Mot Sthlm!

Om en timme sitter jag på tåget som ska ta mig till Stockholm och min kära vän Nathalie :) Det ska bli så roligt!

Jag har varit usel på att uppdatera på ett tag och nu kommer jag bli ännu sämre för jag ska vara social med min kompis jag träffar alldeles för sällan. Jag är hemma igen på söndag men vet inte alls om det blir något inlägg då.. Får se, får se :)

Jag känner mig väldigt säker med packningen vilket gör mig osäker. Vad jag har glömt, om jag har det, kommer märkas när jag är framme. Eller när jag sitter på tåget. I vilket fall känns det inte som att det kommer vara något av större betydelse så äh, whatev :)

Det ska bli roligt att komma bort, men jag kommer sakna min babe alldeles för mycket.. Hoppas han hinner säga hejdå vid tåget :)

Ha det så trevligt här hemma! Puss på er.


xoxo
..

MKMKMK
Sitter och förar för mig själv! Grogg och choklad bjuds det på i mitt lilla rum :) Ska till MK idag igen, hoppas det är lite roligare än sist. Det var inte tråkigt men kunde varit bättre. Är rätt taggad faktiskt :) Ska bli roooligt! Hoppas jag överlever dessa skor! Har inte provat att dansa i dom än, men jag klarade ju av det i dom förra så kan inte se något större problem :P

Bilden är snabbt redigerat i PS därav dom konstiga färgerna på mig och lite små missar här och var heh.. Aja. Ville visa min outfit ;) Och jag fick även en anledning till att prova mitt stativ jag inhandlat! Använde dock my partycam (Sony)..

Nehe.. ska dricka upp min grogg då kanske och kalasa lite mer på chokladen. Snart bär det av :) Yej!


xoxo

..

Greek

Ett tips från mig på en trevlig TVserie är Greek.

Serien handlar om några studenter som är med i olika studentföreningar på ett College i USA. Roligt och sådär älskvärt american school-aktigt :) Me love stuff like that.

Jag kollar själv på serien på DVD, är än så länge inne på första säsongen. Jag tror det är kanal 5 som sänder Greek på TV, har inte koll på några tider och sånt dock.

Japp.. Annars har det inte hänt mycket dom senaste dagarna. Jag hade tänkt träffa folk och vara social men jag orkade inte. Har varit jätteskönt att bara vara hemma och slappa. Vilar upp mig lite inför altt kul jag och Natta ska ha nästa vecka höhö :P

Att vara hemma har gjort att jag hunnit med att fota! Roligtroligt. Fotade upp båda mina minneskort, alltså sammanlagt 8GB (fast jag tar bilder i både JPEG och RAW så det tar sin plats). Nu återstår bara att gå igenom allt heh.. och sedan redigera dom! Eller.. en del av dom :P

Nee.. ska fortsätta kolla på Greek och pilla med mina bilder!


xoxo

Me Bed

Idag har varit en slö dag. Har fotat lite. Extremt lite, hade velat gå ut men det regnade ju. Regnar ju. Trååk. Hade gärna typ solat och badat också men icke. Egyptenresan gör sig mer och mer påmind..

Så i och med allt regnande har jag befunnit mig inne hela dagen och framför datorn mesta dels. Har redigerat fotona jag tog, läst fototidningar, läst serier på nätet, gjort lite annat.. och slappat.

Nu är jag trött på att slappa här i sängen. Hungrig är jag också så nu ska jag ner till nedervåningen och se vad som finns att konsumera! Sugen på negerbollar är jag också.. undra om jag orkar baka? Ah well, only the future can tell.

Pusspuss

Oh BTW! Jag har namnsdag idag :) 6 personer har grattat mig, 5 över sms och en i IRL. Mer än vanligt höhö Otroligt egentligen, hade inte ens själv koll på det :P Fast namnsdag.. spela roll egentligen. Men det var ändå rätt kul att så många hade koll :)


xoxo