Mot Sthlm!

Om en timme sitter jag på tåget som ska ta mig till Stockholm och min kära vän Nathalie :) Det ska bli så roligt!

Jag har varit usel på att uppdatera på ett tag och nu kommer jag bli ännu sämre för jag ska vara social med min kompis jag träffar alldeles för sällan. Jag är hemma igen på söndag men vet inte alls om det blir något inlägg då.. Får se, får se :)

Jag känner mig väldigt säker med packningen vilket gör mig osäker. Vad jag har glömt, om jag har det, kommer märkas när jag är framme. Eller när jag sitter på tåget. I vilket fall känns det inte som att det kommer vara något av större betydelse så äh, whatev :)

Det ska bli roligt att komma bort, men jag kommer sakna min babe alldeles för mycket.. Hoppas han hinner säga hejdå vid tåget :)

Ha det så trevligt här hemma! Puss på er.


xoxo
..

MKMKMK
Sitter och förar för mig själv! Grogg och choklad bjuds det på i mitt lilla rum :) Ska till MK idag igen, hoppas det är lite roligare än sist. Det var inte tråkigt men kunde varit bättre. Är rätt taggad faktiskt :) Ska bli roooligt! Hoppas jag överlever dessa skor! Har inte provat att dansa i dom än, men jag klarade ju av det i dom förra så kan inte se något större problem :P

Bilden är snabbt redigerat i PS därav dom konstiga färgerna på mig och lite små missar här och var heh.. Aja. Ville visa min outfit ;) Och jag fick även en anledning till att prova mitt stativ jag inhandlat! Använde dock my partycam (Sony)..

Nehe.. ska dricka upp min grogg då kanske och kalasa lite mer på chokladen. Snart bär det av :) Yej!


xoxo

..