Shopping !

Dagen har spenderats tillsammans med Josefin i Linköping :)

Vi var inne i stan och gick runt. Vi hade inga direkta planer på vad vi skulle köpa men hittade en del ändå. Josse hade bestämt sig för ett par svarta jeans och det fixade vi först inne på Bully. Jag köpte en tröja där som Josse bara garvar åt och kallar "Munktröjan" för den påminner henne om munkar (ni vet sådana i kloster :P). Provade en annan konstig men den var för konstig, hade ett hål på vänster sida som gick över ryggen, skum som fan hehe

Vandrade vidare och garvade åt allt möjligt :P Flummig dag som det brukar bli när vi gör något ihop :D haha

Förutom tröjan köpte på Bully blev det tre tröjor till, en halskedja, ett par jeans shorts och ett par Converse :)

Efter Linköping blev det ett stopp på CG där vi inhandlade hårspray och chips :P

Sitter här nu och funderar på vad jag ska ta mig för.. Är inte säker på om jag vill göra något eller inte. Men det kommer jag väl på haha :P


xoxo

Work has begun !

Första jobbdagen idag! Blev några timmar på Coop i Mjölby, fick äntligen schemat också så nu vet jag när jag jobbar :) Ska bara få för dom sista veckorna här i Skänninge med sen har jag bra koll på läget. Känns bra :) Inte mycket timmar men det är ob så pengar blir det, weei! hehe :P

Denna veckan är lugn, jobbade i dag, imorgon blir det lång dag här i skge, 10-21:15, och sen jobbar jag torsdag också, 8-17, sen är jag ledig några dagar. Känns bra att göra något, spendera tiden.

Efter denna veckan har jag två fulla veckor men sen blir det lugnare. Får se hur mycket dom ringer in mig också, och om jag ska iväg med Möllers någonstans. Faktiskt blir det Möllers nästa lördag, i gbg, ingen aning om vad det är eller vilka jag jobbar med men det blir nog bra. Pengar behövs alltid :)

Har träffat Jennifer en stund idag också :) Trevligt att ses, även om det inte var någon längre stund. Sa att vi skulle ses någon mer dag i veckan om chansen kommer :)

Annars blev det inte mer idag, somnade självklart på soffan så kommer troligtvis ha svårt att somna nu. Typiskt mig!

Sett lite Svampbob och nyss John Tucker Must Die med sis :P haha

Har smällt i mig godis också, bad bad. Josse lurade iväg mig för hon ville ha och svag som jag är kunde jag inte motstå. Nevers, har inte käkat godis på ett tag, bara popcorn, så tyckte det var lugnt ändå..

Nu är det inte mycket mer än att gå och lägga sig så man orkar upp imorgon :P haha Lite sovmorgon får jag ändå, men faktiskt är det skönt att komma upp lite tidigt, blir piggare då på något sätt. Annars beror det på att jag sovit så mycket på sista tiden :P haha


xoxo

Svampbob

Senaste dagarna har varit rätt sega. Nej, väldigt sega. Jag har inte gjort något, haft lata TVdagar kryddade med lite depp.

Vädret har inte hjälpt. Synd att det varit så dåligt, hade hoppats på lite bad men icke.

Har inte varit så intresserad av något alls. Mer än Reaper :D haha Fin serie det där hehe

Måndagsklubben idag men inte för min del. Känner inte för det, plus att jag ska jobba imorgon :) Äntligen dags att tjäna lite cash! Skönt att komma ur huset också :P Har inte orkat höra av mig till någon så har fått luft endast på hundpromenaderna, och dom har varit få. Illa. haha :P

Just nu är det Svampbob som gäller, haha. Härlig filur det! Är inte överseriös i mitt tittande dock.. Har redan sett dom avsnitten som varit. Men Josse tittar.
Men fan vilken humor det är i det där programmet haha :P Sjuk.

"Sjögräs - 50% sjö, 50% gräs"

Nae, funderar på glass. Och mer koncentrerat tittande på Svampbob och hans polers :)


xoxo

Midsommar

Idag är det en sådan där överskattad dag. Ändå är det inte många som orkat engagera sig och komma på något att göra.

I och med att jag har så taskig attityd och är en allmänt dålig människa blev mina planer för kvällen inställd. Nej jag känner ingen större sorg då jag helst inte umgås med människor som tycker så om mig.

Mina reservplaner blev också inställda, tror det berodde på sjukdom.

Så mina första reservplaner gäller: hundvakt, chaffis, film, gottgott och ensamen i huset! ^^ Inte helt fel alls.

Kunde varit kattvakt också men den idén kom försent från en av ägarna. Tyvärr. Hade varit super att träffa MajBjörn eller vad den nu heter den lilla söta ragdollen :) Men jag och Bubben kommer ha det mys i varje fall!

Ska luska ut vad för filmer jag vill se, men först och främst ska jag se om det är dax att vara chaffis igen!

Glad midsommar !


xoxo