Kan du göra detta med dina kanske? :P

Till Nathalie som var vänlig nog att påpeka att alla solglasögon är ihopfällbara.
Jag visar härmed hur mina, alldelles speciella, kan fällas ihop rätt så totalt!
Be amazed!Om ni vill veta så fick jag dessa av Linn när vi firade mig i fredags! :) Rolig present!


xoxo

Det där med otrohet...

När jag och mamma åkte hem från yogan idag spelades Rihannas Unfaithful på radion. Jag lyssnade på texten en stund, hon sjunger om att hennes kille vet att hon är lycklig med någon annan och att hon tycker det är jobbigt att se killen lida eller nåt sånt.. Jag insåg att jag inte fattar hela otrohetsgrejen.

Självklart förstår jag att känslor tar slut, eller minskar i stryka om man kan uttrycka det så, och då händer det väl att otrohet förekommer. Vad jag menar att jag inte försår är hur man medvetet kan inleda en kärleksaffär och samtidigt vara tillsammans med sin partner. Det är ju inte rättvist mot någon, inte mot partnern, inte mot älskaren/älskarinnan och inte heller mot sig själv.

Att det förekommer ursäkter som att "det är för barnens skull jag stannar hos honom/henne" och sådär är ju ren bull! Som om det är bättre för barn att bo i ett hem med en förälder som är otrogen mot den andre? Som att det skulle vara bra att känna den spända stämningen, höra eventuella bråk och allt annat som kommer till. Nej, det finns inga som helst ursäkter för att vara otrogen under en längre tid, inte heller för ett tillfälle förstås. För otrohet märks, för eller senare.

Nej, jag tror folk som har affärer helt enkelt är konflikträdda, eller bekväma.

Vilken oerhörd press man måste sätta på sig själv för att dölja sina nya känslor för en annan människa, för att hitta på lögner som man måste minnas så man inte avslöjar sig, för att hitta tid för alla runt omkring, för att hålla det hemligt. Det är ju inte bra för någon som sagt.

Nej, jag ser hellre att man är rakryggad och ärlig och säger att; "Jag är ledsen men jag känner inte längre det jag en gång kände för dig. Jag har träffat någon ny." Ärligt mot andra och sig själv. Det är säkert jobbigt men mycket bättre än att smyga runt.

Mjaa.. en fundering sådär på kvällen.


xoxo

Lördagen&söndagen

Ja, så kommer sista delen i min sammanfattning av dom dagar då jag blivit firad!

På lördagen kom jag och Macke upp skapligt och vi kunde ta det lugnt på morgonen. Fick paket av svärmor, en gästbok som jag lade fram hemma sen :) Dock är min släkt så tråkig så det var bara Macke och min moster M som skrev i den! haha Dåligt :P Fin dock och bra, den ska jag låta ligga framme när jag har gäster :)

Vi var hemma runt 13:30 om jag minns rätt. Hjälpte mamma i köket med maten och sen droppade det ine folk :) Vi blev många och det var stökigt och det var pratsamt och det var trevligt! Fick pengar, blommor och ett presentkort :P hehe Duger bra för mig, kan jag köpa vad jag vill!

D var tuff och provade mina nya solglajjer! haha Dock var jag lite sen i reaktionen och kortet knäpptes när han höll på att ta av dom, men han var sjukt cool när dom var på ordentligt ;)

På kvällen tog vi det lugnt jag och älsk. Tog en promenad sen låg vi i soffan och slöade framför Robinson. Sen blev det sängen har jag för mig för vi var rätt slut :)Igår söndag blev det väldigt impulsivt! Vi hade egentligen inte tänkt göra något alls förutom att se Benjamin Button men hejsan hoppsan så åkte vi in för att titta på soffa!

Macke tyckte han behövde en ny (det behöver han) och igår var tydligen dagen då den skulle inköpas! Han surfade runt och hittade en på Mio som han gillade. Han ringde Mjölby men dom hade den inte inne, han ringde Linköping och där hade dom ett demoex så vi åkte dit. Efter lite om och men kom vi dit (kom ju inte ihåg vart det låg så vi snurrade runt ett tag haha) och så gick vi in och kollade. Den dög inte. Vi kollade på annat. Vi bestämde oss för en.

Ja, vi. Jag och Macke känner att vi passa väldigt bra ihop sådärför kollade vi på soffa ihop då vi lite räknat med att vi ska bo ihop i framtiden :P hehe

Så vi snackade med killen Macke pratat med i telefonen, han sa att om vi ville ha annat tyg skulle soffan vi valt kosta runt 12.000 (den vi tittade på var rödorange - gräslig), och det kändes lite maffigt men ändå okej för vi gillade den. Färgen vi ville ha fanns på en annan soffan vi gillat så vi gick för att kolla in så vi verkligen ville ha färgen. Soffa nummer 2 var billigare märkte vi, och större. Så vi köpte den :) Låg under 10.000  tack vare rabatten dom hade, så vi blev nöjda :D

Macke betalar det mesta av soffan då han kommer ha den hos sig (duh) och jag betalar en liten del. Om det förmodan inte skulle hålla får jag tillbaka mina pengar. Om det skulle hålla, som vi hoppas ;), så får jag stå för en större del på något annat till vårt framtida boende, typ sängen. Fair deal tycker jag :)

Här kan ni kika på våran snygga soffa om ni känner för det!
Våran kommer se ut precis som den på stora bilden, färg; Cortina Night, schysst armstöd, svarta ben, helt fabriksgjord för oss och kommer till Mio i Mjölby om 8 veckor cirka där vi kan hämta ut den! Inte dåligt för 9.900 va?
Vilken skrytmåns jag eeeee!

Tydligt att jag är nöjd va?

Efter soffshoppingen åkte vi till IKANO så Macke kunde få nytt batteri i sin klocka, sen blev det ICA, sen hem och göra kyckling och pasta sallad á la Johanna&Macke och Ghostwhisperer och sedan popcorn och film! Sedan sov jag där till idag.Nu sitter jag här i min säng och i min byrå ligger det godis, men jag ska inte äta! Det är ju vardag, fyfy. Ska ner och ta mig en tallrik fil efter det ska jag ut på en promenad tror jag minsann!

Oj sikket långt inlägg det blev.. :D mohaha


xoxo