080428

Skola idag igen, inte så lång vecka dock. Är i skolan till onsdag som vanligt men ingen praktik pågrund av röddag och "klämdag" :P Väldans trevligt om jag får säga det själv, och det får jag ^^
Hände inte alls mycket idag. Nationellt prov imorse, engelska, gick bättre än svenskan. Är inte det liite fel btw? Att vara bättre i engelska än i svenska :S Anyhow.. det gick helt okej. Sen vare religion där vi fick papper om hemskrivningen om Buddhismen vi ska ha och efter det for vi till arbetsförmedlingen för lite info. Eftermiddagen bestod av Sören-lektioner. Not very fun, especially not on an empty stomach! För maten var ju inte speciellt bra idag heller tyvärr.. men, men.

Glodde lite på Svampbob förrut och klämde i mig en hamburgare, är hungrig igen dock så måste äta något snart igen :P
Skulle ringa tandläkarn också för lagningen satte sig visst inte. Haft ilningar och ont i helgen och så kan man fan inte gå runt! Men självklart var det ju stängt, får ta det imorgon. Slutar ju tidigt så kan lika gärna gå dit då.. hrm. Annoying!
Blev på bättre humör då jag knäppte över till 3 lagom till att How I Met Your Mother började :D haha Ska fan börja glo på det nu alltså, funneh!

Något annat som höjde humöret en smula var att Rasmus frågade om jag inte hade lust att hänga med honom och några till och köra kubb eller basket. Sure sa jag, det var ju bara det att det blev basket. Och jag var typ ensam tjej :P hehe I'm sämst på basket också! Så sa att vi får ta kubb en annan gång :P

Nehej.. ska läsa lite andra bloggar, ta något att käka och se om mamma är redo så vi kan kolla om balklänningen är sydd rätt därbak så vi kan börja göra snörningen ^^ Kyss!


xoxo

Inte lika bored

Så inte långt efter jag skrev förra inlägget kom ett sms. Det var Ann som meddelade att jag var välkommen till Mjölby där dom var ett gäng hos Jeppe. Jag tänkte "varför inte?" och drog dit :)

Det var musik blandat med fotboll, hockey, Körslaget, Glasklart och Youtubeklipp :P Vi flummade runt som vanligt och blandade läskiga drinkar och så där :P heheh

Drog även vidare till Kvarnparken. Inte så jättekul där tyckte jag inte, kände inte en jävel förrutom dom jag kom med och min kusin Mathias som jag träffade på heheh :P

Men överhuvudtaget var det en trevlig kväll tyckte jag :P Nu blir det en liten frukost och sedan dusch! Ska se om man kan få tag på Emmelie och sen ska man väl ta reda på när Linns maskerad börjar.. hm.. aani!


xoxo

Bored

Var i Linköping med syster idag. Började lite hackigt men gick bra tillslut :P haha Hittade dock inte alls det jag skule ha; smycken till balen och en snygg väska. Svårt alltså. Smycken vet jag inte alls hur jag ska göra med men det löser sig väl.. värre med väskan. Såg en på en internetsida, Friis & Co förstås. Dock tog dom bort den efter någon dag bara vilket var jävligt irriterande (fanns iofs inte i den färg jag ville ha men ändå!) och nu hittar jag den ingenstans! :/ Inte ens någon som liknar :O Men det får va.. mest inriktad på smycken.. hm.
Köpte i vilket fall en t-shirt och ett par flipflop..

Har hunnit med att prata med Emmelie i telefon också och käkat.

Nu har jag tråkigt.

Adam föreslog att jag skulle slå ihjäl två timmar genom att åka till Gränna och köpa en polkagris sedan vidare till Ödet för att köpa något doubblemeal och sedan hälsa på honom men jag vet inte... Verkar mer som att det blir film.

Det är sådana här kvällar som man ska ha pojkvän.. Så man har någon att ha tråkigt med.. Plus att det alltid finns ett alternativ om man inte kommer på något att göra....... Meeeeen, nu har man inte det så då får man ha tråkigt själv i stället.


xoxo

Ung Handelns Dag

Var i Linköping idag på Ung Handelns Dag eller vad det hette. Kom försent dock för jag missade tåget >.< Skyller på mamma för det var hon som var ute med Bubben förlänge och valde helt fel väg till MjölbDoggey! Men kom bara 5 minuter sent eller något så det var lugnt, missade inget speciellt tror jag.
Sen satt jag nästan hela dagen på en hår stol. Asjobbigt. Lite nyttigt kanske det var men mest jobbigt hehe :P
Dogge livade upp stämningen på slutet en aning i alla fall ^^ Skön människa hehe Han hade räknat alla personer som kom fram till honom och sa "Cykel på köpet!" på en dag, 230 pers som mest på en dag! HAHA jeez xDEfter alltihopa gick jag och Emmelie på stan en sväng. Köpte ett linne till studenten men kollade mest :) Vi sket totalt i stresskursen idag. Jag känner inte att jag behöver det egentligen och vi har inte orkat att lyssna på den där skivan vi fick så.. Skit samma tänkte vi :P hehe

Åkte även till grossen med syster och Ann. Haha Köpte Yalla tills imorgon (nationellt i svenska, suck!) och Ann skulle ha flyttkartonger. Dock hittade vi inga flyttkartonger men hon fick ett gäng banankartonger! MED äckelplasten i haha så illa :P Men det fick duga :)

Nu har jag muppat med syster lite. Kollat på Youtube! :D Kolla in Faen! och Charlie bit me! haha men ska ni se Charlie, så ska ni efter se vuxen versionen xD Var kul när jag var trött i alla fall hehe


xoxo

Rubrik

Så sitter man här. Så har man suttit här. Hur länge som helst.

Har inte gjort ett skit idag. Lämnade filmen jag hyrde, The Prestige - bra film!, och köpte lite godis. Agneta och mormor är här. Dom syr på klänningen, eller, Agneta och mamma gör det. Mormor kom mest för maten förut, tror hon tittar på TV med pappa och Bubben nu ^^
Dagen har alltså mest spenderats vid datorn.. trevligt. Nej faktiskt, snackat med folk på msn, trevligt. Men ganska långtråkigt egentligen.. hm..

Igår kväll då?
Jo, såg filmen. Spenderade även då viss tid vid datorn, passade ju på att ta ner dentill vardagsrummet :D
Gick med Bubben en sväng. Pappa ringde, ville bil hämtad - full. Kom in efter svängen, skulle precis åka och hämta fadern, det ringer igen. Pappa; kan du hämta? Full. Kom tydligen inte ihåg samtalet innan. Åker. Mysko krokväg. Kommer dit. En kompis ska ha skjuts hem. Åker till Vadstena. "Vi stannar till hos Rosén! Haha På en PUTÉ! Det skulle va fränt!" Så vi stannade till hos Rosén. På en puté. Lyssnade på fyllesnack, drack Trocadero, kollade halvt på en film med Arnold. Fyllesnack, fyllesnack, fyllesnack.. Skjutsade till slut hem den första kompisen och åkte vidare hem.
Myskokväll där alltså. Haha..

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Inget speciellt. Ner och kolla hur det går med klänningen, fick prova förrut. Tror det blir bra alltså :)

Film med Josse blir det nog också :) Naaaaaaaaaaaajs.

Nehe hörrni!


xoxo