080428

Skola idag igen, inte så lång vecka dock. Är i skolan till onsdag som vanligt men ingen praktik pågrund av röddag och "klämdag" :P Väldans trevligt om jag får säga det själv, och det får jag ^^
Hände inte alls mycket idag. Nationellt prov imorse, engelska, gick bättre än svenskan. Är inte det liite fel btw? Att vara bättre i engelska än i svenska :S Anyhow.. det gick helt okej. Sen vare religion där vi fick papper om hemskrivningen om Buddhismen vi ska ha och efter det for vi till arbetsförmedlingen för lite info. Eftermiddagen bestod av Sören-lektioner. Not very fun, especially not on an empty stomach! För maten var ju inte speciellt bra idag heller tyvärr.. men, men.

Glodde lite på Svampbob förrut och klämde i mig en hamburgare, är hungrig igen dock så måste äta något snart igen :P
Skulle ringa tandläkarn också för lagningen satte sig visst inte. Haft ilningar och ont i helgen och så kan man fan inte gå runt! Men självklart var det ju stängt, får ta det imorgon. Slutar ju tidigt så kan lika gärna gå dit då.. hrm. Annoying!
Blev på bättre humör då jag knäppte över till 3 lagom till att How I Met Your Mother började :D haha Ska fan börja glo på det nu alltså, funneh!

Något annat som höjde humöret en smula var att Rasmus frågade om jag inte hade lust att hänga med honom och några till och köra kubb eller basket. Sure sa jag, det var ju bara det att det blev basket. Och jag var typ ensam tjej :P hehe I'm sämst på basket också! Så sa att vi får ta kubb en annan gång :P

Nehej.. ska läsa lite andra bloggar, ta något att käka och se om mamma är redo så vi kan kolla om balklänningen är sydd rätt därbak så vi kan börja göra snörningen ^^ Kyss!


xoxo

Inte lika bored

Så inte långt efter jag skrev förra inlägget kom ett sms. Det var Ann som meddelade att jag var välkommen till Mjölby där dom var ett gäng hos Jeppe. Jag tänkte "varför inte?" och drog dit :)

Det var musik blandat med fotboll, hockey, Körslaget, Glasklart och Youtubeklipp :P Vi flummade runt som vanligt och blandade läskiga drinkar och så där :P heheh

Drog även vidare till Kvarnparken. Inte så jättekul där tyckte jag inte, kände inte en jävel förrutom dom jag kom med och min kusin Mathias som jag träffade på heheh :P

Men överhuvudtaget var det en trevlig kväll tyckte jag :P Nu blir det en liten frukost och sedan dusch! Ska se om man kan få tag på Emmelie och sen ska man väl ta reda på när Linns maskerad börjar.. hm.. aani!


xoxo

Bored

Var i Linköping med syster idag. Började lite hackigt men gick bra tillslut :P haha Hittade dock inte alls det jag skule ha; smycken till balen och en snygg väska. Svårt alltså. Smycken vet jag inte alls hur jag ska göra med men det löser sig väl.. värre med väskan. Såg en på en internetsida, Friis & Co förstås. Dock tog dom bort den efter någon dag bara vilket var jävligt irriterande (fanns iofs inte i den färg jag ville ha men ändå!) och nu hittar jag den ingenstans! :/ Inte ens någon som liknar :O Men det får va.. mest inriktad på smycken.. hm.
Köpte i vilket fall en t-shirt och ett par flipflop..

Har hunnit med att prata med Emmelie i telefon också och käkat.

Nu har jag tråkigt.

Adam föreslog att jag skulle slå ihjäl två timmar genom att åka till Gränna och köpa en polkagris sedan vidare till Ödet för att köpa något doubblemeal och sedan hälsa på honom men jag vet inte... Verkar mer som att det blir film.

Det är sådana här kvällar som man ska ha pojkvän.. Så man har någon att ha tråkigt med.. Plus att det alltid finns ett alternativ om man inte kommer på något att göra....... Meeeeen, nu har man inte det så då får man ha tråkigt själv i stället.


xoxo