Nitton

Har just nu lite paus i min O.C.tittning så att säga. Säsong 4 för er som är intresserade. Såg den aldrig på TV, tyckte det blev så over-do-it när Marissa dog.. Dom kunde ju kommit på ett bättre slut.. jaja. Ska se om den är något att ha.. kunde inte låta bli. I'm such a nerd.
Korta serier ska det vara! Like Dark Agel och Dexter. Jag hoppas verkligen att det bara är två säsonger av Dexter, blir to much annars!

AJA!

Har inget intressant att berätta, har inte hänt så mycket.
Fick våra kläder till UF, helt okej faktiskt :)
Emmelie och Hampus kom förbi i lördags tror jag det var. Fick kexcoklad och en lott. Vann faktiskt 60 spänn! Haha
Har träffat Dominique också (mitt kusinbarn), supersöt alltså! Så grattis till Annelie och Pascale, lyckliga föräldrar :P
Träffat lite annan släkt också hemma hos Lena, en kusse. Superfint hus alltså! (Söta kusinbarn där också, ja, alla mina kusinbarn är urulliga :) Fasen alltså ^^)

Har varit mest slappt så måste skärpa mig snart, har lite school work att ta tag i.. hm. Super boring men, men..

För övrigt har jag nördat framför TVn ovanligt mycket på senaste tiden och glott på gamla flmer. Har ni inte sett Casanova och The Girl Next Door så GÖR DET! Haha Dessutom borde ni se Juno, Supersugen och Good Luck Chuck också! Hehe Fina filmer :D

Nehe, ska hitta något att tugga på för det känns som magen behöver det. Dessutom råkade jag dra ur batterisladden till datorn när jag flyttade på min nya saccosäck så den måste i också!


xoxo

Säg Grattis! Det är min dag idag!
26 mars!

Beslutsångest

Blev ingen sovmorgon idag, och med sovmorgon menar jag sova tills jag vaknar. Men fick ju sova ganska länge ändå.
Skulle nämligen upp för att kolla tapeter och golv och så till badrummet här uppe :) Vi har gjort om det som ligger på nedervåningen och nu är det dags för det här uppe. Hade jag verkligen inte räknat med för päronen har snackat om att deras sovrum skulle komma först men icke :D haha
Så vi drog ner till färgaffären, vet i tusan vad det heter men, men.. Kollade i pärmarna som fanns, dåligt utbud men bor man i en ministad så gör man. Svårt att välja, allt är ty upp till mig och Josse också i och med att det är vi som använder det här badrummet mest. Hittade ett snyggt golv i all fall som vi båda gillade, ser ut som trä, tuffigt. Men sen var det tapeter! Och det får jag typ bestämma själv för Josse brydde sig inte, hon var med på grått men sen får jag välja vilken :S Svårt som fan. Men vi tog med pärmarna hem och så ska vi ner på måndag och säga vad vi vill ha. Så tänkte kolla lite mer på det senare..
Får se när vi ska välja inredning.. och om vi ska ha dusch eller badkar :P haha Vilket tjafs det var om det imorse alltså haha Men det löser sig väl :) Pappa brukar inte vara omöjlig även om det verkar som så först :P haha Jaja.. vi vet inte riktigt vad vi vill ha ändå så only the future can tell lixom..

Efter det lilla besöket lämnade vi stan. Mamma i gnisslaren for själv ut till Grossen och vi tre andra styrde kosan mot Linköping. Josse skule ha shit till fotbollen, ja hör och häpna! Josse har börjat träna fotboll! Igen.. Fast denna gången i Vadstena av alla ställen.. jaja. Så hon skulle ju ha skor och shorts och jag vet inte allt. For runt där ute på Tornby hehe Jag köpte mig två par fotbollsstrympor för jag bara gillar det :P heheAnnars har det inte hänt mycket mer idag. Och jag vet inte alls vad som händer ikväll.. MF i alla fall :P hehe


xoxo

P.S.
Rossar lämnade en kommentar och berättade att P.S. står för post scriptum, alltså latin och betyder efter det skrivna. Thank you!
Och enligt Wikipedia står D.S., som man ibland skriver efter ett P.S., för deinde scriptum vilket betyder ungefär densamme och ersätter en ny underskrift.