Bränna

Jag sov länge idag och det var skönt. Efter jag tagit på mig bikini och ätit frukost och borstat tänderna har jag legat i solen hela dagen med Allt för min syster. Det var varmt och skönt. Dock vet alla som någon gång solat med mig att jag är väldigt rastlös. Vilket innebär att jag vill göra något samtidigt, för att ligga still och känna svetten rinna är inte min grej alls. Så jag har läst. Vilket man gör lättast genom att ligga på mage. Gissa om jag har en fin bränna på ryggen! Utomordentligt snyggt. Or not. Nu måste jag sola ännu mer för att jämna ut färgen över hela kroppen. Hurra! Hoppas solen håller sig framme annars får jag se ut som ett miffo ett tag.

Grattis till min underbara mor, och alla andra mödrar, på mors dag!
Ni är fantastiska faktiskt, trots eran otroliga talang att gå era barn på nerverna. Men det är väl så det fungerar I guess. Och jag är faktiskt fullt medveten om att jag antagligen kommer bli likadan mot mina framtida barn om jag får några :P haha

Har inte lekt något speciellt med objektivet idag. Värmen och en intressant bok hejdade mig. Några bilder knäppte jag dock.. Bland annat på en ovillig modell - Bubben:Nu ska jag nog pilla lite på min nya design. Har kommit på hur jag vill ha :) Typ i varje fall, ska bara se till att allt hamnar på plats.. hm.. jaja.. Godkväll på er!


xoxo

Tamron


I Vadstena fanns det mycket vackert uppklädda par och stark, varm sol. Härligt. Jag och Jonna käkade glass efter allt tittande, fotograferande och letande efter baldeltagare :)

Har fotat mer idag med nya objektivet. Blir fina bilder, behöver bara lära mig att hantera det bättre. Lite svårt att lägga skärpan rätt såhär i början. Practice makes perfect.

Hoppas solen skiner på oss imorgon också, kanske kan få lite färg :)

Nu straxt blir det att sussa!


xoxo

Vadstena

Igår hämtade jag äntligen ut mitt objektiv! Det kom i torsdags som jag trodde men jag hann åka till Macke innan jag fick mess om det. På Posten.se stod det att det kom till Coop 16:20 (då åkte jag) och vid typ 17:20, 17:30 kom messet! Irriterande. Men, men.. nu har jag det :)

Blev dock inte att leka så mycket med det igår för Jonn ringde och frågade om jag ville med till Vadstena. Det ville jag så det var bara att slänga på sig kläder och ner med smink och dricka i en väska och åka. Lite stressigt men det gick bra :P Fixa oss hemma hos Jonna och sen köpte vi groggvirke och sen hamnade vi på Bengtssons altan där det var musik och ölspel. Riktigt trevligt! Minns inte vad klockan var när vi började vandra mot Sjömagasinet. Det var 11 pers inne så vi struntade i det och gick till Källan och satt ute och frös en stund. Kvällen dog lite här men mestadels var det ju kul :)

Idag ska jag följa med Jonna in och kika på 90ornas bal. Funderar på om systemis ska få följa med eller inte.. hm.. Jaja.. Det blir trevligt i vilket fall :)

Nu blire att ta något att käka känner jag!


xoxo