Ett litet klipp

Sitter här på golvet och degar. Har varit och hämtat ett par skor som blivit omklackade och sen kom jag hem hit för att plocka på mig lite grejer och sen ta bilen till Macke. Dock var ju ingen hemma, ingen bil heller. Satte mig framför dumburken där jag är kvar nu. Ska straxt slita mig och åka (pappa kom hem förut).

Tänkte jag skulle skriva lite blogg men jag har inget att berätta kom jag på. Tråkigt.

Om ni inte hört Beyoncé sjuna falskt än så lyssna på klippet här under. Fantastiskt dåligt :)Nehe.. nu är visst alla hemma och klockan är ju nästan 17! Ojoj :P


xoxo

Födelsedag och vardagsdag

Jobbet gick rätt snabbt och lätt idag! :) Kan bero på att jag stod vid septamaskinen (stor maskin på verkstaden, man står själv och grejar och slipper renrumspyjamasen!) i en timme och sen att jag hade massage i 40 minuter. Skönt men kanske inte så effektivt som jag önskade. Nåväl.. Dagen rullade förbi utan några problem.

Efter jobbet fick jag skjuts till brandstationen och gick sedan och lämnade in ett par skor för omklackning och sen gick jag hem. Det var rätt varmt. Blev tyvärr ända träningen för mig idag då datorn inte ville fungera så jag kunde klicka upp mina videos och köra till musik. Så jag sket i det av ren irritation! Hinner inte imorgon heller, lite på onsdag kanske och sen är det ju Valborg och helg. Hinner nog klämma in lite men ÄNDÅ! Ännu mer irriterande är att datorn fungerar felfritt nu, oh vad jag älskar denna sak!  Meen.. livet går vidare ;P

Grattis till Linn som fyller år idag! Hela 20 bast! =)
Och ett hjärtligt vardagsdagsgrattis till er andra! ;)

Jag kan meddela att American Psycho (filmen jag lånade av Jennifer på jobbet) var URdålig. Asskum och hade inte alls ett bra slut som Monica påstod. Skräp. Däremot såg jag och Markus Die Welle, en mycket bra film! Minns att vi fick se den engelska versionen av den filmen på högstadiet, handlar om en lärare som ska visa eleverna att en diktatur liknande Tredje Riket kan uppstå igen men det går lite överstyr. Som sagt; mycket bra! Slänger in länkar till handligen i filmerna och även dom filmer jag tipsade om i ett annat inlägg!

Klicka på filmtiteln för att komma till filmens infosida på the Internet Movie Database (skitbra sida!):

Bra filmer:
Die Welle
the Boat That Rocked
17 Again
Changeling
Eagle Eye

Dåliga filmer:
American Psycho
Monster VS Aliens


Nu ska jag äta för jag är skapligt hungrig! Ska läsa mer i Om jag kunde drömma också, den är snart slut så jag är glad att jag köpte dom två efterförljande böckerna samtidigt! haha Efter det ska jag pyssla lite :) Dock inte med designen :/ vet inte hur jag vill ha den så ser inte ut att bli en ny än på ett tag, en massa annat som ska göras också. Dessutom är det ju fint väder så vill sitta inne så lite som möjligt ;)


xoxo

Fotorunda med syster

Blev ju aldrig någon fotorunda förra helgen så den tog jag idag. Hade tänkt igår, men jag lagade ju mat igår (gick bra!). Kom ut senare än jag tänkt men blev bra ändå. Josefin följde med. Visar två bilder, båda redigerade, för jag orkar inte lägga in mer här nu. Ska ju sova, jobbar imorgon ju!


Plask efter att Josse kastade en sten :)


Josse i motljus :)