Ogiltig bild

Whaaaaat?
Tänkte för en gångs skull lägga upp en bild på BDB (är lite dålig på att uppdatera där) och så funkar det inte!

Bilden var inte giltig, okaaaay? Jag hajar noll där för den är inte något annorlunda mot andra bilder jag lagt upp. Skömt.

Lägger upp den här i stället, orkar inte bry mig om att ändra format och hålla på, nejnej.

Nu:läsaläsaläsa

Sweet home

Är hemma igen, efter ha spenderat x antal dagar hos och med Markus. Har inte gjort mycket och har heller inga planer på att göra det.

Var i som nämnt i Linköping en dag och handlade lite smått. Vi hade ingen riktig ork någon av oss, utan kände oss väldigt låga av någon hemlig anledning. Köpte dricka till nyåret och M köpte en present sedan gick vi mot IKANO (stod parkerkade vid Coop och det kändes oerhört onödigt att flytta bilen då det var kaos så vi promenerade) och vid den gummibeklädda platsen där barnen kan leta hittade jag två oskrapade Trisslotter ! Stoppade dom på fickan för det fanns ingen i närheten som sade sig äga dom. Kände mig lite nervös med dom på mig så vi stannade och skrapade dom, en vinst på 25 kr blev det! Tog en ny lott senare, vann inget på den. Tur det kanske..

Vi vandrade runt inne i huset och kollade på lite allt möjligt halvt engagerade. Jag köpte hälgrepp till mina skor som är en halvstorlek för stora.. Hoppas dom ska sitta bättre nu för jag vill egentligen inte göra mig av med dom, dom är fiiiina. Annars blev det inte mycket; duschtvål, toffsar och öh.. tror det var allt haha

Macke köpte en fin skjorta till nyår och växter och en krukgrej på IKEA, säkert något mer men jag minns inte.

Efter shoppingen åkte vi in till stan och väntade på att bion skulle börja. Satt ett tag på Steve's och mös :)

Yes Man är verkligen en bra film! Den rekomenderar jag er att se!

Annars har vi inte gjort mycket..

Har läst ut den första HP så började på nummer 2 för en stund sedan. Ska fortsätta snart, ska leka lite mer i PS bara.. hehe Ska nog byta ut designen om ett tag. Filar lite på det, ska nog hjälpa Josse lite med hennes först kanske, har ju faktiskt lovat haha Jaja.. En sak i taget.

Imorgon stannar jag nog hemma. Är lite sugen på att fota, såg en massa fint på vägen hem så det kliade lite i fingrarna men jag orkade aldrig ta mig ut när jag väl kommit hem. Usch så lat man kan vara. Får se om det är lika fint imorgon, kan nog i vilket fall hitta saker att fota, måste ju öva!


xoxo

Förresten..

.. glömde skriva det att vårat nyår i fjällen är inställt :( Hittade inget boende trots positiva tankar och önskande (mammas knep haha) Finns inte mycket ledigt och dom är tydligen jättestrikta med att hålla sin 23årsgräns, vilket vi av någon anledning inte trodde. Men, men..

Alltså blir vi kvar här hemma över nyår. Lite tråkigt men vi klarar oss.

På plussidan så sparar vi pengar, vilka vi kanske blåser på en weekend lite senare (vet inte om jag är jättepepp på det, får se) eller kanske en utomlandsresa någon gång..

Jaja, nu ska vi i vilket fall fira med Mackes polare Willy och lite annat folk :) Det tror jag vi sa i varje fall.. Äsch, minnet är inte det bästa haha Blir nog bra. Får klä upp mig i vilket fall :P (vilket påminner mig om att jag verkligen måste hitta nya skor för dom jag tänkt ha är ju dom som är för stora!)


xoxo

Oh, javisst: Macke hälsar ;P

Jul

Så var julen över.. Julaftonen var supermysig! Det var glögg, prat, TV, god mat, godis, Kalle Anka, julklappar och bra stämning. Vi var där vid 2 någon gång och hemma igen halv 1 - 1. En lång afton, precis som det brukar vara :)

juldagen åkte vi till farmor i Motala. Faster Eva var där också.. Som vanligt käkade vi och så var det lite prat. Jag och Josse åkte hem lite tidigare, jag skulle till Macke och sedan ut och Josse skulle träffa en polare.

Kvällen var super! Jag hade jättekul i vilket fall :) Förfest här hos M och sen drog vi till parken :) Träffade på lite folk man inte sett på ett tag och hade det kul. Mycket dans! Tyvärr upptäckte jag att mina skor inte alls var bra, dom är nog för stora, halvsulan hjälpte inget alls. Dom satt bra på slutet av kvällen när mina fötter svullnat upp efter allt dansande :P Synd, får väl sälja dom eller nåt, ska i vilket fall kolla efter nya.. Synd. Men annars var det askul!
Tack Jonna för du följde med! Utan dig hade kvällen inte varit i närheten lika bra! :)

Annandagen igår och jag och Macke plockade undan efter förfesten och bara slappade hela dagen. Åkte hem till hans päron och hämtade lite grejer han glömt och sedan vidare hem till mig och käkade. Resten av kvällen glodde vi på O.C. och jag läste HP ^^

Idag ska vi iväg till linkan och handla lite.. Vet inte riktigt vad men något blir det väl. Kanske ett par nya skor till mig hahaha Jaja.. Ikväll blir det bio också :) Fick ju ett presentkort på SF av Tomten (julklappslek vi hade på julaftonen) så det tänkte vi använda och se Jim Carreys nya Yes Man ! Känns som det kommer att bli en bra dag :)

Ska läsa lite bloggar och kolla in lite bilder och sen blir det väl att åka.


xoxo