Måndagsklubben

Fick höra av Ann härromdagen att det är premiär för Måndagsklubben den 9 juni. "Hurra!" Tänkte jag, snart är det dags :D

Själv kan jag inte gå på just premiären då min mösspåtagning sker den dagen, men fler måndagar kommer ju :)

Men nyss besökte jag hemsidan och ser till min förvåning att det är 20 årsgräns! WHAT?!? Förra året var det 18 och nu är det plötsligt 20?

Me confused.

Klar!

Åkte in till skolan idag, även fast det var studiedag - hör och häpna! Anledningen var enkel: vi hade beslutat att göra klart årsredovisningen för vårat UF-företag och våran projektrapport. Sagt och gjort.

Klockan 9, egentligen lite efter 9 för jag blev sen, satte man foten i skolbyggnaden. Satte igång direkt med årsredovisingen och efter den projektrapporten då förstås. Jobbigt var det men nu är det färdigt! :) Kom hem typ halv 5 kanske.. så det gick åt en del tid men måste man så måste man.

Nästa vecka ska allt vara inlämnat för den 2 juni sätts betygen. Årsredovisningen ska skickas senast fredag så därför tyckte vi att vi lika gärna kunde köra på idag är vi inte hade något annat.
Tydligen tyckte inte alla detta var en bra idé, men det är hennes problem. Synd att man inte kan få reda ut vad som hänt.. :( Så önödigt...


Nu känns det väldigt bra i varje fall :) Inget att göra, vilket innebär att jag är ledig hela förmiddagen imorgon! Ska passa på att jobba på coop i Mjölby då, känna på lite innan sommaren. 9 till halv 1 sen är det religion vid kvart i sen hem och käka, tandläkaren (cpskitjagblirsåirriteradinkompetentajävlar) och sen yoga tror jag. Kanske även slänger in en solning, får se!

Är rätt trött så ska sussa nu.. sov tyvärr lite på soffan förrut men hoppas jag kan somna nu i vilket fall. Känner mig sovtrött. Ah well!


xoxo

Solitär

Det är okej att vara arg, så länge man tar reda på varför och ser till att göra något åt det tycker buddhismen. Låter bra tycker jag.

Försöker ändra mig, försöker vara en bättre människa. Svårt ibland. Jag försöker vara så ärlig jag kan, försöker låta bli att snacka skit, försöker låta bli att lägga energi på fel saker osv.

Försöker.
Fast ibland glömmer jag det.

Men, men.. livet rullar på.

Eurovision ikväll. Suger alltid men kolla på det måste man ju typ i alla fall :P haha Ska till Ann&Jocke som flyttat nu :) Ska bli kul att se stället med tapeter  och möbler haha :P Åker om någon timme eller så tror jag.. Ska greja med håret lite kanske.. annars blir det ganska slappt faktiskt, skönast så ^^

Pillar med solitär ibland, svårt som attans. Men ger mig flashbacks till Pettson spelet med potäterna ^^ haha Ouhepp! Oh.. xD


xoxo

Balen 17/5

Så i lördags var det alltså bal :)

Vaknade tidigt, innan 7, lyckades dock somna om en liten stund. Men sen var det bara att ta sig upp käk frulle och göra sig i ordning lite innan frissan! Min kusse kunde ju inte fixa mitt hår men tur som man har hade Hannaen tid på salongen. Jättefint blev det och det höll sig jättebra! Helt otroligt med tanke på vilka problem jag brukar ha med att få en frisyr att hålla :) Supernöjd!

Sen var det hem och sminka sig äta och ta på sig klänningen. Oh herregud vilket problem! Kändes som jag skulle tappa klänningen hela tiden och mamma grejade. Den höll sig upp skapligt ändå sen faktiskt :P Lite av min inte så sexiga bh syndes dock, men jag hade nog inte satt den så bra :P hehe

Kom i väg lite sent. Men väl i Mjölby var inte Natta klar heller, men det spelade ingen roll för ingen hade kommit i väg ändå från Folketspark när vi kom dit.

Åkte limo! Kände oss asballa ;) En stor vit sak, faktiskt så stor som man får ha. Vi maxade alltså ;)

Väl i Slottsparken frös vi arslet av oss efter ett tag. Blev fotograferade och snackade med bekanta och familjen och så.. trevligt men kallt.

Gick sedan in på slottet på rad. hehe

Fotografering sen. Var mycket väntetid och alla fick inte vara inne, inte heller dom som blivit fotade vilket var AStaskigt då det var kallt som fan som redan nämnt. Fick problem med halsen på kvällen...fu.

Fick välkomstdrink och snittar lite sent och maten ännu senare så jag blev rätt sur (hungrig Johanna = lättretad Johanna) Men den kom ju tillslut. Gott faktiskt!

Sen var det vals som inte gick något vidare :P Tyckte inte alls att det passade till det vi lärt oss jag och Adam men en liten sväng blev det. Liten hehe. Men vi dansade av oss rätt bra på träningarna :P haha

Efter valsen var det DJ så vi skakade rumpa för att avända Nattas uttryck ;)

Kul vare i vilket fall ^^

Lite skit hände men annars så.. hihi ^^

Minnesvärd kväll :)


Hoppas korten blev bra också, men det får man ju inte se förens efter studenten tror jag.. men dit är det ju inte långt till ;)

Bal!

Har varit och satt upp håret och sminkad är jag också. Väntar på att maten ska bli klar sen är det bara att sätta på sig klänningen :)

Lite nervös är jag ska jag erkänna, vet inte varför men.. hehe

Ska bli roligt detta! Får lägga upp lite bilder och skriva om det imorgon. Om jag hinner, har en del skolarbeten som ska göras klart också.. aja :) Kan nog avvara lite tid till det ;)

Nehee.. om man skulle förbereda sig lite mer då :P


xoxo