2202

Usch! Är riktigt trött nu så ska ta mig upp och göra mig i ordning för sängen, kommer säkert inte orka läsa klart kapitlet i HP som jag båbörjade förut.. Uh..

Segt som tusan att ta sig upp i morse, helt otroligt. Hade hellre legat kvar med Markus i sängen hela dagen, det hade varit helt perfekt! Men icke, upp och ta sig till jobbet. Gick som i en dvala hela dagen, var så trött/seg.. Orkade inte simma så åkte hem direkt och tur var väl det för jag har packat hela eftermiddagen typ. Eller ja, jag har funderat ut vad jag ska ha med mig, rensat kameran från bilder så jag får plats med nya och lagt in mer musik på Ipoden och sen förstås lagt ner det som går att lägga ner. Jag hoppas jag inte glömmer något, har ingen direkt koll på vad jag egentligen ska ta med.. eller om det får plats :S Måste kolla över allt en sista gång innan i morgon..

Superskönt att det är fredag i morgon! Åker hem tidigare, duschar och sen packar det sista och sen drar jag till Mjölby och bussen! Sen ska jag försöka roa mig själv i några timmar på vägen.. Sen träffar jag Natta äntligen! :)

Kommer (som jag säkert redan skrivit) sakna Markus som fan! Men han skulle hämta mig på söndag på stationen så jag träffar ju honom en stund i helgen i varje fall :)


Ne, har inget mer att skriva och datorn lägger av snart! God natt!


xoxoedit:
Har ni inte varit inne på denna sidan så gå in och kolla! Ingen är perfekt.

Trött i ögat

Fattar inte varför jag inte kan slita mig från datorn? Helt sjukt ju.. BLAH! Har pillat med ps i princip hela eftermiddagen/kvällen, så nördigt av mig :P Ändå har jag inte gjort något kul. Shit alltså..

Ska straxt gå och borsta tänderna och sådär så jag kan läsa klart ett kapitel i HP innan jag somnar. Inne på bok 4 nu hehe

Skulle skriva något men kommer inte ihåg vad.. lägger in en bild i stället och ställer en fråga som jag inte förväntar mig något svar på; varför i hela friden fungerar inte min Bloglovin ikon? Tråkigt! Får fixa det en annan dag, den dagen ska jag också lägga in lite mer skit i menyn kanske.. Aja.. Här är bilden:Tråkigt att det blir så dålig kvalité på bilderna här på bloggen, men men.. Ni ser ju vilka det är ändå, om inte så står ju namnen under.. Det här är nog den bästa bilden jag har på oss två, hoppas på någon ny i helgen :) Vilket påminner mig om att jag ska leta reda på Cyber-Shoten och ladda batteriet och rensa minneskortet!

God natt på er!


xoxo

Stockholm

Visst sörrni, denna bruttan ska till huvudstaden över helgen! Ska bli ofantligt kul! Ska äntligen få träffa Nathalie igen :)

Biljetterna för dit- och hemresa blev nyss betalda och mottagna så allt är ordnat. Ska bara packa och sådär förstås men det behöver jag ju inte göra i dag haha

På fredag åker jag, ska nog ta lite ledigt från jobbet så jag hinner hem och duscha för jag vägrar sitta på bussen och sedan gå på restaurang utan att ha gjort det! Natta föreslog att vi skulle äta på hennes favvo och vem är jag att säga nej? ;) Sen kommer jag hem på söndagskvällen.

Kommer sakna min Markus en hel del, men ska bli så kul, ser verkligen fram emot det :) Ska snacka en massa och ha kul och kanske gå ut och göra stan på lördagskvällen! Vilken ljuspunkt i den mörka vardagen!

Blir ett superlångt inlägg efter helgen kanske, och med bilder förmodligen! Så nu har ni att längta efter ;) hahaha


xoxo