Måndagsklubben

Fick höra av Ann härromdagen att det är premiär för Måndagsklubben den 9 juni. "Hurra!" Tänkte jag, snart är det dags :D

Själv kan jag inte gå på just premiären då min mösspåtagning sker den dagen, men fler måndagar kommer ju :)

Men nyss besökte jag hemsidan och ser till min förvåning att det är 20 årsgräns! WHAT?!? Förra året var det 18 och nu är det plötsligt 20?

Me confused.

Klar!

Åkte in till skolan idag, även fast det var studiedag - hör och häpna! Anledningen var enkel: vi hade beslutat att göra klart årsredovisningen för vårat UF-företag och våran projektrapport. Sagt och gjort.

Klockan 9, egentligen lite efter 9 för jag blev sen, satte man foten i skolbyggnaden. Satte igång direkt med årsredovisingen och efter den projektrapporten då förstås. Jobbigt var det men nu är det färdigt! :) Kom hem typ halv 5 kanske.. så det gick åt en del tid men måste man så måste man.

Nästa vecka ska allt vara inlämnat för den 2 juni sätts betygen. Årsredovisningen ska skickas senast fredag så därför tyckte vi att vi lika gärna kunde köra på idag är vi inte hade något annat.
Tydligen tyckte inte alla detta var en bra idé, men det är hennes problem. Synd att man inte kan få reda ut vad som hänt.. :( Så önödigt...


Nu känns det väldigt bra i varje fall :) Inget att göra, vilket innebär att jag är ledig hela förmiddagen imorgon! Ska passa på att jobba på coop i Mjölby då, känna på lite innan sommaren. 9 till halv 1 sen är det religion vid kvart i sen hem och käka, tandläkaren (cpskitjagblirsåirriteradinkompetentajävlar) och sen yoga tror jag. Kanske även slänger in en solning, får se!

Är rätt trött så ska sussa nu.. sov tyvärr lite på soffan förrut men hoppas jag kan somna nu i vilket fall. Känner mig sovtrött. Ah well!


xoxo

Solitär

Det är okej att vara arg, så länge man tar reda på varför och ser till att göra något åt det tycker buddhismen. Låter bra tycker jag.

Försöker ändra mig, försöker vara en bättre människa. Svårt ibland. Jag försöker vara så ärlig jag kan, försöker låta bli att snacka skit, försöker låta bli att lägga energi på fel saker osv.

Försöker.
Fast ibland glömmer jag det.

Men, men.. livet rullar på.

Eurovision ikväll. Suger alltid men kolla på det måste man ju typ i alla fall :P haha Ska till Ann&Jocke som flyttat nu :) Ska bli kul att se stället med tapeter  och möbler haha :P Åker om någon timme eller så tror jag.. Ska greja med håret lite kanske.. annars blir det ganska slappt faktiskt, skönast så ^^

Pillar med solitär ibland, svårt som attans. Men ger mig flashbacks till Pettson spelet med potäterna ^^ haha Ouhepp! Oh.. xD


xoxo