Klar!

Åkte in till skolan idag, även fast det var studiedag - hör och häpna! Anledningen var enkel: vi hade beslutat att göra klart årsredovisningen för vårat UF-företag och våran projektrapport. Sagt och gjort.

Klockan 9, egentligen lite efter 9 för jag blev sen, satte man foten i skolbyggnaden. Satte igång direkt med årsredovisingen och efter den projektrapporten då förstås. Jobbigt var det men nu är det färdigt! :) Kom hem typ halv 5 kanske.. så det gick åt en del tid men måste man så måste man.

Nästa vecka ska allt vara inlämnat för den 2 juni sätts betygen. Årsredovisningen ska skickas senast fredag så därför tyckte vi att vi lika gärna kunde köra på idag är vi inte hade något annat.
Tydligen tyckte inte alla detta var en bra idé, men det är hennes problem. Synd att man inte kan få reda ut vad som hänt.. :( Så önödigt...


Nu känns det väldigt bra i varje fall :) Inget att göra, vilket innebär att jag är ledig hela förmiddagen imorgon! Ska passa på att jobba på coop i Mjölby då, känna på lite innan sommaren. 9 till halv 1 sen är det religion vid kvart i sen hem och käka, tandläkaren (cpskitjagblirsåirriteradinkompetentajävlar) och sen yoga tror jag. Kanske även slänger in en solning, får se!

Är rätt trött så ska sussa nu.. sov tyvärr lite på soffan förrut men hoppas jag kan somna nu i vilket fall. Känner mig sovtrött. Ah well!


xoxo
#1 - Ann

haha ja vet lite roligt!