LightsLite rolig grej;
För musen över för att se bilden i svartvitt :)

Ogiltig bild

Whaaaaat?
Tänkte för en gångs skull lägga upp en bild på BDB (är lite dålig på att uppdatera där) och så funkar det inte!

Bilden var inte giltig, okaaaay? Jag hajar noll där för den är inte något annorlunda mot andra bilder jag lagt upp. Skömt.

Lägger upp den här i stället, orkar inte bry mig om att ändra format och hålla på, nejnej.

Nu:läsaläsaläsa

Sweet home

Är hemma igen, efter ha spenderat x antal dagar hos och med Markus. Har inte gjort mycket och har heller inga planer på att göra det.

Var i som nämnt i Linköping en dag och handlade lite smått. Vi hade ingen riktig ork någon av oss, utan kände oss väldigt låga av någon hemlig anledning. Köpte dricka till nyåret och M köpte en present sedan gick vi mot IKANO (stod parkerkade vid Coop och det kändes oerhört onödigt att flytta bilen då det var kaos så vi promenerade) och vid den gummibeklädda platsen där barnen kan leta hittade jag två oskrapade Trisslotter ! Stoppade dom på fickan för det fanns ingen i närheten som sade sig äga dom. Kände mig lite nervös med dom på mig så vi stannade och skrapade dom, en vinst på 25 kr blev det! Tog en ny lott senare, vann inget på den. Tur det kanske..

Vi vandrade runt inne i huset och kollade på lite allt möjligt halvt engagerade. Jag köpte hälgrepp till mina skor som är en halvstorlek för stora.. Hoppas dom ska sitta bättre nu för jag vill egentligen inte göra mig av med dom, dom är fiiiina. Annars blev det inte mycket; duschtvål, toffsar och öh.. tror det var allt haha

Macke köpte en fin skjorta till nyår och växter och en krukgrej på IKEA, säkert något mer men jag minns inte.

Efter shoppingen åkte vi in till stan och väntade på att bion skulle börja. Satt ett tag på Steve's och mös :)

Yes Man är verkligen en bra film! Den rekomenderar jag er att se!

Annars har vi inte gjort mycket..

Har läst ut den första HP så började på nummer 2 för en stund sedan. Ska fortsätta snart, ska leka lite mer i PS bara.. hehe Ska nog byta ut designen om ett tag. Filar lite på det, ska nog hjälpa Josse lite med hennes först kanske, har ju faktiskt lovat haha Jaja.. En sak i taget.

Imorgon stannar jag nog hemma. Är lite sugen på att fota, såg en massa fint på vägen hem så det kliade lite i fingrarna men jag orkade aldrig ta mig ut när jag väl kommit hem. Usch så lat man kan vara. Får se om det är lika fint imorgon, kan nog i vilket fall hitta saker att fota, måste ju öva!


xoxo