Fula, mycket fula ord

Är fruktansvärt irriterad för tillfället. Skulle kännas mycket bra att få slå sönder något men det finns tyvärr inget att slå sönder så har andats lugnt och suttit still och försökt tänkt ut en lösning på mitt problem. Tyvärr finns det ingen lösning på mitt problem som jag kan komma på. Och tyvärr är jag fortfarande irriterad. Inte lika grovt dock och det är väl tur det..

Mitt problem för er som orkar läsa, och även om ni inte gör det så bryr jag mig inte för här får jag skriva vad jag vill, är den där #¤%&@£$routern! Det går utmärkt att koppla upp sig till den nu (gick först inte men det lyckades jag lösa, grattis till mig) men inte fan kan den koppla upp sig till internet! Nej gud nej, det var visst alldeles för jobbigt för den stackars lådan som faktiskt har en "livs"mening - att låta mig kunna surfa trådlöst!! MUPP! Jag orkar inte längre försöka. Macke får fan komma hit och visa sig duktig för jag har tydligen glömt någon detalj han visade mig. Suck.

Men nu ska vi försöka släppa det.. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10..

Helgen var lugn. Jätteskönt :)

Fredagen hände ju inte mycket på.. Slapp med trådlöst internet (!) wow va ballt och härligt. Hos Macke. Mm just. Han kom hem rätt skapligt rund under fötterna haha Det var lite småroligt måste jag säga .. hehe :D

På lördagen var vi hos hans päron. Gick mycket bra tycker jag allt, väldigt trevligt. Det bjöds på tårta som jag faktiskt åt av och tyckte var god! Jag som egentligen inte gillar tårtor.. men det gick som sagt :) Kändes bra.

På söndagen gjorde vi det vi gör oftast - slappade. Fast inte överdrivet mycket, tog oss faktiskt in till Tornby. Blev inte mycket shopping dock men det var skönt att komma iväg lite ändå :) Köpte en kalender, det var det enda. Macke köpte dock en kavaj och en skjorta, mycket tjusigt ;) Sen åkte vi hem och åt pannkakor! hehe Sen var det slut på den dagen..

Idag var det jobb och där händer det ju inte mycket intressant så.. Inget mer att skriva om nu. Ska hoppa in i duschen och skölja bort den irritation som finns kvar. Hoppas det hjälper. Sen ska jag inte bry mig om routern och kanske se GG, får se, får se..


xoxo

Konsert nr 2?

Är hemma hos min babe nu och gör inget alls :) Skönt att vara här ensam efter en veckas arbete! Han är i väg på poker och när han kommer hem vet jag inte. Trivs ändå!

Imorse när jag läste tidningen på jobbet såg jag en liten notis om att Danko Jones ska spela i Sverige. Jag blev jävligt sugen! I tidningen stod det att dom spelar i Sthlm, Gbg och Malmö men kollade lite och verkar som att dom kommer spela i Jönköping! Jag är sjukt sugen på att gå och det var Rasmus också, så det blir nog att köpa biljetter inom en snar framtid :) Dock är inte konserten förens i mars, men ändå :) Klart värt att vänta på!

Har som sagt inte gjort mycket och kvällen lär fortsätta i samma stil. Går en spansk film på TVn här (kollar på 7an av någon anledning :S :P) men jag tror att jag sett den för ett par år sedan.. Blir nog att trycka på mute och se Gossip Girl i stället :) Och vänta på min babe!<3

En flötig mobil, men med fin bakgrundsbild dock <3


xoxo

Lill lördag

Var ett tagsen man var här inne på bloggen kom jag på :P Jobbar ju heltid och så, så har inte blivit mycket dator alls på sista tiden.

Tog mig lite tid nu, jag som sagt att jag ska ut och gå och leka med kameran. Dock kunde inte Josse hänga med nu för Madde kommer snart och ska färga hennes hår och jag är inte jättepepp på att gå själv men kanske tvingar mig ut om en stund. Vill ju leka mer med kameran! :P

Skulle behöva komma ut och röra på mig, har blivit alldeles för mycket flöt dom sista helgerna.. Vi är för lata jag och Markus :P haha
Kan ju inte simma heller, plockade nämligen bort två leverfläckar igår och har sytt. Känns inte allt för bra att hoppa ner i en basäng då.. Så promenad tänkte jag men det blev lite sådär med det som sagt.

Måtse käka något med märker jag, hungrig!

Annars har inget speciellt hänt. Det rullar på. Det rullar på så bra att jag glömt att jag borde leta nytt jobb! Är ju bara visstidsanställd.. AJA! Det löser sig ;)

Allt är faktiskt topp! Mår bra och tycker att livet rör på sig :)
Markus är helt fantastiskt underbar och jag är så glad att han vill vara med mig! <3

Nu blire något kääääääääääk. Gröt kanske. Mums vilken idé! :)

xoxo