Typiskt

Efter mycket om och men kunde jag nu äntligen logga in här så jag kan skriva ett inlägg.

Tyvärr försvann impulsiviteten ungefär vid den tiden som irritationen över att inte kunna öppna loggin sidan infann sig...

Men jag ska försöka komma på något..

Min dag idag blev inte alls som jag tänkt. Skulle träffat Adam men det sket sig för han hade fotboll idag i stället för igår som han trodde från början eller vad det var. Jag hade också tänkt åka in till lkpg och handla men sen kände jag inte för att slösa pengar. Jag vet inte ens riktigt vad jag vill ha..

Har surfat runt på CoolStuff och roats av allt knasigt som dom har där.. hehe Blev sugen på en del grejer men i och med att jag är arbetslös måste jag tänka på ekonomin. Suck.

Nee.. om jag skulle ta och göra något...


xoxo

Heja min söta lilla PB

Awsome, just fucking awsome.

Min kära lilla ögonsten stängde just av sig. Detta är andra gången sedan omstarten den gör det. Mina misstankar är att det är fel på fläkten och att den stänger av sig på grund av värme. Men jag är ingen tekniker så vet egentligen inte alls..

Antar att det är dags för en tripp in till Tornby och lämna in PB.. Suck.

Så det är lixom.... just awsome.

Blä.


xoxo

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Har varit på arbetsförmedlingen idag, bortslösad tid. Det enda dom sa var egentligen att vi skulle komma till dom om vi behövde hjälp med något och att den ekonomiskabiten var a-kassans grej. Tråk. Tror egentligen det mest var för att se om vi skulle dyka upp och att vi är seriösa angående jobbsökande. Vet inte..

Kom hem och snackade lite med mor om allt möjligt.

Har lagt in alla mina Kent-skivor på datorn och bytt namn på vissa låtar som fick samma titlar som en annan skiva och så där, surfat runt lite.. Hamnade inne på bloggkoll och skaffade det. Lätt att hålla koll på om någon uppdaterar då kanske, ska prova. :)

Ska glo lite One Tree Hill och checka arbetsförmedlingens hemsida. WHOHO! Sen är det jobb klockan 1700-2200! Sen slapp resten av kvällen skulle jag tro, se någon film. Rock Star kanske, lite sugen på den :)


xoxo