Ett litet klipp

Sitter här på golvet och degar. Har varit och hämtat ett par skor som blivit omklackade och sen kom jag hem hit för att plocka på mig lite grejer och sen ta bilen till Macke. Dock var ju ingen hemma, ingen bil heller. Satte mig framför dumburken där jag är kvar nu. Ska straxt slita mig och åka (pappa kom hem förut).

Tänkte jag skulle skriva lite blogg men jag har inget att berätta kom jag på. Tråkigt.

Om ni inte hört Beyoncé sjuna falskt än så lyssna på klippet här under. Fantastiskt dåligt :)Nehe.. nu är visst alla hemma och klockan är ju nästan 17! Ojoj :P


xoxo

Födelsedag och vardagsdag

Jobbet gick rätt snabbt och lätt idag! :) Kan bero på att jag stod vid septamaskinen (stor maskin på verkstaden, man står själv och grejar och slipper renrumspyjamasen!) i en timme och sen att jag hade massage i 40 minuter. Skönt men kanske inte så effektivt som jag önskade. Nåväl.. Dagen rullade förbi utan några problem.

Efter jobbet fick jag skjuts till brandstationen och gick sedan och lämnade in ett par skor för omklackning och sen gick jag hem. Det var rätt varmt. Blev tyvärr ända träningen för mig idag då datorn inte ville fungera så jag kunde klicka upp mina videos och köra till musik. Så jag sket i det av ren irritation! Hinner inte imorgon heller, lite på onsdag kanske och sen är det ju Valborg och helg. Hinner nog klämma in lite men ÄNDÅ! Ännu mer irriterande är att datorn fungerar felfritt nu, oh vad jag älskar denna sak!  Meen.. livet går vidare ;P

Grattis till Linn som fyller år idag! Hela 20 bast! =)
Och ett hjärtligt vardagsdagsgrattis till er andra! ;)

Jag kan meddela att American Psycho (filmen jag lånade av Jennifer på jobbet) var URdålig. Asskum och hade inte alls ett bra slut som Monica påstod. Skräp. Däremot såg jag och Markus Die Welle, en mycket bra film! Minns att vi fick se den engelska versionen av den filmen på högstadiet, handlar om en lärare som ska visa eleverna att en diktatur liknande Tredje Riket kan uppstå igen men det går lite överstyr. Som sagt; mycket bra! Slänger in länkar till handligen i filmerna och även dom filmer jag tipsade om i ett annat inlägg!

Klicka på filmtiteln för att komma till filmens infosida på the Internet Movie Database (skitbra sida!):

Bra filmer:
Die Welle
the Boat That Rocked
17 Again
Changeling
Eagle Eye

Dåliga filmer:
American Psycho
Monster VS Aliens


Nu ska jag äta för jag är skapligt hungrig! Ska läsa mer i Om jag kunde drömma också, den är snart slut så jag är glad att jag köpte dom två efterförljande böckerna samtidigt! haha Efter det ska jag pyssla lite :) Dock inte med designen :/ vet inte hur jag vill ha den så ser inte ut att bli en ny än på ett tag, en massa annat som ska göras också. Dessutom är det ju fint väder så vill sitta inne så lite som möjligt ;)


xoxo

Fotorunda med syster

Blev ju aldrig någon fotorunda förra helgen så den tog jag idag. Hade tänkt igår, men jag lagade ju mat igår (gick bra!). Kom ut senare än jag tänkt men blev bra ändå. Josefin följde med. Visar två bilder, båda redigerade, för jag orkar inte lägga in mer här nu. Ska ju sova, jobbar imorgon ju!


Plask efter att Josse kastade en sten :)


Josse i motljus :)

Filmer och soppa

Bra filmer:
the Boat That Rocked
17 Again
Changeling
Eagle Eye


Dålig film:
Monster VS Aliens

Dessa är filmer jag sett nyligen. Tips från mig alltså, se dom bra, undvik den dåliga! Simple as that! ;)

Annars har jag inte gjort mycket sen jag skrev sist. Harry Potter och Dödsrelikerna är slut vilket innebär att hela serien är det, sketa bra böcker folket! Dom bästa, bara så ni vet.
Vet att jag skrev att jag skulle läsa The Tales of Beedle the Bard, en sagobok som nämns i HP&DR, dock är den ju skriven på gamaldags engelska och det gjorde, plus mitt sug, att jag struntade i den efter att ha läst en saga och började i stället med Om jag kunde drömma! Jag gillar boken, men att ha sett filmen innan förstör en del, synd. Men den ska läsas, om dom efterföljande! :)

Ska straxt ner och laga käk! Pannkakor och Minestronesoppa! Får se hur det går, pannkakorna lär bli bra för det kan jag, men soppan är första gången. Ska ha pannkakorna till lunch imorgon och soppan på lördag då jag ska jobba.

Snart är det Valborg och också 1 maj. Valborg ska jag spendera med Markus, vi grillar här hemma och sen går vi runt i skge, lungt med andra ord :) Mys.
1 maj ska jag och Adam se Wolverine! Som jag ser fram emot det, ni kan inte fatta! haha Sen efter bion ska vi till Linn och fira henne :) Vilket innebär att jag måste köpa en present! Uh, svårt!

Ne, nu ska jag ner och bättra på mina cooking skills (vilka är bedrövliga, så kan ju behövas!). Talar om, om bion är bra (lär den ju vara!), dessutom har jag lånat en film av Jennifer på jobbet som jag ska se också, ni får veta om den också.

Nu: önska mig lycka till!


xoxo

Två kvällar i rad

Filmen igår var bra! Gillar ni brittisk humor kan jag verkligen rekomendera er att se the Boat that Rocked! Det kan jag göra i vilket fall förresten, den var bra, inte helt brittisk humor utan bara.. öh, "vanlig humor" låter töntigt att säga, vad jag menar är att jag tror ni skulle uppskatta den ändå :)

Helgen som förut var blank är nu full.. Av Markus :) hihi Blir en helhelg med honom för jag har inte orkat höra av mig till någon och ingen har orkat höra av sig till mig :P Hade dock tänkt prata med Jonna, för att ge henne lite bilder och prata om i fall vi ska iväg på en shoppingtur eller inte.. Och med Linn, i fall vi skulle ta och göra ett nytt försök med maratonet och fråga vad hon önskar sig ;) Men får ta det i veckan känner jag.. :)

Idag har vi läst, både jag och Markus. Skönt att kunna göra det ihop, vara med varandra fast i varsinn värld liksom :) Vi försökte ligga ute i förmiddags men det var för kallt tyvärr.. Kanske hade funkat mot eftermiddagen, det blåste inte lika mycket när vi gick hem från ICA. Men vi satte igång med käket inte långt efter vi var hemma igen, taco blev det. Gottgott. Fick ett infall så för en stund sen köpte vi biljetter till 17 Again :P Bio ikväll igen alltså! haha Härligt!

Hoppas ni har en göddig helg :) Det har vi ;)


xoxo