Typiskt

Efter mycket om och men kunde jag nu äntligen logga in här så jag kan skriva ett inlägg.

Tyvärr försvann impulsiviteten ungefär vid den tiden som irritationen över att inte kunna öppna loggin sidan infann sig...

Men jag ska försöka komma på något..

Min dag idag blev inte alls som jag tänkt. Skulle träffat Adam men det sket sig för han hade fotboll idag i stället för igår som han trodde från början eller vad det var. Jag hade också tänkt åka in till lkpg och handla men sen kände jag inte för att slösa pengar. Jag vet inte ens riktigt vad jag vill ha..

Har surfat runt på CoolStuff och roats av allt knasigt som dom har där.. hehe Blev sugen på en del grejer men i och med att jag är arbetslös måste jag tänka på ekonomin. Suck.

Nee.. om jag skulle ta och göra något...


xoxo

Heja min söta lilla PB

Awsome, just fucking awsome.

Min kära lilla ögonsten stängde just av sig. Detta är andra gången sedan omstarten den gör det. Mina misstankar är att det är fel på fläkten och att den stänger av sig på grund av värme. Men jag är ingen tekniker så vet egentligen inte alls..

Antar att det är dags för en tripp in till Tornby och lämna in PB.. Suck.

Så det är lixom.... just awsome.

Blä.


xoxo

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Har varit på arbetsförmedlingen idag, bortslösad tid. Det enda dom sa var egentligen att vi skulle komma till dom om vi behövde hjälp med något och att den ekonomiskabiten var a-kassans grej. Tråk. Tror egentligen det mest var för att se om vi skulle dyka upp och att vi är seriösa angående jobbsökande. Vet inte..

Kom hem och snackade lite med mor om allt möjligt.

Har lagt in alla mina Kent-skivor på datorn och bytt namn på vissa låtar som fick samma titlar som en annan skiva och så där, surfat runt lite.. Hamnade inne på bloggkoll och skaffade det. Lätt att hålla koll på om någon uppdaterar då kanske, ska prova. :)

Ska glo lite One Tree Hill och checka arbetsförmedlingens hemsida. WHOHO! Sen är det jobb klockan 1700-2200! Sen slapp resten av kvällen skulle jag tro, se någon film. Rock Star kanske, lite sugen på den :)


xoxo

Egentligen ingenting

Jag har egentligen ingenting att skriva, att berätta, att tala om... Men kände ändå för att formulera ord till meningar. Så att säga.

Idag har varit en menlös dag, sov alldeles för länge, vet inte varför.

Måste ta mig i kragen och fundera ut vad jag vill ha ut av livet, av nuet. Det är ju just nu som jag är som mest fri. Det är nu kan jag göra nästan vad som faller mig in. Men innan jag kan göra det, måste jag komma på vad jag vill.

Jag måste också hitta orken och inspirationen. Mitt tecknande har långsamt kommit igång men jag har inte riktigt hittat tillbaka till min kreativa sida, jag saknar den.

Jag vill också hitta min läslust, den som alltid har funnits där och gett mig fantastiska historier. Det känns som jag blivit för lat eller helt enkelt glömt bort hur jag ska använda min fantasi. Dom enda historier och berättelser som jag får nu kommer från en skärm. Film och serier har tagit över den plats böckerna förut hade. Synd, jag gillade det bättre förr, när dom hade lika plats..

Om jag bara orkar komma igång, vakna upp ur den här halvdvalan jag tycks hamnat i så kanske jag kan finna en bit av det som förut förgyllde min tillvaro, gjorde mig mer lycklig.

Allt känns så mörkt ibland, allt känns okej ibland och ibland känns allt bra. The roller coaster of life.

Det känns lite som att jag står still, inte orkar röra mig.

Kanske står jag vid ett vägskäl och har ett val att göra.

Jag vet inte riktigt, men jag känner att jag måste ta reda på det. Hitta orken till att starta den nya eran i mitt liv, den mer självständiga så kallade vuxna delen.

Kanske jag inte är redo än och därför känner mig stillastående, kanske måste jag ta några fler djupa andetag innan jag kan ta det första steget, innan jag kan välja.

Jag hoppas bara att jag snart kunde komma upp till ytan, upp ur den här halvdvalan, och andas in, ta dom första stegen och börja göra det jag vill.

Följa mina drömmar.


xoxo

MK och dagen efter

Igår var säsongens sista Måndagsklubb. Det skulle därför vara lite somrigt(?) och man erbjöd pris till bästa beachklädsel och det fanns även en pool att svalka sig i om man inte tyckte det var tillräckligt kallt ute ändå.

Trots halvkass musik och ett inte alltför upp-peppat festhumör var kvällen riktigt trevlig. Mycket tackvare det goda sällskapet (Ann, Jonna, Viktor, Sebbe + allt annat trevligt folk man träffade på under kvällen).

Även fast jag kom i säng rätt sent/tidigt (beror på hur petig med tiden man är) var det upp och jobba som gällde ett par timmar senare. Vid klockan 10 infann jag mig på Coop Nära i Mjölet och stannade så länge som till 1300. Lite lagom sådär.. Efter det slösade jag en hel timme på arbetsförmedlingen. Suck på den.

Från och med idag är jag officiellt arbetslös! WOHO! Eller kanske rakt åt andra hållet....

Det här med att komma in i vuxenlivet är inte så kul faktiskt.. Men man ska väl klara av det också. Har en del funderingar på vad jag ska hitta på nu. Får se om det blir något av det..

Så efter mina bravader i kommunens huvudort var jag rätt trött. Det blev en del slappande till något avsnitt av One Tree Hill, pratade i telefon med Sork en stund, började läsa lite i After Dark (ganska nyinköpt bok), käkade middag med far och såg sedan the Hills Have Eyes med densamme. En snuskig halvdålig film. Självklart medföljer en tvåa så lär väl se även den med fader, hahah :P

Det är våran far och dotter-tid det, se dåliga, halvskapliga eller bra filmer :P Helst ska det vara lite blod, pang-pang och skräck i haha

På grund av att jag inte längre har något mer som är värt att nämna, som jag kan komma på, slutar dagens inlägg här.


xoxo