Öppna ögon

Klockan är mycket och jag borde försöka sova, men jag har inte lust. Vilket är väldigt konstigt för jag är trött.

Jag vill göra så mycket, men all energi som lagts är för mycket. Jag har betalat för mer än jag fått. Jag har så många tankar som snurar runt och gör mig arg och irriterad för jag har redan tänkt allting och sagt det minst två gånger till varje person som vet.

Men nu får det vara nog! Jag orkar inte ta i det, inte ens med tång. Jag litar på er som fått mig att öppna ögonen helt, jag vet nu att ni har rätt, en enda person kan inte ha rätt när så många sagt att det är fel.

Tala om för mig varför jag har så svårt att få sådanhär skit ur mitt huvud. Det har ju runnit ut i sanden, det finns väl inget kvar på den plats där jag en gång fanns?


Det har blivit bättre, jag tror det snart är helt bakom mig. Måtte detta vara dom sista av dessa tankar som blir till ord.

110

Idag simmade jag! Första gången på ett par veckor, dåligt av mig men, men.. Annat har kommit i mellan. Lyckades med att simma 110 längder i alla fall! Jag kunde ha simmat mer men man pallar ju inte när vissa människor inte lärt sig att simma fortare än dom flyter. Men jag var rätt duktig ändå tycker jag. Har kommit in lite i det här med träning och funderar på att utöka med något mer utöver mina promenader, simningen och yogan jag gör då och då.. Får se vad jag känner för haha Måste ju hålla sig i form, för ja Natta jag tror nog visst att jag kan gå upp i vikt! Är ju inte den som gillar att träna, men något mer lätt ska man väl kunna hitta. Kanske.

Veckan har rullat på som vanligt, lite segare kanske. Har inte gjort något speciellt, jobbat. Fick lön igår ju! Asgött :) Jag börjar ju bli rik hörrni, det här med att bo hemma och jobba är fan inte dumt :D Mohahaha

Imorgon är det fredag och det känns så himla bra! Jag och Macke ska käka mumsig mat här hemma och sen åker vi in till Linköping för att se Män som hatar kvinnor. Hoppas den är bra!

Nu ska jag göra negerbollar för det är jag som har fredagsfikat imorgon! :Dxoxo


It's not always everybody else that loses, you do to. Never wondered why so many people leave? Maybe they're not the only ones that need to change.

Dagen hittills

Ännu en härlig måndag har infunnit sig. Det gick skapligt fort på jobbet, trots att det kändes lite åt helvete ändå. Kan inte sätta fingret på varför.

Jag har hunnit med att städa mitt rum plus badrummet på övervåningen sen jag kom hem. Inte supergrundligt nu, men det är rent och fräscht kan jag lova er. Efter städningen blev det dusch och att käka lite sen tog jag mig en promenad runt Skge. Dock blev den inte så lång - fick lite skoskav :/

Fick idag äntligen brev om inträde i a-kassan! Shit vad dom har strulat! Vet inte om jag nämnt det men det har dom. I fredags ringde jag för andra gången och då gapade jag på kvinnan som svarade. Tror det var tack vare det som jag fick som jag ville - fick inträde tidigare än januari. Grejen är den att det är Jennifer på jobbet som tagit tag i det och ringt runt till facket och a-kassan och anteckningen som jag behövde fanns bara på henne, men efter att jag förklarat saken för kvinnan i luren och bestämt förklarat att det som gäller för Jennifer även skulle gälla mig så gick det igenom. Heja mig! Som en liten överraskning fick vi reda på att vi är medlemar från första oktober förra året.. gött! Dock har jag ännu inte fått några inbetalningsavier men det kommer väl snart, en hel hög på en gång, så himla trevligt.

Mycket mer har jag nog inte att berätta för tillfället. Ska sitta här vid burken lite till sen läsa mera :) Måste ju ta mig igenom dom sista böckerna i HPserien så jag kan börja med Om jag kunde drömma, den första boken i Twilightserien. Vet nu att det hittills publicerats fyra böcker i serien och att en femte är under produktion. Ska bli spännande att komma igång med :)

Imorgon ska jag promenera mera! Och funderar på att verkligen ta mig i kragen och fixa till Thaialbumet, måste bli klar med det! Jaja.. nu får det vara bra för idag! Puss på er!


xoxo

Inte som planerat

Så nästan precis efter jag publicerade inlägget igår skrev jag med Jonna och blev medbjuden till donken tillsammans med henne och Sandra och Britta. Självklart tackade jag ja, och så begav jag mig hastigt till Mjölby och hem till Jonna. Vi satt på donken i ett par timmar och åt och snackade. Sedan åkte vi hem till Jonna igen och sen hamnade vi i parken! haha Vi var där klockan 23 och vi var först! Lite små kul :P Supertrevlig kväll, trots att Sandra gav upp lite för tidigt :P
Hoppas på att det blir någon fest eller utgång snart med tjejerna :)

Jonna och jag var kvar sist och sen skjutsade jag hem henne och begav mig själv hemåt i snövädret. När jag precis kom hem och upp på rummet ringde Macke och ville att jag skulle komma och hämta honom och David så jag packade in mig och det som skulle med och åkte. Plockade upp fyllona och sen åkte vi till Mjölby där jag blev kvar över natten.

Dagen har varit väldigt lugn och skön. Vi har sett färdigt på the Bucket List som vi började se i onsdags eller nåt tror jag och sen såg vi även Mina jag & Irene, två bra filmer. Dessutom har vi tagit en promenad, trots att vi inte riktigt orkade men när vi väl var ute kom vi igång.

Nu sitter vi här i soffan båda två, Two and a half men är på och vi ska väl snart börja göra mat. Blev lite sent allting men, men.. Det går ju ändå.

En annan rolig sak jag gjort idag var att beställa en telefon över internet! Hoppas att den dyker upp så fort som möjligt, den var nämligen slut i lager så fick boka. Runt vecka 10 eller 11 ska den komma. Berättar mer om den då :P mahahah

Nu ska jag mysa lite.


xoxo

Inget jättespännande köp

Lördagskvällen är här och den ska jag spendera för mig själv! Ska läsa och äta choklad, om jag är riktigt duktig gör jag färdigt Thaialbumet ikväll men det räknar jag inte med :P

Har varit i Linköping under dagen. Hela anledningen att jag åkte dit var att jag skulle kolla på telefon, köpte den inte. Alldeles för dyrt! Tar det över nätet istället - billigare! Dock byte jag abonnemangsform, från Telia till vänner till Max 25. Mindre månadskostnad och fria sms, dock högre öppningsavgifter men känns som att jag kommer tjäna på det, ringer ju så sällan. Dessutom tror jag det var fritt till Telia och Halebop och dom flesta jag känner har ju Telia så.. :P Sen köpte jag också alla tre böcker i Twilight-serien! Det var extrapris på dom så slog till (dom skulle inte ingå i rean på Bokia så då köpte jag dom). Annars blev det inget mer därinne. Markus var snäll och bjöd på mat :)

Svängde av till Mobilia på vägen hem. Där gick jag in på Hårvårdsbaren och köpte mig nytt shampoo och balsam. Blev något från Matrix som skulle vara bra. Både shampoo och balsam för 99kr så ska testa och se. Kollade in Fashion Outlet och sedan gick vi in på Grossen och köpte lite bra och ha och efter det åkte vi hem till Markus.

Var hemma hos Macke och fixade lite sen åkte vi och plockade upp David och så skjutsade jag dom till Jocke där dom skulle sitta ett par stycken och dricka öl. Ska skjutsa hem dom senare och så följer jag med Markus hem.

Det är min dag i stora drag för er intresserade! haha

Ska kolla mobil nu och förmodligen köpa, sedan läsa och choklad som sagt!


xoxo