Kom du på det nu?!

För tillfället har jag lunch. På några timmar. Idag jobbar jag nämligen dubbel pass; har jobbat här i skge några timmar och klockan 17 ska jag till Mjölby och stänger där. Alltså har jag typ lunch nu.

Är lite trött, kan beror på att min dygnsrytm stördes en aning när Adam var här i tisdags. Vi käkade, glodde på film och snackade. Länge. Fast det kändes inte så länge som det egentligen var. Haha. Han åkte hem 2 över 5. På morgonen =)

Så är lite trött, blev lite fel där men jag orkar nog dagen ändå :)

Imorgon är det fredag och bio som gäller! Ska se Arkiv X - I Want to Believe :D Niiiiiiiiice. MItt sällskap är mor och far. Ser jag fram emot och det lär hålla mitt humör uppe :)

Augusti är på väg och snart kommer min lön också, visserligen ett par dagar till den 15onde men inte långt nu :) Dock hinner vi med lite annat innan. Adam och jag skulle glo film igen någon dag, han har en del jag vill se nämligen hehe Och så är det dags för Skänningemarken onsdag och torsdag nästa vecka! Kul tycker jag :) Jobbar onsdagen dock men lugnt för min del.

Jag har nu också upptäckt att In Flames, dom är ju rätt så bra dom. "Redan" tänker ni. Men det kanske var tur att jag bestämde mig för att kolla närmare på dom nu, för nu gillar jag ju dom. Kanske jag inte hade gjort annars. Men vem vet. Skit samma, bra äre i varje fall ^^

För övrigt vann jag 50kr på mina två trisslotter, pengarna tillbaka med andra ord. Härligt. Annars inget att säga, mer än att jag får släpp på min dator, men vad ska man göra. Inget, orkaaaaaaaaah. haha :P

Låten som sitter i huvudet idag är dock All My Hate med KoRn. Goodgood :)

Nuuu ska jag se vad mor och far har för sig !


xoxo

Batman - the Dark Knight

Awsome movie dudes! Jag lovar, ni måste se den!

I fredags var jag på Väder på förmiddagen :) Superfint väder så det var härligt. Dom har gjort i ordning sjön också så det går faktiskt att bada där nu haha

Var där för att träffa Ann en sista gång innan hon och Jocke drar till Thailand (vilket dom gör idag, söndag :P). Hon är ju vikarie på fritids så det var en grupp med ungar med också, så himla härliga barn! haha Hade verkligen inget emot att vara obetald extra fröken :P

Så var där uppe ett bra tag, sedan hem och käka och duscha och sen stressa till Mjölby för att hinna med tåget. Ja, tåget. Av någon anledning ville Sebbe åka tåg, vet inte riktigt varför men, men.. :P Var lite nervös när jag stod där och väntade för det var försenat, men vi hann!

Filmen var super bra! Heath Ledger var fantastisk som Jokern! Ni måste se den, helt suverän. haha :P

Efter filmen tog vi en promenad runt i lkpg. Träffade på lite folk. Linn och Ricke stötte vi på före filmen :), annars träffade vi mest folk som Sebbe kände.. Tog oss i alla fall till stationen där vi upptäckte att tåget inte gick vidare till Boxholm så Sebbe fick ringa sina päron och be dom hämta honom i Mjölby hahah

Kom till Mjölby, sa hej till Sebbe och så gick jag till Martin. Haha Stackarn är utan bil igen :D Kunde inte hjälpa att jag garvade när han sa det :P Först hade han en Corvette som en polare till honom eller något crashat, så han fick köpa en ny, och den hade någon kört in i haha :P Så vi lämnade hyrbilen han hade, jobbigt att gå tillbaka till honom men, men.. Glodde på Never Back Down, schyst film det också! Hetingen Cam Gigandet var med ;P Sen kom mor och hämtade mig..

Igår var det jobb som gällde, varmt var det och trött var jag men det gick :)

Nu snart ska jag iväg och bada. Förhoppningsvis hänger Josse med så jag inte blir själv med mor, moster och vilka det nu var som skulle med :P haha


xoxo


Batman - the Dark Knight <-- se den!

Om en stund

Om en stund börjar jag jobba. Och jag har inte ätit än. Hejja. Hoppas det är färdigt snart för annars hinner jag inte och jag kommer inte orka jobba till 21 utan mat i magen.. men, men.

Har inget att säga egentligen så vet inte alls varför jag bloggar idag.

Känner mig lite tråkig, är dålig på att uppdatera här och på BDB, men jobbar man så jobbar man..

Känner mig lite sliten också, trött, rastlös på något sätt. Jag har bara jobbat i sommar, knappt något annat. Det stör mig lite..

Ser fram emot fredag i alla fall. Bio. Klippa mig ska jag också :) Hoppas det blir bra. Sen är jag faktiskt ledig söndag och måndag så vill göra något då, hoppas på fint väder. Vill få lite sol.

Naee.. nu kan jag inte sitta här längre, måste ju iväg snart!


xoxo