Pub!

Blev inte att skriva på ett par dagar men det har inte hänt något speciellt förutom det jag tänkte berätta om så..

Fredagskvällen blev inte alls som jag tänkt mig. Pappa fyllde år så vi skulle gå på bio, men så frågade Sanna om jag ville hänga med ut så jag ringde Emmelie. Men Emmelie kunde inte på fredagen för hon kom hem lite sent och skulle jobba på lördagen. Hon sa också att hon ville festa för det hade dom inte gjort där nere i Skåne som det hade varit sagt. Så jag sa att då går jag ut med dig på lördag, skrev till Sanna och undrade om lördag var kunde funka för henne men icke. Så jag fick fundera lite, bestämde mig slutligen för att fira faders födelsedag ochgå ut med Emmelie på lördagen. Pappa var dock lite sne och ville inte alls gå på bio längre så det blev att vara hemma tyvärr. Men lördagen vägde upp det hela :)

Först firades kusse Mathias som fyllt 30! Mycket folk på små ytor men det var sådär trevligt som det brukar, även om det inte var så roligt.. Hm.. Jaja. Vid 6 någon gång fick jag skjuts ut till Jonna :) Hampus och Emmelie kom dit också. Gjorde inte mycket där, snackade lite och så, sen gick vi till Jonnas farmor som skjutsade oss till Mjölby och Viktor. Spelade lite GH där innan vi drog till Ove i Linköping. Hehe Glodde lite Melodifestival, klappade Gizmo - ormen, och hade det trevligt :D Vidare mot Plaza någon gång efter MF. Kul kväll alltså :) Träffade på lite annat folk i stan också, Linn, Lina, Oscar, Jönsa och Fjällis. Säkert någon mer men jag orkar inte tänka efter nu.. Fick en ros av Fjällis :P Fast den blev totalt mördad inne på Plaza, men den var fin så länge den fanns. Hehe
Kul kväll som sagt :)

Japp, japp. Nu ska jag nog äta något och se på något och omfamna min käre vän; den svaga paniken som gör mig sällskap under skolveckorna. Han har inte varit med så mycket under lovet, hälsade på några gånger, är dock tillbaka på heltid nu... SUCK!
Men det är ju lite skönt att vi inte har engelska på några veckor nu i alla fall.. Lite mer lediga timmar. Skadar aldrig :)


xoxo

Solochsim

Nu kommer era intressesmufar hoppa högt kan jag lova! Ännu ett inlägg om mitt fascinerande liv! Haha, garv på den ;)

För er som orkar:
Har solat och simmat med sis idag. Mycket skönt! Bättrar på brännan, det roliga är att jag faktiskt ser skillnad nu, yej! Fast simningen blev det ju inte mycket med, syster min är lite lat :P hahaha Men trevligt var det i alla fall :) Helt tomt när vi kom in i simhallen klockan 1! Pinsamt tyst, som tur var hade det kommit lite mer folk när vi var färdig solade!
Efter det hela tog vi oss till Motala för Josse ville donka så det var ju inte mer med det. Nevers, men jag tänkte att då kunde man ju passa på att leta skor till balen och kanske till och med hitta en väska?! Icke dock. Donken blev det, inget mer än varsinn cheese, för det skulle ju bli taco på kvällen! Men inte hittade jag skor och väska, nene. En parfym blev det dock :) haha Nu har jag fyra stycken, nödo Johanna! Lät besviken körde jag oss hem.. Men det kommer fler tillfällen och jag vet att jag kommer hitta något som passar, det gör man ju alltid :)

Sen blev det taco på kvällen där och TVtittande. Tyvärr inget jätteintressant på burken idag, hm.. Hade tänkt glo film igen men Josse skulle iväg och jag fick i uppdrag att spela in Grey's så fastnade ju där, jo jag vet att det är bra men jag har hoppat över lite avsnitt så känns lustigt att se när man inte hänger med i allt. Men, men. Jag fick också i uppdrag att hämta henne så det blev ju ingen film efter Grey's heller, lite Fråga Olle och Playboy Mansion dock, hahah!

Nu är det väl dags att gå till sängs kanag tänka mig.. Inte speciellt trött dock, men det kommer väl.


xoxo

Noll självdisciplin

Jag har blivit förslappad! Blev ju inte alls som jag tänkt idag, har inte kommit någonstans med svenskan >.< Eller det är en lögn, jag har läst igenom sidorna men jag vet inte alls hur jag ska formulera mina argument och blahblah... Är så trött på mig själv! Skjuter bara upp allting! Det funkar ju inte! Det är likadant med balen, har fortfarande inte kommit iväg till Linköping så jag kunnat köpa typ och grejer. Inte har jag fixat bil heller. Och jag har inte skickat iväg papperna om min önskan att lämna Svenska Kyrkan heller! OH! Får ta och skärpa till mig! Hoppas på att jag kommer på bättre tankar och hittar orken att göra någonting åt allt det här, och det är snart! Men imorgon är det onsdag och jag och Josse har soltid klockan 1 så hoppas att man kan vara lite produktiv resten av dagen. Får väl säga som jag brukar: andas - det löser sig!


Inte gjorde jag något vettigt heller istället för skolarbete, men det kanske ni redan gissat. Blev att lyssna vidare på Liftarens men hur underhållande det än var så blev jag så avslappnad hela tiden att jag somnade och fick lyssna om en massa. Gav upp efter ett tag, det var då jag beslutade mig för att i alla fall försöka med svenskan så tvingade mig igenom sidorna i boken för att se om jag kunde hitta något att referera. Har i alla fall en idé om hur jag ska skriva men det är det där med att få det på pränt. Löser sig! ropar tjockisen i mig och fortsätter: Nu gör vi negerbollar! TJOHO! Så jag gjorde negerbollar. (Det heter så när jag gör dom! Inga chokladbollar här inte!) Men har inte ätit några än. Sparar till senare, ska se en film ikväll igen tänkte jag, troligtvis På smällen, har velat se den ett tag nu men inte blivit av så tänkte att ikväll kanske var kvällen :)


Så dag två på sportlovet var inte mer intressant än dag ett. Får se hur det utvecklar sig, har en känsla av att det kanske blir roligare om jag faktiskt GÖR något, men sen är det ju plugghästen i mig som skäller och tycker att jag ska göra färdigt mina uppgifter innan jag roar mig så jag slipper göra det i sista sekunden, vilket då resulterar i helt händelselösa dagar. Snacka om ingen självkontroll what so ever.


xoxo

Första inlägget

Jag har ju ingenstans att skriva av mig längre så beslutade mig tillslut för att skaffa en blogg. Lunarstorm lockar inget speciellt längre och bilddagbokens dagboksinläggs-funktion syns lixom inte. Men vet inte hur aktiv jag kommer att vara här med tanke på att jag inte längre är van att skriva om mitt obetydliga och ganska händelselösa liv, men det kommer nog :)

Är inte speciellt nöjd med layouten men det fixar jag nog till under tiden, alltid kul att pilla med.

Så idag var det första dagen på mitt sista sportlov. Har inte alls gjort det jag från början tänkt göra - skolarbete. Gjorde nästan hela Små företagande-grejen om marknadsföring via internet men är inte riktigt nöjd. Svenskan förblev orörd. Men imorgon ska jag ta tag i det hela för sedan kommer onsdagen med solning och simning med Josse och kanske en sväng till Linköping och möjligtvis en bio på kvällen, inte helt bestämt. Och sen går ju veckan mot sitt slut och då vill vi inte ha någon press från ogjorda skoluppgifter hängande över oss! Eller mig, ska jag väl säga.
Nej, istället för att göra något vettigt har jag idag sett ett avsnitt O.C., lyssnat på Liftarens guide till galaxen, sovit en halvtimme eller något sådant, och sen vet i tusan hur jag spenderade hela denna dagen!? Men jag ska inte grubbla på det nu utan ska skriva klart detta inlägg, fixa lite grejer och sedan dra Josse ut ur hennes nystädade rum så vi kan se film någon gång! :)


xoxo