Öppna ögon

Klockan är mycket och jag borde försöka sova, men jag har inte lust. Vilket är väldigt konstigt för jag är trött.

Jag vill göra så mycket, men all energi som lagts är för mycket. Jag har betalat för mer än jag fått. Jag har så många tankar som snurar runt och gör mig arg och irriterad för jag har redan tänkt allting och sagt det minst två gånger till varje person som vet.

Men nu får det vara nog! Jag orkar inte ta i det, inte ens med tång. Jag litar på er som fått mig att öppna ögonen helt, jag vet nu att ni har rätt, en enda person kan inte ha rätt när så många sagt att det är fel.

Tala om för mig varför jag har så svårt att få sådanhär skit ur mitt huvud. Det har ju runnit ut i sanden, det finns väl inget kvar på den plats där jag en gång fanns?


Det har blivit bättre, jag tror det snart är helt bakom mig. Måtte detta vara dom sista av dessa tankar som blir till ord.

110

Idag simmade jag! Första gången på ett par veckor, dåligt av mig men, men.. Annat har kommit i mellan. Lyckades med att simma 110 längder i alla fall! Jag kunde ha simmat mer men man pallar ju inte när vissa människor inte lärt sig att simma fortare än dom flyter. Men jag var rätt duktig ändå tycker jag. Har kommit in lite i det här med träning och funderar på att utöka med något mer utöver mina promenader, simningen och yogan jag gör då och då.. Får se vad jag känner för haha Måste ju hålla sig i form, för ja Natta jag tror nog visst att jag kan gå upp i vikt! Är ju inte den som gillar att träna, men något mer lätt ska man väl kunna hitta. Kanske.

Veckan har rullat på som vanligt, lite segare kanske. Har inte gjort något speciellt, jobbat. Fick lön igår ju! Asgött :) Jag börjar ju bli rik hörrni, det här med att bo hemma och jobba är fan inte dumt :D Mohahaha

Imorgon är det fredag och det känns så himla bra! Jag och Macke ska käka mumsig mat här hemma och sen åker vi in till Linköping för att se Män som hatar kvinnor. Hoppas den är bra!

Nu ska jag göra negerbollar för det är jag som har fredagsfikat imorgon! :Dxoxo


It's not always everybody else that loses, you do to. Never wondered why so many people leave? Maybe they're not the only ones that need to change.

Dagen hittills

Ännu en härlig måndag har infunnit sig. Det gick skapligt fort på jobbet, trots att det kändes lite åt helvete ändå. Kan inte sätta fingret på varför.

Jag har hunnit med att städa mitt rum plus badrummet på övervåningen sen jag kom hem. Inte supergrundligt nu, men det är rent och fräscht kan jag lova er. Efter städningen blev det dusch och att käka lite sen tog jag mig en promenad runt Skge. Dock blev den inte så lång - fick lite skoskav :/

Fick idag äntligen brev om inträde i a-kassan! Shit vad dom har strulat! Vet inte om jag nämnt det men det har dom. I fredags ringde jag för andra gången och då gapade jag på kvinnan som svarade. Tror det var tack vare det som jag fick som jag ville - fick inträde tidigare än januari. Grejen är den att det är Jennifer på jobbet som tagit tag i det och ringt runt till facket och a-kassan och anteckningen som jag behövde fanns bara på henne, men efter att jag förklarat saken för kvinnan i luren och bestämt förklarat att det som gäller för Jennifer även skulle gälla mig så gick det igenom. Heja mig! Som en liten överraskning fick vi reda på att vi är medlemar från första oktober förra året.. gött! Dock har jag ännu inte fått några inbetalningsavier men det kommer väl snart, en hel hög på en gång, så himla trevligt.

Mycket mer har jag nog inte att berätta för tillfället. Ska sitta här vid burken lite till sen läsa mera :) Måste ju ta mig igenom dom sista böckerna i HPserien så jag kan börja med Om jag kunde drömma, den första boken i Twilightserien. Vet nu att det hittills publicerats fyra böcker i serien och att en femte är under produktion. Ska bli spännande att komma igång med :)

Imorgon ska jag promenera mera! Och funderar på att verkligen ta mig i kragen och fixa till Thaialbumet, måste bli klar med det! Jaja.. nu får det vara bra för idag! Puss på er!


xoxo