Första advent

Det gick bra att ta sig ut till Böttestad igår! Höll på att missa infarten men kände på mig att jag skulle svänga när jag passerade den och lyckades svänga in på en parkeringficka eller vad det var som fanns precis efter :) Hade tur att det inte var några ute och åkte heller så jag kunde vända bilen i lugn och ro :P hehe

Jättefint har dom det, Jennifer och Fredrik! Allt var inte riktigt färdigt men snart så. Kissekatterna var jättesöta! Den namnlösa var lite blyg och rädd av sig men det gick bra ändå, den var med mer och mer sen :)

Vi roade oss med att se See No Evil, skaplig skräckis eller vad man ska kalla det :P hehe Och efter det lättade vi upp med Jack Frost ^^ Självklart var det en hel del prat också.. och godis :D Härlig kväll!

Vid 20 i elva ungefär begav jag mig mot Mjölet för att hämta mor, far och deras vänner. Fick stå och vänta ett tag vid stationen men det gjorde inte mycket..

Sen krånglade Josefin till det och betedde sig som en riktigt satmara. Slutade med att jag och Macke fick åka till Strålsnäs för att hämta henne och släppa henne hemma... Hrmm..

Kom tillslut hem till Macke och fick sova! Skönt vare..

Fram tills nu har vi inte gjort så mycket.. Blev dusch och frukost och sen för ett tag sen åkte han till sina päron för att byta däck på bilen. Jag är kvar här hos honom, ska roa mig med att teckna lite :) Har upptäckt hur extra kul det är att teckna med olika hårdhet på pennor :) Köpte ju mig ett pack blyertspennor för ett tag sen. Jättehärliga! Jaja..

Nu ska jag inte sitta här mer.. Teckna nu, lite TV och sen får vi se vad som händer :)

Ja, första advent är det ju idag också! Helt otroligt vad fort tiden går! Mysigt att julen är på intåg. Sen har Anders visst ingen snö ser jag så då får väl julen det hoppas jag :) Får väl sjunga lite och hoppas det funkar som det gjorde när vi gick på Lindblad :P Vi sjöng och oj vad det kom snö :)
Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra...


xoxo

Böttestad

Jaa ni, detta ska bli intressant! Idag är det ju som bekant lördag och jag ska hälsa på Jennifer, som jag jobbar med. Hon och hennes kille har köpt hus och jag ska ta mig dit och se hur det blivit nu när dom gjort i ordning det och se lite film och ha trevligt :) Grejen är bara den att hon bor i Böttestad tror jag det heter. Det ligger mellan Skge och Mantorp och jag ska hitta dit.. själv! Haha men det ska väl gå :) Har ju hennes nummer om det skulle krångla till sig. Kul ska det bli i varje fall!

Mamma och pappa är iväg med två andra i Köpenhamn, så jag och Josse har haft Bubben-ansvar idag. Det har gått bra. Har inte hänt mycket, efter jag var iväg med dom till Mjölby och tåget tog jag och Bubb en jättelång sväng och var hemma till 9. Sen sov jag, haha. Har inte sovit igen mig riktigt kände jag och det var så jäkla gött! Sen för ett tag sen gjorde jag och Josse käk och såg första avsnittet av 90210 :P hehe Det var väl okej.. Får se om jag ser något mer av det :P

Jaoo.. Vid halv 7 ska jag vara hos Jennifer och vi ska se Jack Frost förmodligen och kanske något mer eller något annat och sen vet jag inte mer än att jag ska gå husesyn och hälsa på kissarna :) Blir väl att åka efter 6.. cirkus en halvtimme kvar att roa sig på alltså.. hm.. Får se vad jag gör.. inget antagligen :P Göttast så haha Kanske blir en podcast hm.. :P

Min kväll slutar hos Markus efter jag hämtat päronen och dom andra två :) Mysmys. Vad morgondagen har att erbjuda får vi se.. En ordentlig promenad hoppas jag :)


xoxo

Twilight

Igår blev det så att jag och Macke åkte på bio! Lite annorlunda känsla att åka en söndag.. men det var precis lika mys som annars :)

Vi såg Twilight och oh shit vilken bra film! Den var super alltså! Se den hörrni :) Inte alltför mycket om vampyrer utan mer åt en (detta kommer låta töntigt meeen) kärlekshistoria.. Drama och spänning och dessutom var den lite smårolig i mellan åt. Låter kanske inte så bra men det var den! SE! :P haha


xoxo