte helt 100 idag. Lite låg. Yoga gick inte jättebra, hade svårt att andas. Plus att det var extra varmt idag också. Typiskt. Att boken tog slut idag gjorde inte saken mycket bättre. Har vant mig vid Edward och Bella, så tråkigt att det är slut nu.

Borde gå och lägga mig för jag känner huvudvärken komma tillbaka.. Ännu ett störande moment! Jag har aldrig huvudvärk! Va fan.. Pissigt. Blaaaaaaaaaaaaah..

Vilket deppigt inlägg.. Jag som tänkt berätta om det nya myntet och visa popcornen jag lyckades rymma i en bunke som egentligen var för liten och bara pladdra på om helgen lite och om hur mycket jag ser fram emot objektivet och sådär.. Hoppas det blir ett muntrare inlägg nästa gång.. :P

Oh... Saknar dig.. minminmin<3


xoxo